Mulčer za motokultivator

mulčenjeMulčer za motokultivator je naprava oziroma stroj, ki nam omogoča mulčenje ostankov rastlin v različnih panogah oziroma dejavnostih, med katere uvrščamo tudi poljedelstvo, vinogradništvo in sadjarstvo. Mulčer za motokultivator oziroma njegov namen je odvisen od vrste mulčerja, saj se med seboj bistveno razlikujejo. Lahko so namreč univerzalni, ki se uporabljajo v različnih panogah, poznamo pa tudi mulčerje za poljedelstvo, travniške mulčerje, bočne mulčerje, vinogradniško-sadjarske mulčerje, gozdarske mulčerje in mulčerje za šparglje. Mulčer za motokultivator lahko uporabljamo na kmetijskih in komunalnih površinah ter zelenicah. Naprave so izjemno robustne, enostavne za vzdrževanje in imajo dolgo življenjsko dobo. Delo s takšnimi napravami je varno in hitro opravljeno.  Če želimo, da je mulčenje izvedeno kvalitetno, moramo poskrbeti za nakup kvalitetnega mulčerja za motokultivator, izjemnega pomena pa je tudi sam motokultivator, ki mora biti močan, priporočljivo pa je, da je na kolesih. Masivna izvedba motokultivatorja omogoča uporabo v namene frezanja in oranja, pa tudi mulčenje trave.

Mulčenje – kje in kako poteka?

Mulčer za motokultivatorMulčer za motokultivatorMulčenje lahko uporabimo v poljedelstvu, izjema pa nista niti komunalna dejavnost in čiščenje pašnikov. Pri mulčenju gre dejansko za postopek nanašanja zdrobljenih rastlinskih in drugih delcev na tla, velika prednost mulča pa je, da omogoča senčenje tal, v ta namen pa ga lahko uporabimo tudi na različnih vrtovih. Uporabimo lahko mulčer za motokultivator, ki pa naj bo prilagojen za intenzivno delo. V podjetju Tisa opravljamo storitve frezanja grmovne vegetacije s pomočjo gozdarskih mulčerjev, ki jih lahko uporabljamo tudi za izravnavanje manjših neravnin na terenu in drobljenje manjših kamnov oziroma skal. Z nami se lahko pogovorite o ceni traktorskega mulčerja, z veseljem pa vam bomo predstavili tudi mulčenje in njegov namen.

Mulčer za motokultivator in model motokultivatorja

Mulčer za motokultivator lahko svoje delo opravi kvalitetno le takrat, kadar delo opravljamo s pomočjo kvalitetnega in zmogljivega motokultivatorja. Le-ti so na voljo z bencinskim ali dizelskim motorjem, omogočajo pa priključitev različnih pripomočkov za vsako področje dela. Mulčer za motokultivator si lahko ogledate tudi v podjetju Tisa, kjer vam nudimo ugodno ceno mulčerja, predstavili pa vam bomo tudi njegov osnovni namen.

Morda ti bo všeč tudi...