Mulčerji

MulčerjiMulčerji so zaradi ostankov organskih delcev, ki zmanjšujejo kakovost dal, izjemno pomembni pripomočki, s pomočjo katerih lahko ohranimo kvaliteto tal in na tak način prihranimo tudi lasten čas. Primerni so za urejanje zelenih površin ter za uporabo na kmetijskih površinah oziroma v sadovnjakih in vinogradih, kar je odvisno od vrste, velikosti in zmogljivosti mulčerja. Pri nakupu novega mulčerja je najbolje izbrati takšnega, ki ima manjšo težo in je zmogljiv, upoštevati pa moramo tudi težavnost dela, ki ga opravljamo. Pogosto je pametno razmisliti tudi o nakupu rabljenega mulčerja, saj gre za učinkovit način, s pomočjo katerega lahko prihranimo denar in si obenem tudi zagotovimo ustrezen pripomoček, ki ga potrebujemo pri opravljanju svojega dela. V podjetju Tisa nas lahko povprašate o namenu mulčenja ter o različnih načinih, ki vključujejo tudi mulčenje grmovja. Svetujemo vam, da preverite našo ponudbo rabljenih mulčerjev in si tudi sami zagotovite prihranek.

Mulčerji – rabljeni pripomočki in oprema

Rabljeni mulčerji lahko svojo nalogo opravljajo enako kvalitetno kot popolnoma novi mulčerji, poleg tega pa je ugodnejša tudi njihova cena. V podjetju Tisa se ukvarjamo tudi s prodajo rabljenih strojev in pripomočkov, zato vam svetujemo, da preverite ponudbo rabljene opreme. Morda boste našli tudi rabljeni mulčer, ki bo ustrezal dejavnosti, ki jo opravljate. Pri nakupu mulčerjev bodite sicer pozorni na njihovo zmogljivost in prilagodljivost uporabniku, prav tako pa je v ospredju tudi varnost uporabnika, za katero mora biti poskrbljeno. Mulčer za travo je primeren mulčenju trave in gre za odličen način, kako travnik ohraniti zelen in zdravega videza.

Rabljeni mulčerjiMulčerji za manjše površine

Mulčerji so, kot smo že omenili, na voljo v različnih velikostih, poleg tega pa se razlikujejo tudi po zmogljivosti. Če potrebujete mulčerje za obdelovanje manjših površin, izberite takšne z manjšo močjo, ki omogočajo enostaven način uporabe, pri drobljenju organskih materialov pa porabijo manjše količine energije. Takšne naprave delujejo tišje in bolj mirno, zaradi česar je obremenitev manjša, posledično pa je podaljšana življenjska doba naprave. Za zahtevnejše in večje površine izberite robustnejše konstrukcije z večjo močjo, ki je prilagojena intenzivnemu delu. Razmislite lahko tudi o nakupu rabljenih mulčerjev in tako pri nakupu novega pripomočka tudi prihranite. Za vse dodatne nasvete in informacije nas lahko obiščete v podjetju Tisa, v katerem vam bomo z veseljem svetovali.

Morda ti bo všeč tudi...