Montažne hiše cena

montažne hiše na ključ akcijaCena montažne hiše se razlikuje od ponudnika do ponudnika. Lahko rečemo, da je cena montažne hiše pri nas ugodna. V naši akciji namreč montažne hiše na ključ dobite zelo ugodno. Vsekakor pa je potrebno poudariti, da je cena montažne hiše ugodna že v splošnem, saj imajo lesene in montažne hiše v primerjavi z zidanimi res številne prednosti. Izkušnje lastnikov montažnih hiš kažejo, da so stroški obratovanja v montažnih hišah nižji, kot so stroški obratovanja v zidanih hišah. Stene v montažnih hišah so namreč izdelane iz izolativnih materialov, zato so izgube pozimi pri ogrevanju in poleti pri hlajenju hiše manjše. Cena montažne hiše na ključ na našem ceniku montažnih hiš na ključ kaže, da se vam montažna hiša na ključ izplača, saj je v tem primeru cela vrsta storitev, ki jih v hiši potrebujete, cenovno bistveno bolj ugodna, kot bi bila, če bi se z različnimi obrtniki oziroma podizvajalci usklajevali sami.

Cena montažne hiše je lahko še ugodnejša

 

montažne hiše cena

Cena montažne hiše na našem ceniku montažnih hiš na ključ je še ugodnejša, če si boste izbrali eno od naših montažnih hiš na ključ v akciji. Cena naše montažne hiše na ključ je namreč že tako ali tako ugodna, če pa se odločite za našo montažno hišo na ključ v akciji, pa lahko res poceni pridete do izvrstne montažne hiše. Izkušnje so pokazale, da so lastniki montažnih hiš izredno zadovoljni z bivanjem v montažnih hišah. Cena za obratovalne stroške je v teh hišah nižja, poleg tega pa je zaradi zelo kvalitetne toplotne izolacije v zidovih hiše prijetnejše tudi bivanje.

Montažne hiše na ključ vam omogočijo prijetnejše življenje

Naše montažne hiše na ključ so izdelane iz naravnih materialov, zato je življenje v njih dosti bolj zdravo, kot je v denimo zidanih hišah. Les diha, zato dihajo tudi montažne hiše. Cena pa je v primeru, če se odločite za leseni objekt, nižja tudi za okolje, saj je za pridobivanje materialov, ki so potrebni za gradnjo montažne hiše, potrebno manj energije, kot je je potrebne za pridobivanje materialov, iz katerih je zgrajena klasična zidana hiša.

Morda ti bo všeč tudi...