Masaža s kamni v čudovitem salonu v Ljubljani

Masaža s kamni je odlična terapevtska masaža, ena mnogih, ki jih ponujamo v masažnem salonu Zlate roke. Smo eden najboljših masažnih salonov v Ljubljani, z bogato ponudbo različnih vrst masaž. Masaža s kamni je prav posebno doživetje. Ta sprostitvena masaža popolnoma pregreje telo in je še posebej primerna v zimskem času, ko nas pogosto zebe. Naše maserke bodo za vas res dobro poskrbele, saj so izkušene, prijazne in se maksimalno potrudijo za vsako stranko. Če že radi hodite na masažo s kamni ali pa si šele prvič želite preizkusiti to vrsto terapevtske masaže, se zagotovo oglasite pri nas.

Odlična masaža z vulkanskimi kamni

Pri masaži s kamni se uporabljajo vroči bazaltni kamni. To so kamni vulkanskega izvora, torej gre pravzaprav za masažo z vulkanskimi kamni. So črne ali temno rjave barve, najti pa jih je mogoče v vodi ali pa posušenih koritih rek. Njihova oblika je zelo primerna za sprostitveno masažo, saj jih je delovanje vode zgladilo. Izkušnja bo zato izjemno prijetne in niti malo boleča. Vulkanski kamni so za masažo idealni zaradi svoje visoke toplotne kapacitete. V sebi skrivajo zdravilno moč, minerale železa in magnezija. Pri masaži počasi oddajajo toploto, tako da se zdravilna moč prenaša na telo.

Kako poteka sprostitvena masaža s kamni

Za masažo se kamne segreje do približno 60 stopinj. To se stori z vodo, saj je ta zanje zelo pomembna. Tako se namreč ohrani neprecenljiva vez z naravo za prijeten dotik. Sama masaža je podobna klasični masaži, le da maser poleg rok uporablja tudi ogrete kamne. Skrbno in zelo pazljivo se jih polaga na vaše telo. Vsak kamen mora po svoji velikosti in obliki ustrezati delu telesa, ki ga masiramo, zato so pri tem bogate izkušnje maserke zares pomembne. Sleherni dotik in premik je premišljen in ustvarja izjemno prijetne občutke. Napetost telesa popusti, s tem se umiri tudi vaš um. Vsekakor je to zelo sprostitvena masaža, ki nadvse prija.

Pozitivni učinki terapevtske masaže s kamni

Terapevtska masaža s kamni je kot nekakšna kombinacija med toploto in akupresuro. Poleg vročih kamnov je uporabi tudi izbrana eterična olja. Ustvarjena toplota prodira skozi kožo zares globoko v mišice. Te zato postanejo mehke in prožne. Masaža prav tako sprošča stres, segreva sklepe in pa pospeši krvni obtok. Vse skupaj pospeši limfni pretok, kar pomeni, da se vam močno izboljša moč samozdravljenja. Naravna orožja našega organizma se napolnijo z energijo in nas lahko učinkovitejše branijo pred nevarnostmi. Izboljšana bo telesna odpornost in imunski sistem, pomaga celo pri simptomih avtoimunih bolezni.

Masaža z vulkanskimi kamni je še posebej iskana v bolj mrzlih mesecih, saj izboljša simptome kronično mrzlih nog in rok. Po njej se boste počutili dobro pregrete in bolj pripravljene na spoprijemanje z mrazom. Še ena od njenih odličnih lastnosti je pomoč pri nespečnosti. Po masaži s kamni boste lažje zaspali, saj boste bolj sproščeni. Prav tako tudi odpravlja glavobol, zmanjšuje tesnobo in pomaga pri boju z depresijo. Vsi ti učinki so zagotovo dovoljšen razlog, da jo poskusite tudi vi.

Bogata zgodovina uporabe vročih kamnov

Masaža s kamni nikakor ni nov izum. Blagodejni učinki vročih kamnov so znanih že več tisoč let, uporabljali so jih že starodavni Japonci in Kitajci ter z njimi stimulirali akupresurne točke in meridijane. Posebne terapije z vročimi kamni so bile prisotne v Egiptu, Rimu, starodavni Grčiji in Turčiji. S polaganjem kamnov so pomagali domorodnim nosečnicam s Havajev in Kostarike. Širom sveta in prek dolge zgodovine imajo torej vulkanski kamni posebno mesto pri zdravljenju in lajšanju bolečin, masaža z vulkanskimi kamni pa je zgolj nadgradnja teh tradicij. Danes je združena s sodobnim znanjem anatomije in drugimi znanstvenimi odkritji, da prinaša zares vrhunske učinke. Ta sprostitvena masaža je primerna za praktično vsakogar.

Kje se naročite in kako do nas

Naš masažni salon v Ljubljani je enostavno dostopen in ponuja veliko prednosti. Naročanje je preprosto, in sicer s klicem na telefonsko številko 051 323 513. Hitro se boste dogovorili za svoj termin masaže s kamni. Ponujamo tudi darilne bone, ki jih lahko naročite kar prek spletnega obrazca.

Masažni salon Zlate roke se nahaja na Hudourniški poti 2 na Rudniku v Ljubljani. Ustvarjen je bil z veliko razmisleka o popolnem doživetju, tako da smo uredili vse malenkosti za čudovito masažo. Direktno pred salonom vas pričakuje parkirni prostor, ko vstopite v naš salon pa boste nemudoma začutili prijetnost ambienta. Prostor je topel in dobro prezračen, uporabljamo mehke in kakovostne brisače, dobite svoje udobne natikače in tudi prostorno garderobno omarico. Poskrbeli smo tudi za prijetno glasbo, udobne masažne mize in razumne cene. Glavne pa so seveda naše izvrstne maserke, ki nikoli ne razočarajo. Sprostitveno terapevtska masaža s kamni bo pri nas zares čudovit dogodek, tako da se boste radi vrnili ali pa poskusili še naše ostale storitve. Imamo vse, česar v drugih salonih niste našli.

Anticelulitna masaža

Morda ti bo všeč tudi...