Otroške jakne

Prišla je jesen – čas, ko moramo tudi najmlajšim članom družine zagotoviti prijetno topla oblačila v katerih bodo lahko uživali tudi v hladnejših jesenskih in celo zimskih dneh. V trgovini Mana vam ponujamo različna jesenska oblačila za otroke. Jesenska kolekcija oblačil je izjemno pisana in barvita, najmlajšim pa bo tako še posebej pri srcu.

Na kaj vse moramo biti pozorni pri izbiri otroške jakne?

Ste tudi vi eden izmed tistih staršev, ki se sprašujejo, kako izbrati pravo otroško jakno? Če je tako vam pri nas ponujamo nekaj nasvetov, da bo izbira jesenske otroške jakne vsaj nekoliko enostavnejša.

Otroci so razposajeni in se radi igrajo tudi v nekoliko bolj slabem vremenu. Ker jih luže in občasno deževje ne moti zelo, je pomembno, da jih pred tem zaščitimo mi. S tem namenom je dobro, da naše najmlajše opremimo z vodoodpornimi otroškimi jaknami, ki bodo poskrbele, da bodo naši malčki pod vrhnjim slojem oblačil ostali suhi, posledično pa jih tudi zeblo ne bo. Poleg odpornosti na vodo moramo poskrbeti tudi, da bo našim malčkom toplo. V ta namen služijo polnila v jaknah. Vsekakor se je nujno potrebno odločiti za polnilo, ki dobro zadržuje toploto, našim najdražjim pa bo tako tudi v hladnih zimskih dneh toplo.

Pozabiti ne smemo niti na izbiro materiala iz katerega bo otroška jakna izdelana. Material je odvisen predvsem od okusa – tako otroka kot tudi staršev. Dan danes je ponudba materialov pravzaprav neomejena, starši pa lahko tako izberejo otroško jakno iz materiala, ki bo otroku všečen in prijazen otroški koži. Otroci hitro rastejo, zato je pomembno, da izberemo otroško jakno, ki ne bo preveč tesna, saj je pomembno, da je otroku med igro udobno.

Otroška jakna

Poleg otroških jaken v trgovini Mana ponujamo še druge kose oblačil

Seveda pa izbira otroške jakne ni edina, starši morajo svoje otroke opremiti tudi z drugimi kosi oblačil. V trgovini Mana smo poskrbeli tudi za to. Poleg otroških jaken ponujamo tudi otroške majice, hlače, krila, kape, jope in druga jesenska in zimska oblačila. Vsa oblačila, ki jih ponujamo pri nas so kakovostna in trpežna ter se lahko tako pohvalijo z dolgo življenjsko dobo.

Otroške jakne, ki jih ponujamo pri nas, so izjemno prilagodljive, tople in udobne. Izbirate lahko med različnimi dizajni, materiali ter različnimi načini zapiranja. Seveda smo za vas pripravili tudi pestro ponudbo barv, med katerimi lahko izberete takšno, ki bo vam in vašemu malčku najbolj všeč.

Oblačila za deklice in dečke so prilagojena njihovi starosti

Ponujamo tako oblačila za deklice kot tudi oblačila za dečke. V obeh kolekcijah smo upoštevali interese in zanimanja najmlajših ter tako oblačila prilagodili, da jih bodo otroci lahko nosili tako v šolo kot tudi na razne interesne dejavnosti, z veseljem pa jih bodo oblekli tudi v prostem času.

Naša kolekcija jesenskih oblačil je razdeljena tako, da ločimo tudi starost deklic in dečkov, oblačila pa smo jim lahko do potankosti prilagodili. Za vaše najmlajše smo pripravili nekoliko bolj barvito jesensko kolekcijo oblačil, ki jih bodo malčice in malčki z veseljem oblekli, v njih pa bodo vedno dobre volje. Za tiste malo starejše pa smo pripravili udobna oblačila, ki ponujajo veliko možnosti za gibanje ter posledično ponujajo veliko udobja.

Oblačila za deklice

Pri nas so na voljo tudi moška in ženska oblačila

Vendar v trgovini Mana nikakor ne ponujamo zgolj otroških jaken in drugih otroških oblačil. Za vas smo pripravili tudi pestro kolekcijo tako moških kot tudi ženskih oblačil. Dame dan danes izjemno rade izbirajo med elegantnimi bluzami, ki jih lahko kombinirajo k različnim oblačilom. Dan danes izjemno popularen ”komplet” predstavljajo klasične hlače ter elegantna bluza, ki jo popestrimo z ogrlico ali rutko, ki jo zavežemo okrog vratu. Hlače lahko zamenjamo tudi s krilom, ki mu lahko dodamo zanimiv pas, bluzo pa popravimo za rob krila. Dame tudi pozimi izbirajo med različnimi oblekami, vendar je pri tem potrebno upoštevati, kakšen tip obleke moramo za določen tip postave izbrati. Nikakor pa ne smemo spregledati elegantnih kombinezonov, ki bodo letošnjo jesen in zimo še kako v modi.

Tudi za moške smo pripravili pestro kolekcijo jesenskih in zimskih oblačil. Oblačila so izdelana iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo oblačil, hkrati pa so oblačila izjemno udobna in prijetna za nošenje.

Vas zanima več o otroških jaknah ter drugih jesenskih oblačilih za otroke? Ali pa si želite ogledati kolekcijo moških in ženskih oblačil? Na naši spletni strani lahko najdete vse artikle, ki jih ponujamo, vaši pa so lahko že s pomočjo nekaj klikov. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja. Vabimo pa vas tudi, da se oglasite v eni izmed naših poslovalnic, kjer lahko oblačila tudi pomerite in se v živo prepričate o njihovi kakovosti.

 

Morda ti bo všeč tudi...