Obnova fasade cena

Obnova fasade za ceno, ki navduši

Če se boste odločili zaupati našim mojstrom, ker želite vaši hiši privoščiti novo preobleko, ste na pravem naslovu. Ponujamo namreč obnovo fasade po ceni, ki je najugodnejša v Sloveniji. Ne izgubljajte torej več časa z iskanjem ponudnikov, saj bodo naši strokovnjaki poskrbeli za obnovo fasade po ceni, ki je trenutno najnižja v državi. Cena obnove fasade pri nas namreč znaša že od 12 evrov na kvadratni meter, če sami zagotovite material, oziroma od 25 evrov na kvadratni meter, če vam ga priskrbimo mi.

izdelava fasade

Lotimo se tudi obnove fasade stare hiše

Z izdelavo fasad se ukvarjamo že dolgo vrsto let, lahko se pohvalimo z več kot šestletnimi izkušnjami. Na samostojno pot smo krenili šele pred kratkim, sicer pa smo del zelo uspešnega podjetja Lisi, zidarstvo in fasaderstvo d.o.o. Želimo si, da nam ponudite priložnost, da si pridobimo vaše zaupanje. Prepričali vas bomo, da smo ravno mi prava izbira za vas in za obnovo fasade po ceni, ki je resnično izjemna. Fasade delamo po celotni Sloveniji. Ni je fasade, ki je ne bi zmogli uspešno in hitro dokončati, pa naj gre za obnovo fasade stare hiše, obnovo fasade na bloku ali obnovo stare fasade. Ne ustrašimo se prav nobenega izziva, pa naj bo obnova fasade (bloka) še tako zahtevna. Kontaktirajte nas in dobili boste resnične mojstre izdelave fasad, ki so zbrani na kupu.fasada

Obnovi fasade po takšni ceni je težko reči ne

Fasada je izjemno pomemben del stavbe in s svojimi dolgoletnimi izkušnjami ter strokovnostjo bomo poskrbeli, da bo celo obnova fasade stare hiše hitra in učinkovita ter da bo stara hiša tako zasijala v povsem novi luči in s kakovostno fasado. Če vas zanima, zakaj smo ravni mi najboljša izbira za vas, nas prosimo kontaktirajte in z veseljem vam bomo pokazali naše dosedanje projekte, vključno z obnovo fasad starih hiš, ter mnenja naših zadovoljnih strank. Po želji vas lahko tudi zapeljemo do objektov, ki smo jim izdelali fasado, kjer se boste lahko na lastne oči najbolje prepričali o kakovostni izvedbi. Ko boste k temu prišteli še obnovo fasade po ceni, ki je najugodnejša ta hip, ne boste več oklevali pri vaši izbiri, kar seveda velja tudi za obnovo fasade stare hiše. Obljubljamo vam najvišjo kakovost in najnižjo ceno ter za tem tudi stojimo!
Izberite torej eno od fasad priznanih znamk, kot so ROFIX, BAUMIT, JUBIZOL, WEBER in ostale, mi pa vam bomo na izdelavo izbrane fasade ponudili kar deset let garancije.

Morda ti bo všeč tudi...