Montažne hiše cena, cenik: koliko stane manjša mansardna hiša ali hiša dvojček

Montažne hiše, katerih cena je več kot ugodna, so na voljo tudi v podjetju Z500, največjem ponudniku tipskih projektov družinskih hiš na slovenskem trgu. Naši tipski projekti so izredno kakovostni, strankam pa ponujamo tudi visokokvalitetne vizualizacije in dodatne usluge. Ponudba tipskih projektov montažnih hiš je pri nas zelo bogata, v svoji ponudbi imamo preko 650 projektov, od manjših montažnih hiš pa vse do mansardnih montažnih hiš in hiš dvojček. Pri izdelavi projektov nas vodijo naslednja načela: ekonomičnost gradnje in bivanja, energetska varčnost, estetika i funkcionalnost. Vas zanima, koliko stane montažna hiša? Cena montažne hiše je v primerjavi s klasično gradnjo veliko bolj ugodna. Če si želite ogledati cene ali cenik naših projektov ali vas preprosto zanima, koliko stane montažna hiša, obiščite našo spletno stran, kjer so posamezni projekti tudi predstavljeni. Na voljo pa so tudi vse informacije o projektu in cena projekta. Montažne hiše po ugodni ceni so idealna rešitev za vse tiste, ki si želite kvalitetno gradnjo in popolno udobje bivanja.

Montažne hiše cena Z500

Koliko stane montažna hiša? Stroški izdelave so presenetljivo nizki.

Pred odločitvijo o gradnji hiše je najprej potrebno doreči, kakšno hišo želite, klasično ali montažno. Glavna značilnost montažne hiše je, da je sestavljena neposredno na gradbišču iz prej izdelanih elementov. Ker so elementi montažne hiše narejeni v kontrolirani klimi ter v zaprtih prostorih, ni potrebno podarjati, kakšna prednost je to za samo gradnjo. Montažni način gradnje je cenovno zelo ugoden in omogoča možnost vselitve v dveh do treh mesecih od pridobitve gradbenega dovoljenja. Tudi v Sloveniji postaja gradnja montažne hiše izredno priljubljena, pa ne le zaradi cene. Gradnja montažne hiše je namreč popolnoma čista, brez večjih odpadkov, lahko pa je tudi natančnejša kot klasična gradnja. Odločili ste se za manjšo montažno hišo in sedaj vas zanima, koliko stane takšna montažna hiša? Enostavnega odgovora na to vprašanje ni, saj je cena odvisna od izbranega tipa hiše, velikosti montažne hiše in zahtevnosti izvedbe. Eno pa je zagotovo, cena montažne hiše je v ceniku hiš zelo ugodna.

Koliko stane montažna hiša na ključ

Mansardne montažne hiše, hiše dvojčki, manjše montažne hiše in ostala ponudba

Podjetje Z500 vam ponuja različne tipske projekte za različne montažne hiše, med katerimi so v zadnjem času izredno priljubljene manjše montažne hiše pa tudi mansardne hiše. Gre za družinske hiše, ki so funkcionalno izredno smotrno zastavljene, ponujajo odlično izrabo prostora, njihov videz pa je zelo privlačen. V naši ponudbi boste našli tudi montažne hiše dvojčke in vrstne hiše. Pri Z500 pa ne boste dobili samo ugodno ceno za projekt hiš, pomagali vam bomo tudi pri urejanju vseh formalnosti v zvezi z gradnjo, svetovali vam bomo pri možnostih pridobivanja in financiranja vaše hiše ter pri izvedbi same gradnje.

Morda ti bo všeč tudi...