Obnova ravne strehe

Obnova ravne strehe je postopek, ki se ga ne gre lotiti zlahka. Ravna streha na hiši je namreč dosti občutljiva, saj odsotnost naklona konstrukcije ravne strehe pomeni, da voda z nje bolj počasi odteka. Prav zato mora biti material na ravni strehi kvaliteten, hkrati pa mora biti korektna tudi izvedba ravnih streh. Pri nas dobite vse za obnovo ravne strehe, saj smo podjetje, ki prodajamo prav vse vrste strešnih kritin za obnovo ravne strehe in seveda tudi poševne strehe.

Ravna streha na hiši

Obnova ravne strehe mora biti natančna

Obnova ravne strehe mora biti zaradi nizkih naklonov dosti bolj natančna kot v primeru poševne strehe. Nizki nakloni namreč onemogočajo, da bi meteorna voda hitro odtekala. Še več. Na ravni strehi na hiši lahko manjše količine vode tudi zastanejo in so tam dobesedno do tedaj, dokler ne izhlapijo. Zato je zelo pomembno, da je izvedba ravnih streh profesionalna. Priporočamo vam, da za izvedbo ravnih streh najamete izvajalca, kateremu boste brezpogojno zaupali. Dober je le tak izvajalec, ki bo zagotovil, da bo material na ravno streho vgrajen brezhibno. Že drobna luknjica bi namreč lahko povzročila puščanje v konstrukcijo ravne strehe. Ko se to enkrat začne dogajati, se nikoli ne ustavi, saj – kot pravijo krovci – voda vedno najde pot. Četudi zamakanje na ravni strehi na hiši ne bo takoj vidno, se bo v primeru, da obnova ravne strehe ni bila izvedena korektno in da ravna streha na hiši ni vodotesna, slej ko prej pojavilo. Dokler se voda ne bo pojavila, bo namreč iskala pot po liniji najmanjšega odpora znotraj konstrukcije ravne strehe in bo pritekla v spodnje bivalne prostore šele tedaj, ko se je bo v konstrukciji ravne strehe nabralo dovolj. Tedaj pa bo na žalost že prepozno, da bi preprečili večjo škodo, saj bo material ravne strehe z vodo že dodobra napojen (tu je problematična predvsem tista toplotna izolacija, ki se lahko zmoči in potem več ne opravlja svoje funkcije), zaradi česar bodo stroški ponovne sanacije toliko dražji. Zaradi navedenega je pomembno, da se obnova ravne strehe res izvede na najvišjem nivoju.

Ravna streha na hiši naj vsebuje le najbolj kvaliteten material

Pri obnovi ravne strehe pa ni problematična le izvedba ravnih streh. Pomembno je tudi to, da vgradite res vrhunski material za ravno streho. Na trgu se dobijo najrazličnejši hidroizolacijski trakovi: od vrhunskih in do tistih, ki so tretjerazredni. Če hidroizolacijski trak povzroča preglavice že med izvajanjem ravne strehe na hiši, kar se dogaja še preveč pogosto, potem je zelo verjetno, da po takšni obnovi ravne strehe hidroizolacija ne bo zdržala zelo dolgo in bo v kratkem potrebna nova, torej predčasna obnova ravne strehe. To seveda tako rekoč pomeni dvojne stroške za investitorja, zato vam toplo priporočamo, da se izogibate hidroizolacijskih trakov sumljivega porekla, saj boste na ta način lahko zelo veliko prihranili. Predlagamo, da kupujete le izdelke preizkušenih proizvajalcev, ki so na trgu ugledni, saj je to najboljše zagotovilo, da bo obnova vaše ravne strehe uspešna in da vam bo ravna streha na hiši zdržala dolgo.

Obnova ravne strehe za nami je pot k uspehu

Ni pomembno le to, da si omislite dobrega izvajalca. Pomembno je tudi to, da imate na voljo dobrega poslovnega partnerja v obliki prodajalca, ki bo poskrbel, da boste na vaši ravni strehi na hiši vgradili le najboljše materiale. V našem podjetju odlično poznamo trg in vso njegovo ponudbo, zato natančno vemo, kateri materiali so vrhunski, kateri materiali so slabši, a še vedno dovolj kvalitetni in kateri materiali so podpovprečni, ki lahko zaradi nizke kakovosti investitorju povzročijo težave. Če boste angažirali nas, vam bomo tako z veseljem svetovali in tudi – če boste tako želeli – izčrpno pojasnili razliko med posameznimi materiali, tako da se boste lahko odločili na podlagi verodostojnih informacij.

Obnova ravne strehe

Ravna streha na hiši za vaše popolno zadovoljstvo

V našem podjetju se vsestransko trudimo, da bi bile naše stranke resnično zadovoljne. Verjamemo, da se to lahko zgodi v primeru, če v prvi vrsti poskrbimo za kakovost, v drugi vrsti pa za strokovnost, ki prežema našo storitev. Strokovna in verodostojna informacija je tista, ki lahko pripelje do tega, da se bo lahko stranka, ki je na področju laik, pravilno odločila. Seveda pa poskrbimo tudi za to, da našim kupcem ponudimo konkurenčne cene, saj se zavedamo, da je v današnjem času za zadovoljstvo kupca ključno, da poleg kvalitete – ki je predpogoj – dobi material po takšni ceni, da lahko reče, da je opravil res dober nakup.

Morda ti bo všeč tudi...