Omara za dnevno sobo

Dnevna sobaOmara za dnevno sobo je po navadi večji in nekoliko dražji kos opreme dnevne sobe, ki mu je pametno nameniti nekaj premisleka. Napačno izbrana omara bo dnevno sobo namreč popačila, menjava pa lahko pomni velike in nepotrebne dodatne stroške. Pred nakupom si lahko pogledamo nekaj idej za dnevne sobe ter premislimo tudi ostalo pohištvo dnevne sobe – si želimo moderne dnevne sobe ali klasične? Bomo kupili sedežno garnituro po meri, ki se bo lahko prilagajala tudi omari za dnevno sobo, ali bomo kupili sedežno garnituro dimenzije, ki je vnaprej določena in bo potrebno prilagajati omaro za dnevno sobo? V podjetju Maros ponujamo komplet pohištvo: dnevne sobe, sedežne garniture, kuhinje in jedilne garniture, spalnice, otroške in mladinske sobe ter pisarne, zato lahko že od začetka premislite celoten efekt notranjega dizajna. Za lažjo odločitev pa ponujamo nekaj praktičnih nasvetov za nakup omare za dnevno sobo in ostale opreme. Dnevna soba bo s premislekom predstavljala prostor, v katerem se boste brez obžalovanja zazrli v svoj nakup.

Namembnost omare za dnevno sobo

Boste omaro za dnevno sobo potrebovali za shranjevanje stvari ali bo pomenila le okras in prostor za odlaganje manjših predmetov? V prvem primeru potrebujete bolj kompaktno in večje pohištvo, dnevna soba pa mora biti tudi dovolj prostorna, da je z večjimi kosi ne »natlačimo«. V primeru, da potrebujete opremo dnevne sobe bolj za dekoracijo, priporočamo odprte in zračne omare za dnevno sobo, ki bodo pustile prostoru tudi dihati.

Samostoječa ali stenska omara za dnevno sobo?

Oprema dnevne sobe je lahko pripeta na steno ali položena na tla. Pri večjih omarah, ki jih bomo tudi bolj obremenili, vsekakor priporočamo talno postavitev dnevne sobe, moderne omare in regale pa pogosto pritrjujemo na steno, kar omogoča bolje izrabljen prostor, a zahteva manjšo obremenitev. Ali vam ustreza pritrjena ali samostoječa omara za dnevno sobo je seveda odvisno od vašega okusa.

Premerite opremo dnevne sobe

Omara za dnevno sobo

Pred nakupom opreme za dnevno sobo dobro premerite prostor in premislite postavitev. mora ustrezati ostalim elementom opreme, dnevne sobe ne sme zapreti, pa tudi preveč praznega prostora lahko povzroči občutek praznine. Če niste prepričani, katera omara za dnevno sobo bi bila za vas najboljša, vas vabimo, da si ogledate razstavljeno pohištvo in dnevne sobe, in ugotovite, ali vam kaj vizualno ustreza. Ko bomo vedeli, kakšen stil si želite, vas lahko usmerimo naprej in vam predlagamo najprimernejšo omaro za dnevno sobo, ki bo kot nalašč za vas.

Morda ti bo všeč tudi...