Obnova starega parketa

Obnova parketa cena

Obnova parketa mora biti prilagojena specifični situaciji. Tako ne obstaja univerzalen postopek obnove parketa. Postopek se prilagaja temu, v kakšnem stanju je parket, saj tako dosežemo najboljše rezultate. V podjetju TOP talne obloge, parket (Ljubljana) se s strankami vedno pogovorimo o podrobnostih postopka, preden se začne obnova parketa. Postopek vam podrobno predstavimo in določimo rok, do katerega bo končana obnova parketa, določi pa se tudi cena postopka obnove. Ena naših prednosti je prav hitrost izvedbe. Zagotovljena vam je nadpovprečno hitra obnova parketa, postopek pa je kljub hitrosti dela izveden skrbno in profesionalno. Naša odlika pa je tudi ugodna cena – cenik obnove parketa vas bo zagotovo navdušil!

Podrobneje o tem, kako poteka obnova parketa (postopek)

Obnova starega parketa

Čeprav je vsaka obnova parketa nekoliko specifična (cenik oziroma konkretna cena se tako določi šele po ogledu parketa), obstaja nekaj faz, ki jih praviloma zajema postopek obnove parketa. Postopek začnemo z oceno tega, ali bi bila obnova parketa sploh smiselna. Večinoma je sicer izvedljiva obnova parketa. Postopek ne bi bil smiseln le pri zelo starem lamelnem parketu, ki je bil tudi poplavljen. Če se torej ugotovi, da je možna obnova parketa, postopek začnemo s popravilom ploščic, ki so odstopile. Da pridemo do zdravega lesa, se postopek oziroma obnova parketa nadaljuje z brušenjem. Nadaljujemo z zapiranjem rež med deščicami. Obnova parketa se običajno sklene z lakiranjem ali oljenjem, pogosto pa je potrebna tudi menjava kotnih letvic, če želimo, da bo rezultat resnično temeljita obnova parketa. Postopek je mogoče v določeni meri prilagoditi tudi vašim željam, pri čemer seveda upoštevamo tudi stanje in starost talne obloge. Vsekakor pa je v večini primerov mogoča izjemno kakovostna obnova parketa. Postopek poskrbi, da bo vaša talna obloga videti, kot bi bila nova. Obnova parketa poveča tako funkcionalnost kot estetiko talne obloge in olajša njeno vzdrževanje.

Izjemno ugodna in kakovostna obnova parketa

Vas zanima obnova starega parketa? Cena je zagotovo eden najpomembnejši razlogov, zaradi katerih je bolj kot menjava smiselna obnova starega parketa. Cena oziroma znesek, ki ga boste morali odšteti, če želite, da se izvede obnova parketa, je lahko zelo ugoden. Pri večini talnih oblog, če seveda niso pretirano dotrajane, se sicer bolj kot menjava priporoča obnova (parket, laminati …). Cena, ki vam jo za postopek obnove ponujamo v našem podjetju s sedežem v Ljubljani, vas bo zagotovo prepričala. Na voljo vam je namreč najugodnejša obnova parketa. Cenik vas bo navdušil. Strankam, ki jih zanima obnova parketa, cenik po želji posredujemo po elektronski pošti. Vabljeni, da oddate povpraševanje na naši spletni strani ali nas pokličete!

Morda ti bo všeč tudi...