Najboljši jogi

Izberite najboljši jogi iz ponudbe jogi ležišč

jogi ležiščeNajboljši jogi je tisti, ki ustreza določenemu posamezniku. Ker se med seboj precej razlikujemo (tudi po starosti in zdravstvenih težavah), moramo primerno vzmetnico izbrati na podlagi upoštevanja določenih dejstev. Pred nakupom vzmetnice moramo razmisliti o tem, kateri material bomo izbrali. Med najpogostejše materiale sodijo lateks (primeren tudi za alergike), pena in vzmeti. Če smo alergični na hišni prah ali pršico lahko izberemo tudi peno, ki je zračna in ima dolgo življenjsko dobo. Pri izbiri najboljšega jogija pa se je potrebno osredotočiti tudi na trdoto ležišča. Le-ta ima velik pomen predvsem pri težavah s hrbtenico, saj velja, da se ljudem s težavami s hrbtenico priporoča uporaba bolj trde vzmetnice. Ponudbo jogi ležišč smo za vas pripravili tudi v Spalnem studiu. Ker se zavedamo, da smo si ljudje med seboj različni, vam nudimo tudi možnost izdelave vzmetnice po meri. Z ugodno ceno jogijev vas bodo z veseljem seznanili naši prijazni prodajalci.

Jogi ležišča iz pene

najboljši jogiJogi ležišča iz pene postajajo vse pogostejša izbira pri nakupu nove vzmetnice. Razlog za to ni le njihova prijaznost do alergikov, temveč tudi prilagajanje vzmetnice telesu, kar omogoča pravilen položaj naše hrbtenice. Pena se odziva tako na telesno težo, kot tudi na telesno temperaturo, zato bi mnogi ljudje kot najboljši jogi označili tistega iz pene. Jogi ležišča iz pene prav tako med obračanjem na postelji ne valovijo, zato z obračanjem med spanjem ne motimo partnerja. Če se zanimate za nakup dobrega jogija, s katerim boste izboljšali vaš spanec in s tem vplivali tudi na splošno zdravje, obiščite Spalni studio.

Najboljši jogi – kdaj ga je potrebno zamenjati?

Tudi najboljši jogi lahko z leti postane dotrajan. Ko se v njegovi površini pojavijo jamice ali izbokline je čas, da jogi zamenjamo (običajno na 5-7 let). Prav tako je za dolgo življenjsko dobo vzmetnice pomembno njeno redno vzdrževanje, pri čemer ne smemo pozabiti, da se v vsaki vzmetnici nabere prah, ki lahko povzroči nastanek alergije. V Spalnem studiu boste zagotovo našli najboljši jogi zase. V naši ponudbi boste našli tudi zaščito za jogi, s pomočjo katere boste med drugim tudi podaljšali življenjsko dobo jogija. Pričakujemo vas v Spalnem studiu.

Morda ti bo všeč tudi...