Masivna vhodna vrata

Masivna vhodna vrata za hišo so že od nekdaj del našega življenja, saj je bil les eden izmed prvih materialov, ki jih je človek uporabil za izdelavo vhoda. Z njihovo vgradnjo si zagotovimo občutek varnosti, doma in prostora, ki nas ločuje od zunanjega sveta. Že globoko v zgodovini je imel človek potrebo po oblikovanju lastnega zaprtega prostora, v katerem se lahko izolira iz nevarne okolice in zanimivo je, da so bila prva vhodna vrata prav masivna, lesena, čisto brez poslikav ali rezbarij. Danes je videz masivnih vhodnih vrat odvisen od želja posameznika. Tako so lahko povsem minimalistična, na videz preprosta, a kakovostna, izbrati pa je mogoče drugačen, moderen slog, ki bo pritegnil čisto vsak pogled. Pred samo vgradnjo moramo vedeti, kakšnega sloga si želimo in kaj vse pravzaprav pričakujemo od masivnih vhodnih vrat. Nam je pomembnejši estetski vidik ali varnostni vidik? Vse to nam bo pomagalo pri izbiri tistega pravega vhoda. Če nismo največji navdušenci nad lesom, pa so nam na voljo še kovinska vhodna vrata.

Masivna vhodna vrata

Zakaj imajo vhodna vrata tako velik pomen?

Ne glede na to, ali je lesen masiven oziroma izdelana iz drugih materialov, vhod že od nekdaj predstavlja prehod, ki v nas izzove najrazličnejša čustva. Nekatera so prijetna, druga malce manj. So zelo pomemben del objekta, saj poudarijo njegovo lepoto in hkrati ogromno povedo o lastniku objekta, čeprav se tega sploh ne zavedamo. Z vgradnjo prostor zapremo pred neželenimi gosti, še vedno pa ostaja vhod tisti, skozi katerega v naš dom vstopijo povabljeni gosti. Masivna vhodna vrata za hišo so edinstvena in naravna, spoštovana s strani mnogih, zaznamujejo pa jih individualne barve, tekstura in struktura, ki je ni mogoče opaziti pri nobenem drugem vhodu. Vhodna varnostna vrata nam pomagajo pri varovanju okolja, izvedba je nizkoenergijska/ pasivna, poleg tega pa smo deležni še optimalne zvočne zaščite.

Pozitivna energija in svežina narave, združeni v eno

Tradicionalno-sodobni model masivnih vhodih vrat ULTIMUM-PURE 622A iz hrastovega lesa oddaja pozitivno energijo, obarvano s svežino narave. Posebnost pri odločitvi za vgradnjo prav tega modela predstavlja inovativno samodejno potezalo OneTouch. Kdor išče topla, nežna masivna vhodna vrata s čudovitim pasom peskanega stekla, bo nad modelom brez dvoma navdušen. Odlična izbira so masivna vhodna vrata iz macesnovega lesa, ki so spoj sodobnosti in tradicionalnosti, ustvarjajo pa prijeten občutek mehkobe. Izpopolnjujeta jih prekrivni stekli, ki imata zelo pomembno funkcijo, saj v predsobo spuščata svetlobo. Aluminijasto vratno potezalo je samo še pika na i v primeru odločitve za vgradnjo.

Naj vhod izraža vaš življenjski slog

Pri Pirnarju se zavedamo, da se ljudje vse premalo zavedamo pravega pomena vhodnih vrat. Pri vgradnji so nam na voljo raznoliki dizajni, številne izvedbe, najrazličnejše barve in dodatki. Kombinacija trpežnosti in lepote masivnega lesa nikoli ne ostane prikrita, s čemer se bodo strinjali vaši obiskovalci. Zavedati se je potrebno vseh prednosti izbire naravnega materiala, vključno z odlično toplotno izolativnostjo, uravnavanjem vlažnosti v bivalnih prostorih, ekološko neoporečnostjo itd. Les se je sposoben prilagajati vremenskim razmeram, zato predstavlja eno izmed najboljših in najbolj kakovostnih izbir. Za varen dom prav tako lahko poskrbimo z vgradnjo kovinskih vhodnih vrat z dobro zvočno izolativnostjo in odlično toplotno izolativnostjo. Ne pozabimo na visoke standarde glede varnosti. Pri Pirnarju vedno poskrbimo za inovativne oblike, ki plenijo pozornost, pa tudi vsaka kljuka je prava mojstrovina. Govorimo o vhodih, ki preprosto nimajo konkurence in lahko postanejo del vašega doma. Obiščite nas v Pirnarjevem svetu, kjer nič ni nemogoče!

Vgradnja vhodnih vrat

Zakaj izbrati masivna vhodna vrata?

Masivna vhodna vrata so poleg kovinskih odlična z vidika varnostne funkcije. Se odločate za vgradnjo? Poiščite najboljšo in cenovno ugodno izbiro za vašo hišo. Masivna vhodna vrata za vgradnjo v čisto vsak objekt so ena izmed najstarejših, saj je les material, ki ga je človek pričel uporabljati že v davni zgodovini. Poleg kovinskih imajo tudi masivna vhodna vrata odlično varnostno funkcijo, so zelo dobro toplotno in zvočno izolativna, poleg tega pa so čudovitega, prijetnega in prijaznega videza. Iščete pravo izbiro za vašo hišo in potrebujete pomoč? Pri Pirnarju boste našli tisto, kar iščete. Preden se lotite vgradnje, obiščite naše salone in spoznajte vhod, ki vpliva samozavest. Pri Pirnarju smo prvi razvili večnivojsko zasnovo vratnega krila. Prvi smo zasnovali povsem raven vhod, kjer so vsi elementi v isti ravnini. Prvi smo serijsko izdelali aluminijasti vhod izjemnih dimenzij, do 300 cm višine in 130 cm širine, prvi smo navdušili trg z doslej nedosegljivim količnikom toplotne prevodnosti za aluminijasta vrata: 0,54 W/m2K. Če iščete inovativnost, potem je brez dvoma Pirnar pravi odgovor. Masivna vhodna vrata so plod drzne zasnove in navdušujočega oblikovanja, prepričani pa smo, da boste to opazil tudi vi. Izberite svojega Pirnarja in ga v celoti prilagodite svojim željam!

Morda ti bo všeč tudi...