Okna pvc

Okna pvcV podjetju Hausmart d.o.o. vam ponujamo pestro izbiro najrazličnejših oken iz pvc. Izbirate lahko med različnimi tipi oken ter med različnimi barvami. Izdelava oken pvc je natančna, okna pa se lahko tako pohvalijo z dolgo življenjsko dobo.

Pvc okna so izdelana iz kakovostnih in trpežnih materialov

Pvc okna so izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so natančno povezani v celoto. Okna so trdna in dobro izolativna. Tako prostor ščitijo pred vdorom toplote poleti in izgubo toplote pozimi, ogrevanje prostora pa je s pvc okni tako še učinkoviteje. Varni boste tudi pred hrupom iz okolice, saj so pvc okna tudi hrupno izolativna. Ker so okna izdelana kompaktno in natančno so odporna na vremenske vplive in druge mehanske vplive, ki so jim izpostavljanja, slednje pa vodi v njihovo dolgo življenjsko dobo.

Ponujamo vam tudi široko izbiro kvalitetnih in estetsko dodelanih pvc vrat

Zraven kvalitetnih pvc oken vam ponujamo tudi široko izbiro pvc vrat, ki so trdna, trpežna in kakovostna. Tako pvc okna kot tudi vrata so lahka za vzdrževanje, saj jih je potrebno le obrisati z vlažno krpo in že so čista.

Ponujamo vam tudi možnost naročila pvc okna po meri

Izbirajte med pestro ponudbo pvc oken in vrat v Kranju, ki vam jo ponujamo pri nas. Na voljo so vam ugodna pvc okna v različnih modelih in barvah. V primeru, da ne najdete pvc okna v dimenzijah, ki ustreza vašemu domu vam pri nas izdelamo tudi pvc okna in vrata po meri.

pvc okna akcijaOglejte si našo spletno stran in se prepričajte o kvalitetni ponudbi pvc oken

Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi pvc oken in vrat, ki smo jih pripravili za vas. Ne spreglejte pvc oken z roletami v akciji.

Na voljo smo vam tako po telefonu kot tudi po e-pošti

V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja in vam tako pomagali do pravilne izbire pri nakupu pvc oken.

O kakovosti pvc oken pa se lahko prepričate tudi v naši poslovalnici

O kakovosti pvc oken pa se lahko prepričate tudi v naši poslovalnici v Kranju na Gorenjskem pvc okna in vrata, kjer vas bo pričakala prijazna ekipa strokovnjakov, ki vam bodo z lastnimi izkušnjami in strokovnim znanjem pomagali do pravilne izbire pvc okna za vas in vaš dom.

Morda ti bo všeč tudi...