Linijska razsvetljava s sodobnimi LED moduli

V podjetju Jaka&I svojim strankam ponujamo širok izbor najkvalitetnejših in najsodobnejših svetlobnih linijskih svetilk. Te so odlična izbira za osvetljevanje notranjih prostorov, od javnih do zasebnih in profesionalnih. Kvalitetna osvetlitev prostora je predpogoj za dobro počutje v njem, zato za svoje dobavitelje izbiramo le najboljše proizvajalce linijskih notranjih svetil. Varčnost in zanesljivost LED razsvetljave je v zadnjih letih poskrbela za njeno priljubljenost pri širokem krogu uporabnikov, naše znanje in izkušnje pa nam omogočajo kvalitetno svetovanje strankam pri izbiri pravih svetil za njihove prostore in specifične potrebe.

Odlične lastnosti linijskih LED svetil

Direktna osvetlitev linijskih svetilk poskrbi za vrhunsko osvetlitev izbranega območja. Z linijsko razsvetljavo lahko dosežemo splošno osvetlitev prostora ali samo osvetlitev izbranih, tudi ozko zamejenih območij. Narejena so iz najkvalitetnejših materialov, največkrat iz litega aluminija. Kompaktno ohišje omogoča različne vrste namestitev, od stropne, stenske, vgradne, nadgradne ali viseče. Polikarbonatno zaščitno steklo in vgrajeni difuzorji preprečujejo bleščanje, zato LED linijska svetila ne obremenjujejo ali dražijo oči. Dodatna prednost LED svetil je njihova dolga življenjska doba, ki poskrbi za nemoteno in brezskrbno uporabo.

Revolucija, ki so jo v osvetljavo prinesla LED notranja svetila

LED razsvetljava danes velja za najbolj učinkovito med svetili. Ker LED svetilke svetlobo proizvajajo s pomočjo elektroluminescence, se praktično ne segrevajo. Če običajna svetila le približno 10 odstotkov električne energije pretvorijo v svetlobo, ostalo pa prevajajo v toploto, je razmerje pri LED razsvetljavi ravno obratno. Kar 95 odstotkov energije pretvorijo v toploto, izguba elektrike na račun toplote pa je le borih 5 odstotkov. Poleg tega imajo LED svetila izjemno dolgo življenjsko dobo, vse do 50.000 ur, ne glede na pogostost prižiganja in ugašanja. Za razliko od halogenskih žarnic končno svetilnost dosežejo v zgolj sekundi, nekoliko večji začetni vložek pa se hitro povrne s prihranjeno energijo in dolgo ter zanesljivo uporabo. Linijska LED svetila poleg tega nudijo širok nabor nastavitev uporabe, od območja osvetlitve do možnosti zatemnitve in nastavitve kota padanja svetlobe. Linijske LED svetilke so tako danes prisotne povsod, našli jih boste v šolah, pisarnah, javnih prostorih in zasebnih stanovanjih. Ob tako širokem naboru možnosti vam bomo zato pri izbiri ali menjavi svetil v podjetju Jaka&I z veseljem svetovali na podlagi naših dolgoletnih izkušenj.

Morda ti bo všeč tudi...