Kotna sedežna garnitura po odprodajnih cenah je nakup, ki se izplača

Kotna sedežna garnitura je primerna za postavitev v majhnih in velikih prostorih. So zelo prilagodljive, saj jim modularni sistem omogoča dodajanje in odvzemanje elementov in s tem spreminjanje njihove velikosti. Kotni sestavi so izjemno funkcionalni, od vseh sestavov nudijo največ sedalne površine, pod sediščem pa imajo lahko vgrajeno izvlečno ležišče, ki se zelo enostavno postavi in pospravi. Dodatno pomožno ležišče lahko dobimo z izvlečnim sediščem. Ta se izvleče za 20 cm in nudi dovolj spalnega prostora za eno osebo. V kotne sedežne garniture je mogoče vgraditi relax funkcijo, ki nudi nastavitev naslona za glavo in noge. Ta še posebej pride prav po napornem dnevu, da se sprostimo in umirimo. Sedalni del nudi možnost podaljšanja v otoman. K kotni sedežni garnituri lahko dodamo tabure, ki ima več funkcij. Služi kot odlagalna površina in v bistvu nadomešča mizico. Prostor v tabureju je namenjen shranjevanju različnih manjših stvari kot so časopis, knjige, odeje, copati in podobno. Tabure je tudi prostor na katerem si odpočijemo noge, najpogosteje pa se uporablja kot dodatno sedišče. Tabureji so na voljo v različnih materialih in barvah. Izdelamo ga tudi po meri, da se popolnoma ujema s kotno sedežno garnituro. Ogrodje tabureja je izdelano iz vezanega lesa, pod pa je iz iverice. Oblazinjenje tabureja je poliuretanska pena, ki je nameščena na elastičnih trakovih ali valovitih vzmeteh. Na peni je še dodatna plast sintetične vate ter prevleka, ki je lahko iz usnja, umetnega usnja, alkantare, mikrotkanine ali ostalih tapetniških materialov. Možen je tudi nakup dodatnih blazin, ki se ujemajo s kotnimi sedežnimi garniturami, jih popestrijo, uporabljajo pa se za prilagoditev ledvene podpore.

kotna sedežna garnitura

Sedežne garniture v kotni postavitvi ali v obliki U so na voljo tudi po zelo ugodnih cenah

Odprodaja sedežnih garnitur je odlična priložnost za cenovno ugoden nakup. Artikli, ki so bili razstavni eksponati ali artikli, katerih proizvodnja je opuščena, so na voljo po atraktivnih odprodajnih cenah. Vso ponudbo odprodajnega programa najdete na naši spletni strani ali pa si jo ogledate v našem razstavno prodajnem salonu. Poleg kotnih sedežnih garnitur najdete v odprodajni ponudbi tudi ostalo pohištvo kot so omarice, mizice, tabureji, počivalniki. Če v odprodajni ponudbi najdete izdelek, ki vam je všeč, pokličite v naš salon za več informacij. Po predhodnem pogovoru z našimi prijaznimi prodajalci, si lahko pridete odprodajne artikle tudi ogledati v salon. Prednost nakupa izdelkov v odprodaji je ta, da so takoj na voljo kar pomeni, da za njih ni nobene čakalne dobe. Slabost odprodajnih izdelkov pa je omejena količina. Za nakup se odloča veliko ljudi, saj so jim artikli po ugodnih cenah dostopni.

Kotne sedežne garniture za dnevno sobo so lahko izdelane iz različnih materialov

V našem prodajnem programu imamo kotne sedežne garniture iz  različnih materialov, ki jih proizvajamo serijsko ali po naročilu. V primeru, da si izberete tipski sestav, ki ga najdete v našem katalogu, ste omejeni pri izbiri barv in materialov oziroma kombinacije le teh. Če pa si izberete kotno sedežno garnituro po meri pa pri izbiri barv in materialov niste omejeni. Tako se odločate med neštetimi kombinacijami, ki se barvno in stilsko najbolj ujemajo z ostalim pohištvom v vašem domu. Ogrodje modernih kotnih sedežnih garnitur je narejeno iz kombinacije masivnega, vezanega lesa in iverice. Hrbtišče, stranice in nasloni za roke so tapecirani z poliuretansko peno. Sedišče je vzmeteno z elastičnimi trakovi, ti pa so prekriti s poliuretansko peno in dodatno plastjo sintetične vate. Prevleke so iz usnja, umetnega usnja, mikrotkanine, alkantare ali drugih tapetniških tkanin. Usnjene kotne sedežne garniture so preproste za vzdrževanje, saj zadostuje čiščenje z vlažno krpo. V primeru trdovratnih madežev, je potrebno uporabiti namensko čistilo. Prevleke iz tkanine se čistijo s sesalcem in z vlažno krpo. V primeru madežev, ki se jih ne da odstraniti ali pa v primeru, da se prevleke strgajo, jih lahko enostavno zamenjate z novimi. V našem podjetju nudimo tudi razna popravila in obnovo pohištva, ki je izgubilo svoj sijaj. Postopek tapeciranja izvajamo na raznih stolih, klopeh, kotnih sedežnih garniturah in ostalemu pohištvu. Popravljamo pa tudi vse površine iz masivnega lesa, ki jih pobarvamo in prelakiramo, da dobijo spet svoj prvotni izgled.

odprodaja sedežnih garniture

 

Poleg kotnih sedežnih garnitur, nudimo tudi trosede, ki so primerni za majhne prostore

 

Sedežne garniture za dnevno sobo so dobavljive v različnih postavitvah. Najbolj priljubljene so kotne postavitve, zaradi njihove funkcionalnosti in prilagodljivosti. Kotni sestavi so modularni, kar pomeni, da se lahko povečajo oziroma pomanjšajo glede na potrebo po velikosti. K osnovnemu sestavu vsakega modela, je možno dodati poljubno število elementov, ki ga povečajo kolikor želimo. Sestav se da tudi razdreti in iz njega narediti več manjših enot. Sedežne garniture v obliki U zavzamejo največ prostora, zato so primerne za velike dnevne sobe. Nudijo veliko sedalne površine, ki jih je mogoče s pomočjo tabureja spremeniti v ogromno ležišče. Zaradi njihove velikosti so ponavadi največji kos pohištva v prostoru zato imajo tudi dekorativno funkcijo. Sestavi 3+2+1 so zelo praktični saj je možno posamezne elemente poljubno prestavljati po prostoru. V primeru prenove stanovanja, lahko spremenimo tudi njeno obliko. V majhnih stanovanjih se sedežna garnitura trosed velikokrat uporablja samostojno, brez dvoseda in fotelja. Ima funkcijo kavča in postelje, kar je zelo praktično.

Morda ti bo všeč tudi...