Oblačila za dojenčka s simpatičnimi potiski

Oblačila za dojenčka je še posebej lepo izbirati, saj so tako ljubka in mehka. V trgovini Sivili vam ponujamo čudovita oblačila in komplete za dojenčke, ki jih šivamo sami in tako bdimo nad celotnim procesom proizvodnje. To pomeni, da za svojega malčka dobite zares najboljše. Odlikujejo nas lepi dizajni in kakovostni materiali, pa tudi posebna eko kolekcija. Vsi naši tekstilni izdelki so trpežni, nezahtevni za vzdrževanje in zelo praktični. Preverite našo pestro ponudbo in oblačila za dojenčka naročite prek enostavne spletne trgovine. Lahko jih prevzamete osebno v naši trgovini ali pa jih z dostavo pripeljemo do vašega praga.

Oblačila za dojenčka

 

Lepi bodiji s slovenskimi in angleškimi napisi

Med najbolj nujnimi oblačili za dojenčka so zagotovo bodiji. Teh potrebujete največ, saj jih ima otrok oblečene vsak dan tja do enega leta in še dlje. Zelo priljubljeni so bodiji s čudovitimi potiski in različnimi napisi. Pri nas lahko dobite tako angleške kot slovenske. Bodi za dojenčke z napisi je primeren za dečka ali deklico, imamo veliko različnih izvedb. Pri mlajših imajo kroj na preklop in se zapenjajo z neti, ki niso izdelani iz nevarnega niklja. Poskrbljeno je za praktično preoblačenje, kroj pa zagotavlja, da je pod njimi lahko katera koli plenička. Na voljo so bodiji brez rokavov, s kratkimi rokavi in z dolgimi rokavi, tako da imate nekaj za vsak letni čas. Preverite našo pestro ponudbo bodijev z napisi in enobarvnih bodijev ter izberite vam najljubša oblačila za dojenčka. Za lažje kombiniranje ponujamo tudi komplete.

 

Kompleti za različno velike dojenčke

Kompleti za dojenčke poskrbijo, da je otrok usklajeno oblečen od glave do peta. So prijetni za nošenje in zelo trendovski. Različna vezenja, žepki, gumbki in zanimivi kroji jih naredijo še bolj zanimive. Sivili vam ponuja tudi prelepe komplete za novorojenčke, ki so primerni za prihod iz porodnišnice. Vsebujejo hlačke, jopico, copatke in kapico. Otroka bodo nežno objeli in ga pripravili na življenje v zunanjem svetu.

Kompleti za dojenčke

 

Sodobno izdelana eko oblačila za občutljivo kožo

Lahko se pohvalimo, da izdelujemo tudi eko oblačila za dojenčke. Ta so iz 100% organskega bombaža, ki ni pobarvan. Večina ljudi sploh ne ve, da obstaja bombaž različnih barv: rjava, zelena, ecru. Tradicionalna pridelava bombaža ni prijazna do okolja in možno prispeva k onesnaženosti planeta, zato so na trgu tudi alternative. Čisti produkti nosijo oznako “OCC Guarantee”, ki je najvišja garancija kakovosti v tekstilni industriji. Takšne tkanine so izjemno prijetne na dotik, dobro dihajo, so udobne in zdrave. Eko oblačila za dojenčke ne vsebujejo kemikalij, barv in karcinogenov. Kožo zaščitijo pred izpuščaji, srbečico in alergijami. Še posebej pri najmlajših je vredno pomisliti, kaj jim damo na kožo in eko oblačila so zagotovo idealna.

V trgovini Sivili nudimo eko spodnje perilo (spodnje hlačke in majice), ekološke žabice, bodije, majice, hlače, jopice in oblekice. Na voljo je tudi komplet za dojenčka iz bio bombaža, primeren za novorojenčka. Ima OCC certifikat, na samih oblačilih pa ni veliko dodatkov, zgolj vezenje in leseni gumbki. Odličen bo za dojenčke z občutljivo kožo in različnimi težavami, saj ne bodo prišli v stik z nikakršnimi škodljivimi materiali.

 

Vse za sladko spanje

Vsi starši si želijo, da bi dojenčki čim bolj mirno spali. K temu pomaga prijetna pižama in pa topla odejica, ki bo otrokovo zavetje. Pižame za dojenčke se morajo sproščeno prilegati, da otroka nikjer ne stiskajo ali tiščijo. Za dober spanec bo poskrbela mehka pižama iz kakovostnih materialov. Ker otroška oblačila veliko peremo, so naša tudi izredno trpežna. Poleg pižame bo dojenčka v sladke sanje popeljala še odeja. Naše so v velikosti 70×90 cm in na voljo v različnih barvah. Lahko izberete bolj lahko odejo, v zimskem času pa priporočamo kar podloženo. Za dojenčka bo nepogrešljiva, saj mu bo predstavljala še dodatno varnost in mehkobo.

 

Slovenska oblačila za dojenčka z možnostjo dostave

Z nakupom v trgovini Sivili podprete majhno podjetje, ki že več kot 25 let dela s srcem. Je plod dveh staršev, ki sta skrb za družino prelevila v uspešno dejavnost. Proizvodna in trgovina se nahajata v Straži, a ker želimo biti dostopni vsem, prodajo vodimo tudi prek sodobne spletne trgovine, kjer lahko vsakdo preprosto in hitro naroči želeni tekstil. Na enem mestu združujemo najrazličnejša oblačila za dojenčke, da ga lahko popolnoma oblečete, ne glede na njegovo velikost in starost. Delamo po visokih standardih, varno za najmlajše in praktično za starše. Seveda pa pri tem ne pozabljamo na estetiko, ki krasi prav vsak kos.

Bodiji z napisi in vsa druga oblačila s simpatičnimi potiski bodo vam in dojenčkom zagotovo polepšala vsakdan. Ponujamo vse vrste oblačil, pa tudi tetra plenice, trakove, slinčke in odejice. Poiščete jih lahko po velikosti in spolu. Na voljo so tudi darilni boni, za zadnje kose pa še posebna znižanja. Posebno ugodnost dobijo tudi starši dvojčkov. Na vsakem koraku mislimo na zadovoljstvo svojih strank, zato se le obrnite na nas s klicem ali po elektronski pošti.

 

 

 

 

 

 

Morda ti bo všeč tudi...