Delovna obutev

Delovna obutev je zelo široko poimenovanje, saj je na voljo v najrazličnejših izvedbah – s kapico ali brez kapice in druge možnosti. Vsak poklic ima namreč določene specifike, poleg tega pa morate upoštevati svoje individualne omejitve, morebitne težave s hrbtenico ipd. Ne glede na to, kakšna kombinacija lastnosti vas zanima, imamo v podjetju Trgos, s sedežem na Bledu, pravo rešitev za vas. V naši ponudbi boste namreč našli različno obutev, prilagojeno specifičnim poklicem in pogojem, obenem pa je mogoče izbirati med številnimi modeli, barvami ter velikostmi obutve.

Delovna obutev

Visoki ali nizki delovni čevlji, škornji in natikači – obutev za vsakogar

V našem prodajnem programu vas čakajo tako visoki kot nizki delovni čevlji, ki so torej primerni za različne letne čase – nizki pridejo v poštev predvsem v toplejših mesecih, visoki pa pozimi oziroma v bolj ekstremnih razmerah. Njihova skupna značilnost je, da so izjemno udobni. Če ste se doslej soočali z bolečinami, razbolelimi in ožuljenimi stopali, to ne bo več težava, tudi ob dolgotrajnejšem stanju na nogah/hoji. Hkrati pa je to delovna obutev, nizka ali visoka, ki zagotavlja optimalno zaščito pred zdrsi, kar je predvsem zasluga premišljeno oblikovanega podplata iz najkakovostnejših materialov, in z zaščito pred poškodbami, mehanskimi ter drugimi. Obutev se lahko pohvali še z antistatičnimi lastnostmi. Obenem vam nudimo različne vrste škornjev, prav tako pa boste v ponudbi našli udobne, anatomsko oblikovane natikače, tudi posebej lahke. Med njimi boste odkrili takšne, ki so ustvarjeni posebej za prosti čas oziroma za delo na vrtu. Modeli so primerni za moške in za ženske, za tiste z manjšimi stopali kot za vse z večjo velikostjo noge, na voljo pa so v različnih barvah. Poskrbljeno je za odlično zračenje – tudi če se vaša stopala močneje znojijo, to ne bo več težava. Na zalogi imamo širok izbor artiklov, med katerimi boste zagotovo poiskali pravo možnost zase. Od ponedeljka do petka nas lahko obiščete v naši trgovini v Lescah (na naslovu Alpska 62), in sicer med 8. in 19. uro, prav tako pa smo odprti ob sobotah, od 8. do 12. ure. Vabljeni – veseli bomo vašega obiska!

Usnjeni delovni čevlji niso edina možnost, ko gre za kakovostno obutev

V preteklosti je pogosto veljalo, da so edina prava izbira usnjeni delovni čevlji. Vendar obstaja danes precej (oziroma vse več) dobrih alternativ usnju, ki poskrbijo za izjemno udobje in zračnost, hkrati pa za ustrezno varnost. Ne glede na to, ali vas zanimajo usnjeni delovni čevlji ali drugi primerljivi materiali, smo torej prava izbira. Nabor možnosti je dovolj širok, da se bo v našem prodajnem programu našla prava možnost za vsakogar, ne glede na vaše preference. Preden nas obiščete v naši trgovini, vas vabimo, da si na spletni strani ogledate izdelke, ki vam jih ponujamo. Seveda pa nas lahko po želji pokličete ali nam pišete.

Nepremočljivi delovni čevlji pogosto še posebej praktični

Kot smo že omenili, mora biti delovna obutev prilagojena vašemu poklicu in konkretnim pogojem. Včasih je na primer potrebna predvsem zaščita pred mehanskimi poškodbami, spet drugič mora obutev zagotavljati zaščito pred manj ugodnimi vremenskimi pogoji. Mnogokrat so zato zelo praktična izbira nepremočljivi delovni čevlji oziroma škornji, ki jih boste prav tako našli pri nas. Že od leta 1990 si prizadevamo, da svojim strankam ponujamo vrhunsko kakovost za čim bolj ugodno ceno. Nepremočljivi delovni čevlji poskrbijo, da vas ne bo motila vlaga v obutvi, zato se boste lahko povsem osredotočili na svoje naloge. Kadar vas zanima predvsem to, da je delovna obutev nepremočljiva, sicer priporočamo, da izberete gumo. Na voljo smo vam za dodatne nasvete glede izbire najustreznejših materialov in za druge pomembne informacije – glede obutve ali drugih artiklov, ki vam jih ponujamo.

Delovni čevlji s kapico

Delovni čevlji s kapico za dodatno zaščito in drugi pripomočki/oprema

Ena izmed dilem, s katero se stranke pogosto soočajo, je, kdaj pridejo v poštev delovni čevlji s kapico. Zavedati se morate, da so delovni čevlji s kapico sicer težji oziroma bolj obremenjujoči za stopalo/nogo, vendar v mnogih primerih prednosti pretehtajo slabosti. Kadar obstaja povečana nevarnost za poškodbo prstov, je delovna obutev s kapico zagotovo optimalna izbira. Prizadevamo si, da v ponudbo uvrščamo izdelke, ki nudijo popolno zaščito v vseh okoliščinah, obenem pa je še vedno zagotovljeno maksimalno udobje obutve, kar velja tudi v primeru dodatne kapice. Spoj omenjenih lastnosti obutve je prepričal že številne zadovoljne stranke. Pomagamo vam ugotoviti, katera delovna obutev – s kapico ali brez kapice – je najprimernejša za vas. Poleg obutve s kapico in drugih modelov vam ponujamo dodatno zaščitno opremo: oblačila (hlače, jakne, odsevni brezrokavniki, dežne obleke ipd.), čelade, očala, kape, maske, rokavice, čepke, glušnike, varnostne pasove, sponke, vrvi respiratorje, predpasnike, nakolenčnike in še mnogo več. Med drugim so vam na voljo oblačila naše lastne blagovne znamke. Ponosni smo na to, da smo povezani z več kot 500 podjetji, s katerimi uspešno sodelujemo, in sicer s tistimi v Sloveniji in v tujini. Vsa oprema za različne poklice na enem mestu!

Morda ti bo všeč tudi...