Lasersko graviranje kovin

Profesionalno lasersko graviranje kovin po ugodni ceni

Lasersko graviranje kovin predstavlja najbolj trajno in najboljšo metodo označevanja z izjemno kakovostjo izpisa, ki zagotavlja trajno zaznamovanje izdelka. Laserski stroj za graviranje zagotavlja najvišjo stopnjo natančnosti, kakovosti in hitrosti ter se neomejeno prepušča domišljiji za oblikovanje najrazličnejših izdelkov.
laserski razrez pločevineGravirane izdelke srečujemo na vsakem koraku – doma, v trgovini, v zdravstvenem domu, na hišnem ljubljenčku itd. Lasersko graviranje je mogoče na širokem spektru materialov- – poleg kovine lahko graviramo tudi na les, steklo, pleksi steklo, granit, lahko peno, gumo, eloksiran aluminij, medenino, papir, usnje, keramiko, blago in karton.
Vabljeni k ogledu naše spletne strani, kjer se boste ob pogledu na cenik lahko prepričali, kako ugodno je lahko kakovostno lasersko graviranje kovin.

Prednosti, ki jih prinaša laserski stroj

Laserski stroj prinaša številne prednosti, med poglavitne pa štejemo natančnost, kakovost, hitrost, trajnost in raznovrstnost materialov za obdelavo. Računalniška obdelava ter precizna kontrola laserja zagotavljata neomejeno število detajlov, pri čemer lahko spreminjamo nivo utora od zelo površinskega do bolj globokega. Posebnost laserskega graviranja je v svobodni uporabi domišljije pri oblikovanju oziroma graviranju izdelka. Pri tem se zelo trudimo, da končni izdelek približamo vašim željam.
Lasersko graviranje bo poudarilo pomen izdelka, saj bo ta izražal izvirnost in mu dodal osebno noto. Iz tega razloga je takšen izdelek lahko tudi dobra izbira za darilo – tako za vaše najbližje kot za poslovne partnerje. Zato nikar ne odlašajte in presenetite svoje najbližje ali poslovne partnerje ter jim podarite darilo, ki mu bo lasersko graviranje kovin dalo edinstven pečat.

laserski razrez profilov

Skitti d.o.o. – celovite rešitve na enem mestu

V podjetju Skitti opravljamo vse vrste kovinostrugarskih in ključavničarskih del. Vsa dela se izvajajo na sodobnih strojih pod kontrolo naših strokovnih sodelavcev in z najvišjo kakovostjo. Laserski razrez in krivljenje pločevine izvajamo na vrhunskih strojih z najnovejšo tehnologijo, kot sta krivilni in laserski stroj Prima Power.
Laserski razrez pločevine in drugih materialov je v kovinskopredelovalni industriji vedno bolj priljubljeno, saj gre za napreden tehnološki postopek, ki dandanes poteka s pomočjo sodobnih strojev za laserski razrez kovin in omogoča visoko kakovost izdelkov. Obenem pa lasersko rezanje pločevine izjemno poenostavi nadaljnji proizvodni postopek. Laserski razrez pločevine odlikuje izjemna natančnost, nepoškodovanost odrezanih delov in prihranek, saj je rezanje hitro, poleg tega pa sekundarnih obdelav zaradi natančnosti načeloma skoraj ni.

Vas zanima laserski razrez profilov, pločevine in cevi? Potem je Skitti d.o.o. pravi naslov, saj vam na enem mestu nudimo celovite rešitve. Vabljeni.

Morda ti bo všeč tudi...