Leseno okno

Leseno okno – barve in druge lastnosti po vaši izbiri

Leseno okno je ponovno »v modi«. To je rešitev, za katero se odloča vse več posameznikov in družin, ki prepoznavajo številne prednosti, značilne za lesena okna. Izdelava in montaža tovrstnega stavbnega pohištva poskrbita za zdravo bivanje, saj je zagotovljena optimalna vlažnost zraka v vašem domu. Material deluje hipoalergeno, zato je primeren za alergike oziroma za vse, ki se soočate z morebitnimi težavami z dihali.

Lesena okna

Kakovostna lesena okna – izdelava po meri

Se sprašujete, kako izbrati zares idealna lesena okna? Izdelava oken po naročilu je zagotovo najboljša možnost, če želite, da bodo vse lastnosti stavbnega pohištva prilagojene vašim specifičnim željam in potrebam. Tako se lahko odločate glede vrste in značilnosti materiala (debelina idr.), barv, zasteklitve, okovja in možnosti odpiranja, dizajna, dodatnih varnostnih mehanizmov ipd. Rezultat so vam in vašemu domu na kožo pisana lesena okna. Izdelava, ki poteka z upoštevanjem vseh vaših zahtev, zagotavlja optimalno izvedbo. Seveda pri tem ne smemo pozabiti, da je pika na i profesionalna montaža. Vgradnja v skladu z najstrožjimi smernicami kakovosti poskrbi za optimalno funkcionalnost, ki jo bo imelo vaše novo leseno okno. Proizvodnja po naročilu je prav tisto, kar vam nudimo v podjetju Marles, kjer prisegamo na uporabo najsodobnejših zelenih tehnologij, s čimer prispevamo k čistejšemu planetu. Pohvalimo se lahko z velikim številom certifikatov, obenem pa sodelujemo z različnimi akademskimi inštitucijami. Pomemben del naše proizvodnje so redna testiranja, ki dokazujejo, da dosegamo najvišje standarde, ko gre z proizvodnjo energetsko varčnega stavbnega pohištva.

Vašim željam prilagojena lesena okna – barve, prijazne do zdravja

Naša formula za uspeh, na katero stavimo že več kot 50 let poslovanja, je uporaba lokalnih materialov in zaposlovanje najboljših strokovnjakov na svojem področju. Vse to nam omogoča, da svojim strankam ponujamo resnično vrhunska lesena okna. Barve so v celoti prilagojene vašim željam. Vaša odločitev je, katere so tiste barve, s katerimi želite biti obdani dobršen del svojega dneva, pri čemer ima zagotovo pomembno vlogo izbira prave barve za lesena okna. Barve popestrijo videz vašega stavbnega pohištva in s tem vašega doma. Pri proizvodnji uporabljamo lazurne in pokrivne barve, za katere je značilna izjemna obstojnost. To so obenem barve, ki so prijazne do vašega zdravja. Izdelane so namreč na vodni osnovi. Zagotovo pa je pomembno tudi, da gre za barve, ki nimajo negativnega vpliva na okolje. Ne glede na to, za katero barvo se odločite, boste torej z našo pomočjo dobili »zelena« lesena okna. Barve je sicer mogoče izbirati po naši RAL-lestvici. Poskrbimo za površinsko obdelavo s trojnim nanosom: osnovni impregnaciji sledi vmesni nanos s potapljanjem, zaključimo pa s končnim nanosom z brizganjem. Preglejte ponudbo, ki smo jo pripravili za vas, in izberite kombinacijo, ki bo zares idealna.

Barve lesenih oken

Izberite prava lesena okna – dimenzije, možnosti odpiranja idr.

Svojim strankam želimo zagotoviti povsem prilegajoča se, energetsko varčna lesena okna. Dimenzije  lesenih oken bomo zato povsem prilagodili vašim potrebam. Poleg velike prilagodljivosti glede dimenzij vam ponujamo obilo možnosti pri izbiri okovij in načinov odpiranja. Poleg klasičnega kombiniranega odpiranja (na stežaj ali zračenje) so vam na voljo dodatne funkcije: daljinsko upravljanje, samodejno ali časovno omejeno zračenje ipd., pri čemer si pomagate z aplikacijo, nameščeno na pametnem telefonu. Odločiti se je mogoče za nadgradnjo okovja do varnostne stopnje RC2, če želite poudariti naravno lepoto materiala (bor, smreka, macesen, jekla, merantij, hrast ali eksotične vrste), pa je tu še različica s skritim okovjem. Z lepljenim profilom iz našega programa MARLES SOLUTION, ki ima vgrajeno izolacijsko trdo peno (iz poliuretana), je zagotovljeno energetsko varčno zunanje stavbno pohištvo. Če potrebujete pomoč pri izbiri dimenzij ali drugih lastnosti, vam z veseljem ponudimo strokovni nasvet.

Okolju prijazna lesena okna – subvencija omogoča še ugodnejši nakup

Verjetno vas zdaj zanima še, koliko vas bodo sploh stala nova lesena okna. Subvencija, ki jo ponuja Eko sklad, je izvrstna priložnost za to, da kupite novo leseno okno po še posebej dostopni ceni. Tako lahko dobite obenem kakovostna in cenovno ugodna lesena okna. Subvencija se podeljuje zaradi spoznanja, da gre za okolju prijazno stavbno pohištvo, ki že med samo proizvodnjo močno zmanjša negativen vpliv na okolje. Poleg tega pa je opcija pridobitve subvencije za leseno okno povezana z dejstvom, da se s to rešitvijo zmanjša nepotrebna izguba energije pri ogrevanju ali hlajenju naših domov. Posledično to pomeni razbremenitev okolja, navsezadnje pa tudi vaše denarnice. Investicija v kakovostno leseno okno vam na dolgi rok prinese precejšnje prihranke. Stroški nakupa se vam torej že kmalu povrnejo. Menimo, da je prihodnost v trajnostni gradnji, katere pomemben del je kakovostno leseno okno. Trend gradnje z uporabo ekoloških, nizkoenergijskih izdelkov, pri proizvodnji katerih so bili uporabljeni naravni materiali, je že dolgo časa prisoten v številnih razvitih državah, kjer se okoljska osveščenost prebivalstva z vsakim dnem povečuje. S premišljeno izbiro materialov za okvir, konstrukcijsko izvedbo ter optimalnim tesnjenjem med okvirom in steklom poskrbimo za sodobnemu času prilagojene rešitve, ki jih poleg funkcionalnosti in varčnosti odlikuje izjemno moderen dizajn. Na naši spletni strani izpolnite obrazec glede želenih karakteristik in ponudbo vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času.

Morda ti bo všeč tudi...