Lektoriranje in prevajanje z zelo ugodno ceno na lektorsko stran

Lektoriranje je storitev, ki jo študenti običajno potrebujejo enkrat, dvakrat ali trikrat v življenju. Lektoriranje je namreč potrebno pred diplomsko nalogo, magistrskim delom in doktorsko disertacijo. Ker gre za tekste oziroma dokumente, ki so na razpolagi javnosti oz. javno objavljeni, jih je potrebno lektorirati. Ta ukrep je nujen zaradi zaščite slovenskega jezika pred deformacijami, ki bi jih lahko vanj vnesli, če te varovalke ne bi bilo. Vsak pač ne more pisati po svoje in lektor je tisti, ki poskrbi, da je jezik v zaključnem delu vsakega študenta uniformen in da ustreza pravilom slovenskega jezika.

prevajanje in lektoriranje

Lektoriranje pri nas je tistim, ki študirajo, pisano na kožo

Običajne stranke, ki potrebujejo prevajanje in lektoriranje, se obnašajo povsem drugače kot tisti, ki študirajo. Ljudem, ki potrebujejo lektoriranje, se običajno ne mudi in tudi nekoliko višja cena pri njih najpogosteje ni ovira. Pri študentski populaciji je popolnoma drugače. Kot opažamo, se mudi približno polovici naših strank iz študentskih klopi, ki potrebujejo lektoriranje in oblikovanje diplomske naloge. To ni nič nenavadnega, ker je izdelava zaključnega dela zahteven proces, saj gre v bistvu za znanstveno knjigo. In študenti takšnega dela niso vajeni, saj to večina dela prvič ali drugič v življenju. Ker večinoma niso zaposleni, jim je tudi cena zelo pomembna. Vsi vedno vprašajo, koliko stane lektoriranje na stran saj ta storitev v primeru, če je npr. magistrsko delo obsežno, lahko predstavlja velik strošek. Dobra novica je, da mi vse to vemo in smo se prav posebej prilagodili študentom. Zato je pri nas cena za lektoriranje na stran najnižja v državi in zagotovo smo med tistimi, ki so sposobni lektoriranje opraviti v res zelo kratkem času. Poleg tega je naša ponudba celovita. To pomeni, da nudimo lektoriranje in tehnični pregled v paketu, če je to želja naročnika. Večina naših študentskih strank potrebuje prevajanje in lektoriranje, saj je v angleščino potrebno prevesti tudi diplomski povzetek. Tudi tu ni težave, saj počnemo oboje. Z veseljem prevzamemo tudi lektoriranje diplomskih, magistrskih in doktorskih del v angleščini. Skratka, pri nas dobite vse.

Prevajanje in lektoriranje ter druge dejavnosti na enem mestu so prednost

Če ste pred tako ali drugačno diplomo in se vam mudi, je zagotovo prednost, če lektoriranje in tehnični pregled ter vse druge potrebne storitve dobite na enem mestu. Zelo stresno in včasih tudi zelo problematično je usklajevati dva ali tri izvajalce. Poleg tega se lahko zadeve v tem primeru tudi zalomijo, če eden od njih odpove. V tem primeru seveda niste pravzaprav naredili ničesar, ker se vam bo načrt podrl in se lahko zgodi, da zato zamudite rok. Pri nas pa se to ne bo zgodilo, ker se rokov držimo, saj so nam sveti. Vse, kar potrebujete, bomo opravili mi, tako da ste lahko brezskrbni. In to pogosto tako hitro, kot zmore le malokdo drug.

Lektoriranje pri nas izvajajo splošno razgledani lektorji

Prevajanje in lektoriranje strokovnih tekstov je posebno opravilo. V zaključnih nalogah študentov je veliko strokovne terminologije, citatov, alinej in podobnih struktur, ki v običajnih besedilih niso prisotne. Zato je potrebno imeti za delo občutek, saj ne gre za klasično lektoriranje. Pri strokovnih izrazih lahko pride do tudi do hudih napak in posledično sprememb vsebine, če tisti, ki lektorira, ni vsaj splošno zelo dobro razgledan. Tega se zelo dobro zavedamo in smo ustrezno pazljivi. Naši lektorji vsaj v osnovi poznajo številna strokovna področja, kar je v tem primeru velika prednost. Za lektoriranje magistrskega dela ali doktorske disertacije zgolj odlično poznavanje jezika in njegovih pravil namreč ni vedno dovolj.

Prevajanje in lektoriranje po ugodni ceni in zelo hitro

Če boste pri nas naročili lektoriranje in oblikovanje diplomske naloge, je dobro, da veste, da je lektoriranje pri nas najcenejše v Sloveniji. To ni naključno, ampak je namerno, ker vemo, kako pomembna je cena za študente. Ne pričakujemo, da nam boste verjeli na besedo, saj veliko ponudnikov oglašuje, da je ta storitev najcenejša pri njih. Zato vas vabimo, da si ogledate naše cenike in cenike konkurence in se sami prepričate, da mi govorimo resnico. Zaradi naše usposobljenosti je mogoče, da delamo zelo hitro, torej smo kot naročeni za tiste, ki so se pred diplomo znašli v časovni stiski. Zgodilo se je že, da smo kakšno zelo kratko diplomsko delo lektorirali v eni uri ali dveh. Z našo hitrostjo redno presenečamo stranke in pogosto končamo pred zastavljenim rokom. Če nismo prepričani, da nam bo uspelo, to vedno povemo in postavimo realen rok, ki pa ga potem v veliko primerih prehitimo. Zato je biti naša stranka varno, ker lahko vedno veste, kaj lahko pričakujete, že ob oddaji naročila.

Morda ti bo všeč tudi...