Modna oblačila

Se tudi vi sprašujete kakšni modni trendi se nam obetajo v poletju 2018? V trgovini Mana vam ponujamo številne kombinacije modnih oblačil s katerimi boste tudi letošnje poletje zasijali tako na plaži kot na večerji ob morju, s pridom pa boste lahko modna oblačila, ki vam jih ponujamo, uporabljali tudi v službi.

V Mani svojim strankam ponujamo pestro kolekcijo tako moških kot ženskih poletnih oblačil. Modna oblačila boste lahko kombinirali tudi z dodatki, da bodo oblačila zares popolna.

Modna oblačila

Kateri kroj obleke je najbolje izbrati za določen tip postave?

Veliko deklet se dan danes sprašuje, katero obleko izbrati za v službo za na večerjo ali pa zgolj za na plažo. Dejstvo je, da je pri izbiri obleke izjemno pomemben kroj obleke, ki mora ustrezati tipu postave. V grobem lahko ženske postave razdelimo v tri tipe, vsakemu pa ustrezajo svoji kroji oblek:

  • Atletski tip postave: mere vaših ramen in bokov so približno enake, obseg najtanjšega dela pasu pa ni dosti manjši od obsega bokov.
  • Hruškast tip postave: vaši boki so širši od ramen in prsi.
  • Peščena ura: obseg vaših ramen, prsi in bokov je približno enak, najtanjši del pasu pa je vsaj 25% manjši od obsega bokov.

V primeru, atletskega tipa postave je priporočljivo izbirati oprijete obleke z V-izrezom ter obleke, krojene na A. V primeru, ko postava spominja na obliko hruške je dobro poudariti ramena, da optično ‘uravnotežimo’ obliko postave. V ta namen lahko obleke popestrimo s šali ali nekoliko močnejšimi ogrlicami okoli vratu. Izbirati je priporočljivo vzorčaste ter okrašene moderne poletne obleke. Ramena lahko poudarimo in razširimo s širšim vodoravnim izrezom na obleki, pa tudi z netopirjasto krojenimi oz. napihnjenimi rokavi na nadlahteh.

Če govorimo o nekoliko bolj ploski postavi, si je dobro umisliti poletno obleko s širšim pasom, ki bo nekoliko poudarila obline telesa, seveda pa lahko k bolj zaobljenemu izgledu pripomorejo obleke z volančki. Tudi, če je postava podobna obliki peščene ure, svetujemo, da se pozornost usmeri v pas, zraven tega pa se je dobro izogibati ohlapnim poletnim oblekam, saj ohlapne obleke velikokrat porušijo razmerje telesa.

Pestra ponudba modnih oblačil  med katerimi lahko najdete tudi bluze

Seveda pa v Mani ne ponujamo zgolj ženskih oblek, pač pa lahko dekleta izbirajo med pestro ponudbo ženskih kril, bluz, majic ter celo kopalk. Za na delovno mesto letošnje poletje priporočamo nekoliko bolj zaprta, a še vedno modna oblačila. Tako lahko hitro sestavimo komplet iz dolgih poslovnih hlač in bele srajce ali bluze, ki jo popravimo za hlače, njih pa zapremo z modernim pasom. Seveda lahko hlače nadomestimo z ženskim krilom, beli srajci pa dodamo rutko ali verižico, s kateri še poudarimo svoj dekolte. Ob nekoliko bolj hladnih jutrih lahko oblečemo tudi poletno jakno. Za dekleta smo poleg tega pripravili tudi pestro ponudbo modnih oblačil za na plažo. Stranke lahko izbirajo med kopalkami, v katerih se bodo počutile nadvse privlačno. Kopalkam lahko dodamo tudi torbo za na plažo, v katero bomo pospravili svojo najljubšo knjigo, kremo za sončenje in sončna očala.

Med različnimi modnimi oblačili lahko izbirajo tudi moški

Med različnimi modnimi oblačili pa lahko pri nas izbirajo tudi fantje. Pripravili smo pestro ponudbo moških hlač in srajc, ker pa je poletje zdaj že prav za res potrkalo na vrata smo pripravili tudi veliko izbiro kopalk za moške. Kopalke so prijetne in jih lahko nosite tako na morju, kot tudi ob nedeljski pripravi kosila na žaru.

Ker pa se zavedamo, da se morajo udobno in prijetno v svojih oblačilih počutiti tudi naši najmlajši smo za fante in punčke pripravili čudovito kolekcijo modernih otroških oblačil med katerimi lahko izbirate. Barve oblačil so pestre in jih bodo vaši malčki naravnost oboževali. Poleg tega so tudi materiali iz katerih so oblačila izdelana naravni in kakovostni ter bodo tako prijazni otrokovi koži.

Vsa modna oblačila, ki jih ponujamo v trgovinah Mana, so kakovostna in udobna, ker so izdelana iz naravnih materialov so koži prijazna in poleti dihajo, kar nekoliko olajša vročino, ki vlada zunaj. Z zanimivimi kroji, vzorci in barvami, smo poskrbeli za to, da boste lahko oblačila med seboj kombinirali in tako z različni kompleti navduševali tako v službo kot tudi na počitnicah. Oblačila lahko naročite tudi na naši spletni strani. Za vsa dodatna vprašanja smo vam zmeraj dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja in vam tako pomagali pri odločitvi o nakupu modnih oblačil.

Poletne jakne

Modna oblačila lahko pomerite tudi v naših poslovalnicah

Seveda pa ste zmeraj dobrodošli, da se oglasite v eni izmed naši poslovalnic, kjer si lahko modna oblačila tudi pomerite in se odločite med različnimi kombinacijami modnih oblači. Skupaj z modni svetovalci vam bomo rade volje svetovali pri izbiri in vam tako pomagali, da izberete modna oblačila, ki bodo kot nalašč za vas.

Morda ti bo všeč tudi...