Lesena okna kvalitetne izdelave – zagotavljamo izkušnje in garancijo

Lesena okna so odlična rešitev za vaš dom, saj les zagotavlja toplino in udobje ter je tako odličen material za okna in vrata, ki niso samo odprtine za zračenje in svetlobo, ampak so duša ter srce vsakega doma. Lesena okna so ključnega pomena za vaše udobje v različnih prostorih in so tisti del hiše, ki združuje kvalitete zunanjih in notranjih prostorov, ter jih poveže v smiselno celoto, obenem pa ščitijo pred negativnimi vplivi iz okolja. Les je naraven material, ki vas bo navdušil, vaša okna pa bodo notranje prostore osvetlila in jih naredili prijazne za bivanje vas in vaših najbližjih. V našem podjetju se ukvarjamo s kakovostno izdelavo lesenih oken ter oken iz ostalih materialov, pri čimer uporabljamo svoje bogate izkušnje. Nudimo različne vrste lesenih oken od smreke, hrasta ali macesna ter zagotavljamo enostavno vzdrževanje. Vsa lesena okna in vrata, ki jih najdete na naši spletni strani imajo večletno garancijo, a smo prepričani, da je ne boste potrebovali, saj so naša okna kakovostna in dolgo obstojna, narejena iz kvalitetnih materialov. V kolikor želite, vam strokovnjaki v podjetju pomagajo z nasveti in odgovori na vprašanja, kjer upoštevajo vaše želje in potrebe. Skupen cilj vseh nas je, da bi naredili sanjsko hišo z okni, ki ste si jih vedno želeli.

Lesena okna – topel in trajen material

Časi, ko ste lahko kupili le standardizirane dimenzije pravokotnih oken in niste imeli veliko izbire so zgolj preteklost, saj lahko sedaj izbirate med različnimi materiali in sodobnimi konstrukcijami, ki omogočajo nemojene oblikovalske možnosti. Izbirate lahko med lesenimi okni, ki z različnimi dodatki dajejo občutek pretekle arhitekture ali pa se odločite za kakšne druge materiale, ki ponazarjajo trende prihodnosti. Ravno lesena okna so odlična rešitev za izbiro oken v našem podjetju, saj se vse več ljudi zaveda, da je les izjemno topel material, ki doda vašemu domu toplino in vam zagotovi, da se boste počutili kot del narave. Les je namreč edini naraven material, ki je primeren za izdelavo oken in verjamemo, da vas bo navdušil. Vsi naši izdelki, ne glede na materiale ustrezajo vsem evropskim standardom, obenem pa so oblikovani sodobno z najkvalitetnejšimi materiali, ki zagotovaljajo vašim oknom trajnost in izjemno poceni vzdrževanje, kar je odlična novica za vse, ki se odločate za dolgotrajno rešitev. Poleg topline in obstojnosti nam lesena okna zagotavljajo tudi toplotno in zvočno izolativnost, kar je dobrodošlo tam, kjer je veliko hrupa. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se vsaki stranki posvetimo individualno in verjamemo, da bomo skupaj našči kakovostno rešitev za vas.

Lesena okna – 60 let tradicije

Les je bil včasih edina izbira za izdelavo oken, zato so bila lesena okna v preteklosti edina opcija, sedaj pa so na voljo tudi ostali materiali kot sta PVC in aluminij. Ne glede na različne materiale lesena okna niso izgubila na veljavi, tradicija izdelave lesenih oken pa je v našem podjetju stara že več kot 60 let, kar zagotavlja kakovostna okna, ki so narejena z znanjem, tradicijo in izkušnjami. Lesena okna so idealna rešitev, v kolikor se odločate za nizkoenergijske in pasivne gradnje, ki so okolju prijazne. Razlogov za izbiro lesa je več, med glavnimi pa lahko izpostavimo zavedanje vpliva na okolja in pa subvencije, ki spodbujajo uporabo naravnih materialov, ki so prijazni do okolja v katerem živimo. Sodobna lesena okna so narejena iz lepljenih nosilcev, ki zagotavljajo, da se les ne krivi in povesi, obenem pa je najbolj pomembna prednost lesenih oken, da je les naraven in okolju prijazen material. V svetu v katerem živimo, kjer vse bolj poudarjamo pomen življenja, ki je okolju prijazen je les odlična rešitev za gradnjo oken. Nudimo več različnih vrst lesenih oken smreko ali macesen ter nekatere eksotične vrste, ter lesenska balkonska okna. Zaupajte nam, kot nam zaupajo stranke že 60 let.

Izdelava lesenih oken po ugodni ceni

Izdelava lesenih oken je enostavna in čeprav nekateri kot slabost lesenih oken poudarjajo potrebo po vzdrževanju, je resnica ta, da boste ne glede na izbiro materiala za okovje morali vzdrževati vaša okna. Pomembno je, da ima izdelava lesenih oken ogromno prednosti, saj imajo leseni izdelki prijeten videz in toplino naravnega materiala, obenem pa so na voljo po ugodni ceni. Seveda pa je pomembno, da izberete material, ki bo ustrezal vam in vaši hiši., saj se je ravno na področju razvoja stavb in pohištva naredil napredek pri oknih, kjer velja težnja po toplotnih in svetlobnih lastnostih oken ter razmerju s ceno. Odločitev o tem kakšna okna boste imeli, je potrebno sprejeti preudarno glede na lokacijo in možnost različnega hrupa v okolici. Nudimo bogate izkušnje, garancijo in akcije pri lesenih oknih in oknih iz ostalih materialov. Verjamemo, da vas bomo z našimi kakovostnimi izdelki prepričali. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali.

Morda ti bo všeč tudi...