Lesene vikend hiše

Lesena vikend hiša visoke kvalitete in velike udobnosti

Lesene vikend hišeV podjetju Honka vam zraven izgradnje klasičnih in modernih stanovanjskih masivnih lesenih hiš, ponujamo tudi možnost naročila lesene vikend hiše, v kateri se boste lahko sprostili in uživali. Ker so lesene vikend hiše izdelane iz obnovljivega lesa, so naravi prijazne in predstavljajo odlično izbiro za katerokoli izbrano okolje.

 

Lesene hiše vikendi v različnih izvedbah z različnim dizajnom

Odločite se lahko za naročilo serijske lesene vikend hiše, ki jo bomo umerili in prilagodili vašim željam. Prilagodili pa bomo tudi izgled lesenih vikend hiš. Če želite tradicionalne lesene vikend hiše, se je najbolje odločiti za uporabo lesenih okroglih brun, v primeru, da ste ljubitelj modernejšega dizajna pa bomo za vas izdelali leseno vikend hišo iz ravnih desk ter se pri gradnji držali ostrih in čistih linij. Ker večina lesenih vikend hiš stoji v naravnem okolju ob gradnji radi zadostimo tudi željam po čudovitem pogledu iz lesene vikend hiše, ki jo zato opremimo z velikimi panoramskimi okni.

Vašim željam pa bomo sledili tudi pri izbiri notranjosti lesene vikend hiše. Odločate se lahko med različnimi tipi in dizajni notranjosti. Lahko se odločite za skandinavski minimalistični stil, rustikalno notranjost ali pa svojo leseno vikend hišo opremite popolnoma moderno in luksuzno, odločitev je vaša, mi pa smo tukaj, da vašo željo izpolnimo.

Lesene vikend hiše lahko pri nas naročite po ugodni ceni

Navdušeni pa ne boste le nad kvalitetno gradnjo in dodelanim dizajnom, pač pa vam ponujamo tudi ugodne cene lesenih vikend hiš. Za cenik lesene vikend hiše nas lahko zaprosite po e-pošti, seveda pa vam bomo ceno lesene vikend hiše zaupali tudi po telefonu. Seveda pa nas lahko obiščete tudi v našem salonu, kjer se bomo z vami pogovorili o želja in zahtevah, ki jih imate in sklenili ceno po dogovoru.

Cene lesenih vikend hiđ

Morda ti bo všeč tudi...