Vhodna vrata aluminij nudijo zelo dobro varnost

Vhodna vrata aluminij nudijo zelo dobro varnost, ki je v današnjem času še kako pomembna. V samostojnih hišah prestavljajo prvo in edino obrambo pred vlomilci, zato morajo biti čvrsta in zanesljiva. V našem prodajnem programu imamo krila z debelino 14 cm, ki nudijo maksimalno zaščito in udobje bivanja. 14 cm debelo krilo v kombinaciji z masivnimi profili nemškega podjetja Schuko, je zelo trd oreh za vlomilce. Masivna vhodna vrata dopolnjujejo še ključavnice, ki imajo razne funkcije za izboljšanje varnosti kot so motorno odklepanje in zaklepanje, delno odpiranje, avtomatsko zaklepanje. Tri ali pet točkovne ključavnice so zelo zanesljive, saj imajo 2-4 masivne kavlje. Odlično kontrolo dostopa nudijo kodne tipkovnice, ki omogočajo vstop samo stanovalcem oziroma tistim, ki poznajo pravilno kodo. Sistem One Touch, ki učinkovito skrbi za varnost doma, smo razvili v našem podjetju. Deluje na podlagi prepoznavanja prstnih odtisov. Vstop v objekt je omogočen samo stanovalcem oziroma ljudem, ki jih sistem prepozna. Čitalec prstnih odtisov je vgrajen v krilu, v potezalu ali pa se nahaja v zaščiti cilindra. Ko sistem prepozna prstni odtis, se vhodna vrata aluminij odklenejo, nekaj sekund po zaprtju pa se nazaj zaklenejo. Sistem One Touch v kombinaciji z izvlečnim potezalom predstavlja najvišjo stopnjo varnosti. Po tem, ko čitalec prstnih odtisov prepozna lastnika, se potezalo samodejno izvleče iz ravnine krila in tako omogoči vstop v hišo. Ko se vhodna vrata aluminij zaprejo, se potezalo spet samodejno uvleče nazaj v krilo in postane nevidno.

Vhodna vrata aluminijasta

Naša vhodna vrata aluminij so zelo kakovostna in inovativna

Kakovostna vhodna vrata Pirnar se uvrščajo v sam vrh stavbnega pohištva svetovnih proizvajalcev, saj so njihove inovativne lastnosti zelo zanimive tako za kupce kot tudi za razne institucije. Za sistem One Touch smo dobili prestižno nagrado, ki se podeljuje za pionirske in izjemne dosežke na področju oblikovanja. Nagrado German Design Award Winner 2017 nam je podelil eden vodilnih svetovnih centrov za oblikovanje, nemški German Design Council. Poleg te nagrade smo od njih dobili še dve drugi nagradi. Inovacija, ki smo jo lansirali na trg je bila več nivojska in popolnoma ravna zasnova krila. Več nivojsko zasnovo največkrat uporabljamo za izdelavo tradicionalni modelov, z ravno zasnovo pa ustvarjamo čudovite moderne modele ravnih linij, ki dajejo zelo eleganten izgled. Prvi smo bili tudi pri izdelavi krila debeline 14 cm. S štirikratnim tesnjenjem in štiri slojno zasteklitvijo nam je uspelo doseči najboljši količnik toplotne prevodnosti na svetu, ki je 0,54 W/m2K. Toplotna in zvočna izolacija, ki nam jo krilo nudi, pride prav v novogradnjah in v starejših objektih. Največje toplotne izgube so pri stavbnem pohištvu, zato lahko s kvalitetnimi masivnimi vhodnimi vrati občutno zmanjšate toplotne izgube in s tem tudi stroške pri ogrevanju in hlajenju stanovanja. Prednjačili smo tudi v izdelavi vhodnih vrat aluminij v nestandardni merah. Prvi smo začeli s serijsko proizvodnjo kril v dimenzijah 130 x 300 cm.

Masivna vhodna vrata aluminij, ki vam jih naredimo po meri so unikatna

Masivna vhodna vrata vam izdelamo po meri, kar pomeni, da imate možnost izbire barve, stila, velikosti, zasteklitve, odpiralnega sistema, ključavnic. Pri izboru barve vam ponujamo: standardno belo barvo v izgledu visoki sijaj ali mat, gladke mat barve, barve po RAL lestvici, kovinske in fino strukturne barve ter lesni dekor. Izbor barve aluminij vrat prilagodimo barvi fasade hiše. Pri svetlejši fasadi, je najprimernejša odločitev za temna vhodna vrata aluminij. Zaradi kontrasta, ki se ustvari je aluminij vhod veliko bolj opazen kot v primeru, če bi bil iste barve kot fasada. Tudi odločitev za moderen ali tradicionalni model je odvisna od zunanjega izgleda hiše. Če je hiša sodobno grajena, je prava izbira moderni model. Če pa ima vaša hiša bolj klasičen izgled pa priporočamo nakup tradicionalnega modela masivnih vhodnih vrat iz aluminija. Različne mere kril, so primerne za različne velikosti hiš. Največja mera kril, ki jo serijsko proizvajamo je 130 x 300 cm in se uporablja za hiše z visokimi stropovi, vile ali gradove. Lahko pa si seveda izberete vhodna vrata aluminij v takšnih merah samo zato, ker so vam všeč. Zasteklitev krila omogoča dnevno svetlobi, da lepo razsvetli predprostor, kar ga optično poveča in odpre. Drug način zasteklitve je vgradnja obsvetlobnih elementov, ki vizualno povečajo vhod.

Masivna vhodna vrata Pirnar

Slike vhodnih vrat aluminij najdete v galeriji na naši spletni strani in v katalogih

V Sloveniji imamo dva razstavno prodajna salona, ki se nahajata v Ljubljani in v Mariboru. Pred nakupom je smiselno salon obiskati, saj imamo razstavljenih veliko modelov naših masivnih vhodnih vrat iz aluminija in lesa. Vse eksponate si lahko podrobno ogledate in preizkusite ter se prepričate o vrhunski kvaliteti naših izdelkov. V salonu vas bodo sprejeli naši prijazni svetovalci, ki so strokovno usposobljeni, kar pomeni, da razpolagajo s številnimi koristnimi informacijami. Pomagali vam bodo z nasveti kako izbrati ustrezna vhodna vrata. Katalog vhodnih vrat dobite v salonu ali pa vam ga pošljemo po pošti. Na naši spletni strani najdete obrazec, ki ga enostavno izpolnite in nam ga pošljete. Pri izbiri oziroma pridobivanju informacij si lahko pomagate z našo spletno stranjo, na kateri so prikazana različna alu vrata. Slike izdelkov so opremljene z opisom, ki vam poda prve informacije.

Morda ti bo všeč tudi...