Otroški rolerji s kakovostnim prijemom za prožnost in varnost sklepov

Otroški rolerji so gotovo ena najpomembnejših stvari iz naše ponudbe, ki zahteva posebno pozornost. Ni namreč vseeno, kako so oblikovani in kako so sestavljeni, zato ne prepuščamo ničesar naključju. Otrok, ki še raste in se razvija, ne more biti poligon za cenene izdelke, ki ne ustrezajo anatomskim standardom. Zato zaupajte priznanim svetovnim znamkam iz naše ponudbe in izberite med otroškimi rolerji znamke Tempish, katere zastopnik smo. Ta znani proizvajalec izdeluje in razvija športne produkte v panogah hitrostnega in akrobatskega rolanja, rekreativnem in umetnostnem drsanju ter hokeju, izdelujejo celotno paleto skirojev (od otroških do profesionalnih) ter razne vrste desk. V asortimaju najdete poleg otroških rolerjev tudi vse vrste dodatne športne opreme, med drugim za floorball, kjer vam ponujamo vse od palic prek žogic do vsesplošne opreme za igrišča. Poleg tega pri nas najdete  tudi dodatno opremo, med katero so čelade, ščitniki za rolerje (ob otroških rolerjih nepogrešljivi), oblačila, bidoni, ležaj in koleščki za rolerje, športne torbe ter drugo.

zavora za rolerje

Rezervni deli vedno na voljo: v ponudbi koleščki za rolerje in dodatna oprema

Otroški rolerji so lahko nastavljivi, zato vašega otroka spremljajo več let, kar pogosto botruje obrabi koleščkov za rolerje. Brez skrbi, v naši ponudbi najdete pester izbor koleščkov in ostale dodatne opreme, da bodo vaši otroci vselej na varnih nogah. Rolanje je namreč eden od najbolj koristnih športov, zato se ga spodbuja tudi v otroštvu. Tekoče gibanja pomaga vzdrževati gibljive sklepe in je podobno teku ali plesu, brez da bi škodovalo vašemu telesu. Ugotovili so, da je škodljivi učinek na sklepe zaradi obremenitev pri rolanju kar pol manjši kot pri teku. Enakovredna pa je poraba kalorij, saj je rolanje učinkovita aerobna vadba, ki pomaga zmanjšati odstotek maščobe v telesu in krepi moč. Vemo, da so tudi slovenski otroci vse manj dejavni, saj jih morda šport ali telesna aktivnost ne pritegneta toliko kot sedenje pred računalnikom. Z rolanjem in izdelki iz naše ponudbe pa jim zagotovite možnost druženja in spoznavanja novih prijateljev, poleg vseh telesnih in duševnih koristi, ki jih ta šport omogoča. Bodite jim zgled ter se z rolanjem ukvarjajte še sami.

otroški rolerji b2ms

Za varnost vaših otrok: ščitniki za rolerje in zavore za rolerje iz našega asortimaja

Da se bodo otroci varno in brezskrbno gibali, poskrbimo s ščitniki za rolerje in zavorami za rolerje iz naše ponudbe. Rolanje je namreč poleg blagodejnega učinka na zdravje tudi odlična vadba za kurjenje kalorij in odvečne energije, ki je imajo otroci vedno preveč. Pripomore tudi k izboljšanju razpoloženja in spodbuja socialne stike. Najbolj koristno je za naše okončine, saj so obremenjene tako roke kot noge. Ena njegovih največjih koristi pa je, da krepi ravnotežje in dodatno moč, zlasti v mišicah spodnjega dela telesa. Okrepljene mišice in boljša koordinacija telesa pa pomagata preprečevati poškodbe in tako bodo tudi ščitniki za rolerje in zavore za rolerje manj obrabljeni. Rolanje tudi pripomore h krepitvi srca in krvnega obtoka, saj že srednje intenzivna vadba pomaga k veliko boljšim rezultatov tovrstnih testov. Kdor rola, je tudi bolj vzdržljiv, saj je mišična vzdržljivost še ena od koristi tega športa. V naši ponudbi najdete izdelke, ki so varni in sledijo zdravstvenim in tehnološkim trendom, kar pomeni, da vam bodo omogočili najboljši možni izkoristek za vaše zdravje. Ni namreč nepomembno, da sodelujemo s priznanimi proizvajalci, ki delujejo inovativno in so znani po osebnih pristopih. Tudi za nas je stik s stranko izjemno pomemben, saj izhajamo iz družinske tradicije. V našem podjetju prisegamo na svetovanje in osebne kontakte, zato se vam bomo popolnoma posvetili.

Na spletni strani celotna ponudba, vključno z otroškimi prilagodljivimi rolerji

Največja prednost rolanja pa je, da se ga lahko izvaja kjerkoli, zato boste z otroškimi prilagodljivimi rolerji lahko šli tudi na počitnice pravzaprav kamorkoli. Na morju, ob obali, v mestu, v hribih: povsod se najde kakšen parkirni prostor ali gladka površina, ponekod pa imajo celo temu športu namenjene poligone. Pri tem velja omeniti, da rolanje povezuje, saj sega preko jezikovnih ali kulturnih meja in spodbuja druženje ter spoznavanje, kar se na počitnicah odlično obnese. Zato boste svojemu otroku, če mu letos ob praznikih namenite otroške rolerje, poleg tega izdelka in z njim povezane aktivnosti podarili tudi možnost novih prijateljstev. Svetujemo vam, da se o željah in možnostih pogovorite z vašim otrokom ter mu predstavite vse koristi tega športa. V našem skladišču v Kranju imamo na voljo vse izdelke iz naše ponudbe, ki si jih lahko pogledate in jih preizkusite. Tako boste lahko izbrali tisti model, ki vam najbolj ustreza. Naši sodelavci so vam na voljo za svetovanje in informacije. Na spletni strani najdete fotografije in podrobne opise vseh različnih vrst in modelov. Oglasite se pri nas osebno ali preko elektronske pošte, radi vam bomo odgovorili na vsa vprašanja. Spremljajte tudi naše elektronske novice in posebne ponudbe, v katerih vam predstavljamo posamezne novosti, specializirane izdelke ali dodatne popuste v naših akcijah.

Morda ti bo všeč tudi...