Nadstreški za avto in pred vhodom v hišo: izberite pravi material!

Nadstreški za avto so običajno precej hitri za postavitev, stroški projekta pa niso pretirani. Tako se vam vsekakor splača razmisliti o tej opciji, če vaš avto trenutno nima zagotovljene najboljše zaščite. Pri tem je seveda pomembno, da izberete zares najkvalitetnejši material, ki bo kos dani nalogi, tj. maksimalni zaščiti avta. Podobno velja v primeru, da vas bolj kot tisti za avto zanimajo manjši nadstreški pred vhodom v hišo.

Dvoslojni polikarbonat

Moderni nadstreški poskrbijo za estetski doprinos k okolici vašega doma

Čeprav so nadstreški (pred vhodom v hišo ali za avto) v prvi vrsti namenjeni zaščitni funkciji, pa pri načrtovanju vendarle ne gre povsem zanemariti estetskega vidika. Premišljena izbira materiala poskrbi, da so rezultat visoko funkcionalni, obenem pa vizualno privlačni, moderni nadstreški, ki ne bodo skazili podobe vhoda oziroma celotne hiše z okolico, ampak povsem nasprotno – pogosto predstavljajo zanimivo popestritev. Moderni nadstreški za avto in pred vhodom v hišo imajo tako večinoma dvojno vlogo, zato je dobro, da načrtovanju posvetite malce več časa in pozornosti.

Kakšni nadstreški pred vhodom v hišo so trenutno najbolj priljubljeni?

Kateri material torej izbrati, če vas zanimajo resnično moderni nadstreški pred vhodom v hišo? Nedvomno postajajo vse bolj razširjeni polikarbonatni nadstreški, ki jih je mogoče med drugim občudovati pri številnih terasah. Tovrstna prozorna kritina za nadstreške pred vhodom polepša hišo, ne da bi bila pri tem pretirano vpadljiva. Gre za rešitev, ki navdušuje predvsem zagovornike prefinjenih, preprostih, a elegantnih materialov čistih linij. Pomembna prednost, ki jo imajo tovrstni nadstreški pred vhodom v hišo (pa tudi pri terasah ipd.), je, da je njihova montaža še posebej nezahtevna, saj gre za lahek material, s katerim je enostavno rokovati. Poudariti pa je treba še, da so nadpovprečno odporni na najrazličnejše razmere (dež, močno sonce, toča ipd.). To pomeni, da vam ni treba skrbeti, da bi prišlo do hitre spremembe njihovega začetnega videza. Vzdrževanje je za povrh zelo preprosto in ne zahteva pretiranega vložka časa in energije. Vidimo torej, da ima material kar nekaj odlik, zato njegova vse večja priljubljenost za poznavalce zagotovo ni presenetljiva.

Polikarbonatni nadstrešek prev vhodom v hišo

Nadstreški za avto so pametna investicija, ki prihrani nepotrebne stroške

Nesreča nikoli ne počiva in preventiva je vedno boljša od »kurative«. Nič drugače ni, ko govorimo o zaščiti avta. Ta je vsakodnevno izpostavljen številnim tveganjem in kot skrbni lastniki moramo poskrbeti, da je nevarnost za dejansko škodo čim manjša. S tem podaljšamo življenjsko dobo avta in obenem pripomoremo k temu, da bo ostal v čim boljšem voznem in vizualnem stanju. To je vsekakor izjemno pomembno, če nameravate v prihodnosti avto prodati, saj bo ustrezna skrb za vozilo močno povečala vaš izkupiček. »Skrb za avto« seveda v praksi pomeni najrazličnejše ukrepe, pri čemer je eden izmed njih brez dvoma zaščita pred točo in močnimi sončnimi žarki. In prav tu pridejo na vrsto nadstreški za avto. Kot smo omenili že na začetku, je izvedba običajno precej poceni, zato se ne splača odlašati predolgo, saj si lahko drugače nakopljete mnogo višje stroške, povezane s popravilom avta. Tudi za avto se sicer vse pogosteje uporabljajo polikarbonatni nadstreški. Ena izmed lastnosti tega materiala je namreč ta, da ne prepušča ultravijoličnih sončnih žarkov, ki načenjajo barvo avta oziroma povzročajo njeno bledenje. Hkrati pa zagotavlja izvrstno zaščito avta pred točo.

Polikarbonatni nadstrešek za avtomobil

Polikarbonatni nadstreški, ki so izredno odporni na manj ugodne dejavnike

Nameni uporabe so, kot smo videli, različni, npr. za zaščito avta ali pa za nadgradnjo vhoda pred hišo, vendar pa je v vseh primerih ena najpomembnejših odlik, ki jih imajo polikarbonatni nadstreški (za avto idr.), nedvomno ta, da jim neugodne razmere zlepa ne pridejo do živega. Mehanske obremenitve, vlaga, sončni žarki, toča, sevanja in še bi lahko naštevali – material je izjemno odporen na vse omenjene vplive. To velja še toliko bolj, če daste pri nakupu prednost vrhunski kvaliteti. Zagotovo ne boste zgrešili, če se odločite za plošče SUNLITE, ki jih najdete v ponudbi podjetja MS Viscom. Svojim kupcem želimo ponuditi resnično najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, saj je prav zadovoljstvo strank ena temeljnih vrednot, ki jim sledimo pri svojem delovanju. S tem smo prepričali številne naročnike iz Slovenije in tujine (izdelke iz prodajnega programa izvažamo že v več kot 15 evropskih držav).

Prozorna kritina za nadstreške poljubnih dimenzij in dodatne možnosti

Najpogosteje se sicer uporablja prozorna kritina za nadstreške (pred vhodom v hišo, za avto in za druge tipe). Vendar pa so plošče, ki so med drugim zelo primerne za pregradne stene, na vašo zahtevo prav tako dobavljive v različnih barvah, kot so denimo  modra, zelena, rdeča in rjava. Prozorna kritina za nadstreške pred vhodom v hišo in za druge namene uporabe je torej le ena izmed opcij, ki jih imate na voljo. Hkrati pa naj poudarimo, da je poleg standardnih dimenzij možen razrez na dimenzije po meri. Pišite nam ali nas pokličite in nam zaupajte, kakšne so vaše želje. Potrudili se bomo, da ugodimo vsem vašim zahtevam!

Morda ti bo všeč tudi...