Prenosni računalniki HP – najcenejša in najboljša ponudba

Prenosni računalniki HP so naprave, ki jim rečemo tudi laptop ali notesnik, sama oblika ohišja pa spominja na odprto knjigo. Prvi prenosni računalnik je bil razvit že v začetku 70. let, seveda pa ni šlo za HP, temveč za Dynabook. Na tržišču se je prvič pojavil leta 1981 in sicer pod imenom Osborne 1. Danes izjemno priljubljen izraz za vse prenosne računalnike HP in druge znamke »laptop« se je prvič uporabil za Gavilan SC. Od takrat in vse do danes so prenosni računalniki seveda zelo napredovali. Med najbolj priljubljene osebne prenosnike danes sodijo modeli HP, ki so na voljo v večini spletnih prodaj in gre za ene najcenejših ponudnikov. Prednosti takšne naprave so predvsem v njeni prenosnosti (s seboj ga lahko vzamemo kamorkoli), naprava deluje na baterijo, omogoča nam hitro pridobitev informacij, je majhna in deluje tiho, v primeru nakupa kakovostnega prenosnega računalnika HP pa sta nam zagotovljeni še majhna poraba energije in proizvodnja toplote. Ker pa je na trgu veliko število proizvajalcev prenosnih računalnikov je včasih zares težko poiskati tistega pravega. Pogosto se posamezniki odločijo za nakup najcenejšega, pri tem pa ne upoštevajo njegove zmogljivosti, kakovosti in življenjske dobe. Ker so prenosni računalniki še posebej izpostavljeni obrabi in materialni škodi, je še toliko pomembneje, da ne izberemo prvega najcenejšega, na katerega naletimo, temveč pred nakupom dobro premislimo, za kaj pravzaprav potrebujemo napravo. Poleg HP so zelo priljubljeni proizvajalci po vsem svetu še Apple, Acer, ASUS, Dell, Lenovo in drugi. Za vse, ki iščete odlično razmerje med kvaliteto in ceno, smo v spletni prodaji računalnikov pripravili odlično ponudbo. Pri nas so vam namreč na voljo najboljši in najcenejši obnovljeni prenosni računalniki HP iz poslovne linije, ki so idealni za domačo uporabo, pa tudi za zahtevnejše uporabnike, saj zaradi kakovostnih komponent slovijo po zares dolgi življenjski dobi, kljub temu, da so že rabljeni.

Prenosni računalnik i5

 

Zakaj se odločiti za nakup obnovljenega prenosnega računalnika HP?

Še ne poznate razlogov za nakup obnovljenih prenosnih računalnikov HP iz poslovne linije? Dejstvo je, da poslovna linija ni ravno med najcenejšimi, zato si uporabniki v večini primerov ne morejo privoščiti modelov, ki sodijo vanjo. Prva ugodnost so odlične cene in čeprav naprave niso nove, temveč rabljene, imajo zelo dolgo življenjsko dobo. Za ugodno ceno torej ni odgovorna slabša kvaliteta prenosnih računalnikov HP in drugih, ki so bili obnovljeni. Razmerje med kvaliteto in ceno je pravzaprav odlično. Tako si lahko zagotovimo hitrejši procesor in dvojno kapaciteto delovnega pomnilnika. Zanesljivost komponent je pri tem seveda preizkušena, zato so obnovljeni prenosni računalniki HP boljša izbira od nakupa novih modelov. Poiskati je potrebno le verodostojnega prodajalca, ki nas ne bo pustil na cedilu. Naj bodo najcenejše ponudbe še tako privlačne, vedno je potrebno najprej preveriti zmogljivost in kakovost. Poglejmo na celotno stvar še z druge plati – pri novih modelih preprosto še ni bilo dovolj časa, da bi se pokazale pomanjkljivosti pri delovanju. To pomeni, da ne moremo biti povsem prepričani o prisotnosti serijskih napak. Ker se nekateri izmed refurbished prenosnih računalnikov HP na trgu prodajajo kot novi, torej nerabljeni, si po precej nižji ceni zagotovimo zmogljiv prenosnik, ki je bil povrhu vsega še dvakrat testiran, kar pomeni bistveno zmanjšano tveganje za pojav napak. V akciji si jih lahko ogledate tudi v ponudbi podjetja BBT.

Takšen nakup je prijazen do okolja

Nikakor se ne moremo izogniti vidiku skrbi za okolje. Z nakupom tovarniško obnovljenega prenosnega računalnika HP namreč prispevamo k obvladovanju neverjetno velike mase elektronskih odpadkov, ki jo najdemo po vsem svetu. Obremenitev okolja je tako velika, da bi lahko sčasoma postalo ogroženo celo prebivalstvo. Vsako leto roma na odpad ogromno prenosnikov in če nam je le malo mar za okolje, bomo raje pomislili na nakup refurbished prenosnega računalnika HP, preden poiščemo najcenejše ponudbe in akcije in tako kupimo slabše zmogljivo napravo za večji denar. V BBT boste našli samo priznane blagovne znamke, kar pomeni, da vam zagotavljamo zanesljiv izvor prenosnih računalnikov iz naše ponudbe.

renew prenosni računalnik HP

Pogosto se odločimo za nakup rabljene opreme

Kupujemo rabljene avtomobile, pametne telefone, kolesa, stanovanja, zakaj torej ne bi kupili rabljenega in obnovljenega prenosnega računalnika HP in si zagotovili najvišjo kvaliteto delovanja kar najceneje? Za opravila, ki jih vsak dan opravljate v pisarni, doma ali pa za potrebe svojih otrok, Zadostuje rabljen poslovni računalnik, A kvalitete, s takšno kakovostjo, kot ga lahko kupite pri nas. V primerjavi z novim s podobnimi lastnostmi, lahko prihranite od 250 € pa vse do 500 € in več, življenjska doba pa je 3-krat daljša. Za dodatne informacije lahko poprosite prijazne prodajalce iz podjetja BBT, kjer vam bomo z velikim veseljem pomagali in svetovali! Za vse, ki si želijo nekaj več.

Morda ti bo všeč tudi...