Mulčerji

Mulčer za motokultivatorMulčerji  so odvisno od njihove vrste primerni za drobljenje grmovja in lesnatih rastlinskih ostankov, pri čemer moramo biti pozorni na njihovo debelino. Večinoma mulčerji omogočajo mulčenje debel do premera 18 centimetrov. Mulčer za motokultivator nam omogoča mulčenje robidovja, travnikov in drobne podrasti ter pripravo pašnikov, vendar pa za to dejavnost potrebujemo primerno in kvalitetno opremo. Motokultivator naj bo takšen, da omogoča priključitev različnih priključkov, s pomočjo katerih bomo lahko opravili delo. Mnogi ljudje se za mulčer za motokultivator odločijo tudi pri urejanju domačih vrtov in sicer za pripravo vrtov na sajenje zelenjave, pri čemer je ključnega pomena prekopavanje zemlje. Če imate doma večji vrt, vam v podjetju Tisa svetujemo uporabo motokultivatorja z različnimi priključki, s pomočjo katerega bo vaše delo opravljeno hitreje in bolj kakovostno. Rabljeni mulčerji so na voljo tudi v našem podjetju.

Mulčer za motokultivator in njegova uporaba

Mulčer za motokultivator je pripomoček oziroma naprava, ki je na voljo kot priključek za motokultivator. Motokultivatorji so, odvisno od njihove vrste, primerni za uporabo tako na domačih vrtovih, kot tudi za profesionalno uporabo v različnih panogah. Mulčer za motokultivator priključimo na napravo, katere uporaba je sicer povsem preprosta, saj vključuje ročice za lažji oprijem in nadzor motokultivatorja. Mulčerji so na voljo tudi v podjetju Tisa, v katerem uporabljamo predvsem gozdarske mulčerje in sicer v različne namene. Z njihovo pomočjo lahko drobimo kamne, pripravimo pašnike, izravnavamo manjše neravnine na terenu meljemo grmovne vegetacije. Mulčerji rabljeni so na voljo tudi na spletni strani našega podjetja, saj našim strankam poleg številnih storitev ponujamo tudi rabljeno opremo.

MulčerjiMulčerji po ugodni ceni

Mulčerje so kot pripomočke pri obdelavi vrtov poznali že naši predniki, vendar pa so se v vseh teh letih naprave precej spremenile. Podaljšala se je njihova življenjska doba, uporaba mulčerjev pa je postala precej enostavnejša, zaradi česar so narasle tudi njihove cene. Mulčer za motokultivator lahko kupite tudi rabljen in tako prihranite pri njegovem nakupu. S prodajo rabljenih mulčerjev in druge opreme se ukvarjamo v podjetju Tisa, v katerem vam bomo z veseljem svetovali pred nakupom novega pripomočka. Naše strokovnjake pa lahko povprašate tudi o mulčanju, brez katerega danes preprosto ne gre.

Morda ti bo všeč tudi...