Lesena okna na naraven način poskrbijo za lepoto našega doma

Linija lesenih oken Marles ponuja velik izbor vseh vrst lesa in barvnih kombinacij, ki nam omogoča, da lahko izgled okenskega krila povsem prilagodimo našim potrebam ter uskladimo z notranjostjo našega doma. Njihova okna so različnih debelin, izdelana iz kakovostnega lepljenega, z vidnih strani dolžinsko nespojenega lesa smreke, jelke, macesna, bora, hrasta, merantija ipd.

Lesena okna

Izdelava lesenih oken je dandanes povsem prilagojena naočniku. Lazurne in pokrivne barve, ki jih uporabljajo v podjetju Marles, zagotavljajo dolgotrajno funkcionalnost, obenem pa so človeku in okolju prijazne saj so izdelane na vodni osnovi.

Večina njihovih sodobnih oken je opremljena z okovjem za kombinirano odpiranje, ki olajša zračenje. Osnovno izvedbo okovja lahko s pomočjo najnovejših tehnologij nadgradijo do funkcionalnosti daljinskega upravljanja, časovno omejenega zračenja, samodejnega zračenja v intervalih in na daljavo.

Podjetje Marles zagotavlja visoko stopnjo zaščite proti poškodbam in vlomu že pri modelih standardne izvedbe, v tujini in pri nas pa njihove izdelke testirajo in certificirajo najboljše neodvisne institucije.

Za okolje v katerem živimo je zelo zaželeno, da zanj izberemo najboljša okna,  ki prepuščajo čim več naravne svetlobe. Pred gradnjo ali obnovo našega doma moramo veliko pozornosti posvetiti njihovi velikosti. Če se bomo odločili za lesena okna po naročilu, se bo podjetje Marles z največjim veseljem prilagodilo našim zahtevam in željam. Lesena okna standardne dimenzije sicer še vedno obstajajo, saj je takšna menjava najcenejša in najlažja, izbiramo pa lahko tudi med izven standardnimi dimenzijami po naročilu. Proizvajalec bo našim željam z veseljem prisluhnil ter se potrudil ugoditi našim potrebam.

Morda ti bo všeč tudi...