Lesena okna vrata

lesena okna in vrata

V podjetju Okna KLI Ambienti d. o. o. neprestano stremimo k popolnosti, zato so tudi naši izdelki visokokvalitetni in zanesljivi. Smo eden vodilnih proizvajalcev lesenih oken in vrat na področju Slovenije. Imamo kar 60 let izkušenj za sabo in lahko se pohvalimo z vrhunskim lesenim stavbnim pohištvom. V naši ponudbi boste našli kakovostna lesena okna, ki jih za vas izdelamo po naročilu iz različnih vrst kvalitetnega lesa, lesena vrata in polkna. Na trgu je veliko proizvajalcev lesenih oken in včasih se je težko odločiti, katerega proizvajalca izbrati. Pri nas so visokokakovostna lesena vrata in okna na voljo po izredno ugodnih cenah. Zavedamo se, da je cena izredno pomembna za potencialne kupce lesenih oken in vrat, zato boste pri nas dobili najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Če se torej sprašujete, kje lahko kupite kvalitetna lesena okna in vrata, potem je naše podjetje pravi naslov za vas.

Kvalitetna in zanesljiva lesena okna s polkni in vrata

Naša ponudba lesenih oken in vrat je izredno bogata. Prepričani smo, da bomo zadovoljili še tako zahtevne okuse. Vedno več ljudi se odloča za nakup in vgradnjo lesenih oken in vrat. Trend porasta je viden predvsem pri nizkoenergijskih in pasivnih, okolju prijaznih hišah. Ljudje se vse bolj zavedajo pomena lesa in svojega vpliva na okolje. Ne gre pa spregledati tudi dejstva, da je EKO sklad naredil svoje na tem področju s subvencijami za zamenjavo starih oken z lesenimi okni. Naša lesena okna so narejena iz lepljenih nosilcev, ki preprečujejo krivljenje in povešanje lesa. Lesena okna imajo veliko prednosti pred ostalimi materiali: so izredno dober izolator, uravnavajo vlago, v prostor prinesejo toplino lesa. V naši ponudbi boste našli različne profile lesenih oken. Vso ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani.

Lesena okna s polkni – za popolno zaščito okna in estetsko dovršenost vaše hiše

Če ste se odločili za nakup lesenih oken, vam svetujemo tudi nakup polken, ki bodo učinkovito zaščitila vaše okno, ga estetsko polepšala, hkrati pa poskrbela, da boste lahko poljubno zasenčili okno. Polkna so, prav tako kakor lesena okna in vrata, izdelana iz prvovrstnega lesa in opremljena s polkenskim okovjem, ki omogoča različne načine odpiranja. Pri nas boste dobili kakovostna lesena okna z lesenimi polkni, izberete pa lahko tudi aluminijasta polkna. Za vsa lesena okna in vrata vam dajemo tudi garancijo, ki vam omogoča ustrezno nadomestilo določenih delov in popravilo lesenega okna ali vrat po potrebi.

Zaupajte vodilnemu proizvajalcu lesenih oken in vrat v Sloveniji

lesena okna s polkniOkna in vrata so pomemben element vsake hiše ali stanovanja in so ključnega pomena za udobje in kvaliteto bivanja. Lesena okna z garancijo bodo kvaliteto bivanja zagotovo izboljšala. Zaupajte enemu izmed vodilnih proizvajalcev lesenih oken in vrat v Sloveniji. Zaupajte nam.

Morda ti bo všeč tudi...