Lesena polkna cenik

Lesena oknaProizvajamo visoko kvalitetno stavbno pohištvo po ugodnih cenah, ki nudi odlične klimatske bivalne razmere. V našem programu imamo različne cenovne razrede. Imamo veliko tipov lesenih oken in polken po ugodnih cenah. Lesena okna so občutljivi del stavbe, ki jih lahko zaščitimo med drugim tudi z polkni. Zaradi zračnih žepov, ki jih les vsebuje, so naša okna in polkna najprimernejša za vgradnjo v nizkoenergijske ali pasivne cenovno varčne zgradbe. Barvni premazi, ki jih uporabljamo za zaščito oziroma dekoracijo lesa so na vodni osnovi, zato so človeku in okolju prijazne, zagotavljajo pa dolgotrajno funkcionalnost lesenih oken in polken. Polkna izdelujemo v različnih modelih in iz različnih vrst lesa, po ugodnih cenah. Lesena cenovno ugodna polkna imajo lahko fiksne ali gibljive lamele, lahko imajo različna polnila ali pa so brez polnil. Polkna je smiselno izbrati glede na lego vaše hiše in glede na vaše potrebe ter želje. Polkna so odlična zaščita pred nezaželjenimi pogledi, pred sončno svetlobo, točo, dežjem, snegom, vetrom in ostalimi vremenskimi pojavi. Lesena polkna so tudi odličen regulator svetlobe v prostoru. Polkna povečajo tudi toplotno zaščito oken, kar zmanjša porabo in cenovni strošek energije za ogrevanje oziroma hlajenje prostorov. Lesena polkna so funkcionalni dodatek k našim oknom, ki tudi zaokroži celoten estetski videz objekta. Na modernih objektih se pogosto uporabljajo drsna polkna (brisuleji), ki so namenjena senčenju oziroma zaščiti velikih steklenih površin. Drsna polkna imajo vodila, tako da se enostavno premikajo.

 

Cena za lesena okna in polkna je ugodna glede na kvaliteto, ki jo nudijo

Lesena polkna in oknaNaša lesena okna in polkna so glede na kvaliteto in prednosti, ki jih imajo, cenovno zelo ugodna. Nudimo vrhunska lesena okna in polkna po konkurenčnih cenah. Lesena polkna in okna vam s svojimi lastnostmi kot so najnižja toplotna prehodnost in tesnenje, cenovno znižajo stroške bivanja. Naš razvoj energetsko pasivnih in cenovno varčnih lesenih oken, nas postavlja v vrh evropskih proizvajalcev lesenih oken in polken. Izdelkom neprestano izboljšujemo termične, statične in optične lastnosti in tako zadovoljujemo čim širši krog strank v vseh cenovnih razredih. Po zelo ugodnih cenah lahko dobite naša lesena okna in lesena polkna v kakšnih aktualnih akcijah, ki jih redno objavljamo.

 

Lesena okna in polkna ceneje z akcijskimi ali sejemskimi popusti

Naša lesena okna in polkna Marles lahko dobite po ugodnejših cenah z akcijskim ali sejemskim popustom. Cene naših lesenih oken in polken so že na splošno ugodne glede na kvaliteto, ki jo nudijo, s popustom pa so cene še ugodnejše. Z investicijo v nova visoko cenovno varčna lesena okna in polkna boste občutno znižali ceno stroškov za energijo, ki jo porabite za ogrevanje ali hlajenje  stanovanja.

Morda ti bo všeč tudi...