Najcenejša okna so tista, katera je mogoče izbrati po najnižji ceni

Najcenejša okna, katera je mogoče izbrati še ceneje, so tista, ki jih je mogoče izbrati preko Eko sklada. Eko sklad nam namreč povrne investicijo v »vgradnjo energijsko učinkovitih lesenih oken v starejši stanovanjski stavbi«.

Katera okna izbrati oz. kakšne lastnosti moramo izbrati, da pridobimo pravico do »nepovratne finančne spodbude« in da bodo najcenejša?

Vsebina razpisa Eko sklada določa: »Pravica do nepovratne finančne spodbude se dodeli za zamenjavo obstoječih vertikalnih in strešnih oken, balkonskih vrat in fiksnih zasteklitev (v nadaljnjem besedilu: okna) z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni s toplotno prehodnostjo UW ≤ 1,1 W/m2K, vgrajeno trojno zasteklitvijo in z energijsko učinkovitim distančnikom s ψ ≤ 0,060 W/mK. Lastnosti novih lesenih oken morajo biti določene po standardu SIST EN 14351-1:2006+A1:2010«

Katera lesena okna izbrati

Katera okna so najcenejša? Zakaj in kako izbrati garancijo zadovoljstva?

Ko se odločamo za menjavo in iščemo najboljši nakup, seveda želimo najti najboljša in najcenejša, vendar se poleg vprašanja, katera so »najboljša in najcenejša okna«, vprašamo tudi »Zakaj in katera izbrati?« Zanima nas vse: kvaliteta, garancija, vzdrževanje ter katera najboljša in najcenejša okna izbrati«.
Vsi vemo, da so najboljša lesena, katera nam zaradi svojega naravnega materiala omogočajo naravno zračenje našega doma, njihov vpliv naravnega materiala na nas in naše življenjsko okolje, pa je izredno pozitiven.

Pri vprašanju, ko primerjamo najcenejša okna, ugotovimo, da lahko izberemo najcenejša ALU oz PVC, vendar so v primeru, ko pridobimo pravico do »nepovratne finančne spodbude«, lesena najboljša in najcenejša.

Garancija, je naslednja stvar, na katero je prav, da smo pozorni. Garancija življenjske dobe ALU in PVC oken je lahko enako dolga, kot garancija lesenih, če imajo ustrezno in stalno zaščito z ustreznimi premazi pred vremenskimi vplivi v vseh letnih časih.

Pri podjetju Okna KLI Ambient d.o.o., lahko izberemo omenjeno subvencijo in kupimo najcenejša okna različnih dimenzij: 100×100, 120×120, 60×90 ali 60×60, katera so vrhunske kvalitete.

Leseno okno 60×60 je najbolje izbrati najcenejše

Najcenejša lesena okna Zakaj lesena okna in zakaj najcenejša? Ker so naša prva izbira zaradi kvalitete, katero lahko nudi le les. V primeru, koriščenja nepovratne finančne spodbude Eko sklada so, ne le najboljša in najkvalitetnejša – v tem primeru so tudi najcenejša.

Dimenzija 60×60 je najcenejša standardna dimenzija katera predstavlja najcenejše standardno okno na trgu. Poleg najcenejšega lesenega okna 60×60, lahko pri podjetju Okna KLI Ambient d.o.o. naročimo tudi najcenejšo izdelavo in najcenejšo montažo le teh.

Pri nakupu prejmemo popust ter garancijo na vsa že tako najcenejša vgradna lesena okna standardnih dimenzij: 120×120, 100×100, 60×90 ter tudi vseh ostalih dimenzij po naročilu.

 

Morda ti bo všeč tudi...