Nega kože na obrazu

Nega obraza: postopek in cena nege kože na obrazu

Nega obraza zahteva postopek, prilagojen tipu kože. Postopek čistilne nege obraza se razlikuje pri mastni, mešani ali suhi koži. Če je vaša koža zelo občutljiva, je prav tako potreben poseben postopek nege obraza, postopek pa je specifičen tudi pri problematični, k aknam nagnjeni koži, kjer ne zadošča klasična procedura. Nega za obraz mora biti premišljena, saj lahko neustrezen postopek povzroči veliko škode. Priporoča se, da se vsaj občasno izvede profesionalna nega kože na obrazu. Postopek se opravi v kozmetičnem salonu, kjer lahko dobite tudi napotke, kako naj poteka čistilna nega za obraz doma.

nega obraza
Kako poteka nega obraza (postopek)?

V kozmetičnem salonu je postopek nege obraza prilagojen specifikam kože. Klasična nega obraza je le eden od možnih postopkov. V salonu Sense se med drugim izvaja tudi pomlajevalna nega obraza. Postopek v tem primeru vključuje uporabo posebnih naprav, ki poskrbijo za učvrstitev kože in odpravo gubic. Takšna nega za obraz je izjemno učinkovita, obenem pa gre za neinvaziven postopek. Čistilna nega kože na obrazu lahko zajema tudi postopek globinskega čiščenja z uporabo ultrazvoka, postopek nege obraza v našem salonu pa lahko vključuje tudi masažo z rokavicami iz srebrnih vlaken. Postopki so torej zelo različni. Ne glede na to, za katerega se odločite, vas čaka vrhunska nega obraza. Postopek izvede naše izkušeno osebje, zato so zagotovljeni osupljivi rezultati. Pri nas vas čaka nega kože na obrazu, kakršne še niste doživeli.

Ugodna nega kože na obrazu, prilagojena vašim željam

Pravi naslov smo za vse, ki vas zanima klasična oziroma čistilna nega obraza, seveda pa so dobrodošle tudi stranke z bolj specifičnimi željami glede postopka. Naš cilj je posamezniku oziroma posameznici prilagojena nega obraza. Postopek tako vedno prilagodimo vašim željam in specifikam kože. Čistilna oziroma klasična nega predstavlja osnovo, ki jo nato nadgrajujemo s postopki po želji. Raznolika ponudba salona Sense vam je dostopna tudi na naši spletni strani. Tam lahko preverite tudi, koliko stane posamezna nega obraza. Postopek je pri določenih storitvah precej kompleksen, vendar si kljub temu prizadevamo, da je nega kože na obrazu čim bolj cenovno dostopna. Nega kože na obrazu – naj bo to klasična nega kože ali zahtevnejši postopek v primeru problematične kože – je tako v našem salonu obenem kakovostna in ugodna. Z veseljem vam svetujemo tudi glede tega, kakšen postopek je za vas najprimernejši doma. Postopek nege kože, ki ga izvajate vsakodnevno, je namreč izredno pomemben za videz in zdravje kože. Kombinacija domače nege in postopkov v našem salonu poskrbi za brezhibno kožo!

nega obraza Sense

Morda ti bo všeč tudi...