Najem skladiščnih prostorov

Včasih se nam zdi, da je najem skladiščnih prostorov dolgotrajno, zahtevno in zapleteno opravilo, kar pa nikakor ne drži. O tem vas bomo prepričali v podjetju Oblč, kjer vam ponujamo enostaven, kakovosten in obenem cenovno ugoden najem skladiščnih prostorov. Na 5400 kvadratnih metrov površin ponujamo skladišča za najem, zato boste do svojega dovolj velikega skladišča za najem zagotovo prišli.

Najem skladiščnih prostorov Najem skladiščnih prostorov tudi za najbolj zahtevne izdelke

Prostori podjetja Oblč se nahajajo v poslovni coni Primskovo v Kranju, približno kilometer od avtocestnega izvoza Ljubljana–Karavanke, in približno pet kilometrov od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika. Objekt ima pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščenje. Celotna velikost objekta, v katerem se lahko odločite za najem skladiščnih prostorov, sicer znaša okrog 7000 kvadratnih metrov (približno 6000 paletnih mest z vso pripadajočo infrastrukturo). Bodočim uporabnikom ponujamo dve skladišči za najem: prvo ima za skladiščenje rezerviranih 3750 kvadratnih metrov površin, drugo pa 1650 kvadratnih metrov.
Ob tem moramo poudariti, da za najem ponujamo skladiščne prostore tudi za najbolj zahtevne izdelke. Z najemom skladiščnih prostorov, ki bodo zadostil vašim kriterijem in zahtevani velikosti, boste lahko skladiščili celo tiste izdelke, ki prihajajo s področij farmacije, kemije, elektrotehnike in prehranske industrije.

Ne le površine za najem skladiščnih prostorov

Poleg površin, ki jih ponujamo kot skladišča za najem, sicer oddajamo v najem tudi druge poslovne prostore za proizvodne in storitvene dejavnosti. Svoje skladišča ali ostale prostore boste za najem dobili hitro in enostavno ter po konkurenčnih cenah. Zagotavljamo vam, da svoje odločitve za najem skladišča ali drugih poslovnih prostorov ne boste obžalovali, saj se k nam vračajo številne stranke oziroma zadovoljni najemniki.

Skladišča za najem rezervirajte še danes

skladišča za najemV našem 7000 kvadratnih metrov velikem objektu se sicer poleg omenjenih skladišč nahajajo še promocijski prostor (350 m2), čisti soba – laboratorij (132 m2), upravni del (600 m2) ter pomožni prostori, ki zajemajo elektro sobo, server sobo, polnilnico akumulatorjev, hladilno postajo, plinsko kotlovnico, sistem kurjenja na biomaso z zalogovnikom 600 m3 , sprinkler postajo za gašenje in bazen za gašenje 600 m3 , zunanja ureditev pa vključuje tri uvozne kamionske rampe, en  kamionski uvoz, asfaltiran plato 2700 m2 , zaščitno varnostno ograjo višine 2,4 metra z nagibnim kotom in avtomatska uvozna vrata z osebnim prehodom, vezanim na pristopno kontrolo. Ker se nahajamo v poslovni coni Primskovo v Kranju, smo najlažje dostopni tistim, ki iščete najem skladišča v Ljubljani z okolico, seveda pa ponujamo skladišče v najem tudi vsem ostalim. Če želite najeti skladišče, torej ne odlašajte in nas pokličite še danes.

Morda ti bo všeč tudi...