Mladinske sobe so pomemben del odraščanja naših otrok

To so prostori, kjer naši mladostniki odraščajo in se razvijajo, zato mora biti mladinsko pohištvo izbrano dovolj skrbno, da bo našemu otroku omogočalo varnost, kakovost ter funkcionalnost. Zagotavljati mora kakovostno posteljo za počitek, prostor za ustvarjanje, učenje in igro ter praktične garderobne omare za shranjevanje garderobe, igrač ter ostalih pripomočkov.

Izbrati moramo takšno mladinsko posteljo, ki bo našemu mladostniku všeč in na kateri se bo počutil udobno. Če je soba dovolj velika, je lahko ta večje dimenzije, v primeru majhnega prostora pa  manjša. Zelo uporabna je lahko različica mladinske postelje s  predali, ki se elegantno in preprosto potegnejo izpod postelje in zagotovijo nekaj dodatnega prostora za shranjevanje posteljnine, igrač, knjig ali drugih pripomočkov, ki jih otrok želi imeti ob sebi. Obstajajo tudi takšne, ki ponujajo možnost dodatnega ležišča. Če je soba zares majhna lahko mladinsko posteljo dvignemo na višino, pod njo pa uredimo kotiček s pisalno mizo.

Pri mizarstvu Avbelj izdelujejo tudi mladinske sobe po meri. Vsi njihovi izdelki slovijo po izjemni kvaliteti in dolgi življenjski dobi. Na izbiro imajo široko ponudbo različnih materialov in barv, njihovi strokovnjaki pa lahko pohištvo oblikujejo v številnih različnih stilih. Moderne mladinske garniture so najpogosteje izdelane v svetlih barvah, z ravnimi in izčiščenimi linijami, podjetje pa je usmerjeno k izpolnjevanju želja naročnikov in bo brez izjeme upoštevalo naše želje in zamisli.

Mladinske postelje po meri

Morda ti bo všeč tudi...