Lektoriranje in prevajanje

Lektoriranje besedil tu vsestransko najbolj ugodno

Lektoriranje besedil, ki vam je na voljo pri nas, je ugodno zaradi vsaj dveh stvari. Lektoriranje besedil izvajamo poceni, hkrati pa zelo hitro. Zato številne stranke menijo, da je pri nas lektoriranje najboljše. Naš cenik za lektoriranje je ugoden, saj kaže, da je v trenutku objave tega teksta za študente najugodnejši v državi. Da bi bila naša storitev čim bolj celovita, nudimo lektoriranje in prevajanje, torej lahko zainteresiranim študentom poleg lektoriranja diplomskih nalog izvedemo tudi prevod diplomskega povzetka v angleščino.

Lektoriranje in prevajanje opravimo izredno hitro

lektoriranje

Lektoriranje besedil pri nas poteka izredno hitro, kar je zelo ugodno za vse tiste, ki so se znašli v časovni stiski. V skladu z našimi opažanji približno polovici študentov pred diplomo primanjkuje časa za lektoriranje besedila diplomske naloge. Za njih je hitro lektoriranje zagotovo najboljše lektoriranje. Zaradi naših delovnih navad lektoriranje in prevajanje opravimo v najkrajšem možnem času, četudi se strankam ne mudi. Menimo namreč, da ni dobro odlašati na jutri, kar lahko storimo danes, zato lektoriranje in prevajanje skoraj vedno končamo dosti pred rokom.

Lektoriranje besedil za študente je najcenejše

Lektoriranje diplomske nalogeZa študente je cenik za lektoriranje pri nas najugodnejši v državi. Trudimo se namreč, da študentom pomagamo z nizko ceno za lektoriranje besedila, saj je lektoriranje za njih obvezno, ko se znajdejo pred diplomo. Lektoriranje diplomskih nalog je pač nujno, ker gre za strokovno delo, ki je objavljeno javno. V Sloveniji morajo biti javna dela jezikovno brezhibna, saj gre tu za zaščito slovenskega jezika pred tem, da bi se vanj prikradle nepravilnosti. Te nepravilnosti bi namreč lahko na dolgi rok povzročile, da bi se jezik skazil. Na žalost se to občasno dogaja. Tako je denimo (tako imenovani »poslovni«) trpnik, ki slovenskemu jeziku nikoli ni bil naraven, vdrl v slovenski jezik. Nenehna uporaba, ki je slavisti niso mogli ustaviti več desetletij, je povzročila, da je ta za slovenščino  nenaraven konstrukt zdaj dopusten.

Morda ti bo všeč tudi...