Označevanje izdelkov je ključno – tudi za prepoznavnost podjetja

Vsak izdelek je potrebno pred prodajo primerno označiti. Informacije, ki so potrošniku na voljo na embalaži oziroma neposredno na izdelku, je mogoče podati na več načinov: lahko so natisnjene na embalaži, moč pa jih je posredovati tudi v obliki različnih nalepk. Z nalepkami se označujejo proizvodi in njihova vsebina, uporabimo pa jih lahko še v druge namene. Z njimi je mogoče dodatno zaščititi izdelke pred nepooblaščeno uporabo pred prodajo, da je končni kupec zares prepričan, da je v roke dobil nepoškodovan in povsem nov izdelek. S posebnimi nalepkami pa je mogoče izdelek tudi polepšati in ga narediti veliko bolj privlačnega za potencialne stranke. V vsakem primeru so nalepke zelo praktične, saj je mogoče njihovo uporabo prilagoditi trenutni potrebi, hkrati pa učinkovito poskrbijo še za splošno prepoznavnost podjetja.

Dobro označevanje izdelkov je sestavni del prodaje

Izdelke je potrebno pred prodajo opremiti s primernimi informacijami, ki so potrebni za dobro predstavitev proizvoda, njegovih sestavin, uporabe in tudi cene. Izkazalo se je, da so nalepke izjemno praktične za kvalitetno označevanje proizvodov. Natisnjene nalepke se glede kvalitete materiala in lepila povsem prilagodijo namenu uporabe. Če gre za označevanje izdelka, ki ima zelo kratko življenjsko dobo, na primer pokvarljivega prehrambenega izdelka, je kakovost nalepke, ki označuje tak izdelek, povsem drugačna od nalepke, na katerem so prevedene informacije, ki označujejo posebnosti uvoženega električnega aparata.

Izdelava 3D nalepk

Posebne nalepke za trajnejše označevanje proizvodov

Obstajajo še posebne nalepke, ki se uporabljajo za trajnejše označevanje izdelkov. Za izdelke, kot so gospodinjski električni aparati, je potrebno, da so opremljeni z informacijami, ki so koristne za potrošnika ne samo ob nakupu, temveč tudi pozneje v času, ko tak izdelek uporablja. Posebne nalepke, ki vsebujejo informacije o specifikaciji izdelka, morajo biti zato nalepljene neposredno na izdelek, hkrati pa morajo biti tako kakovostne, da se ne poškodujejo oziroma odlepijo ves čas, ko je izdelek v uporabi. Takšne posebne nalepke so natisnjene na debelejši material in so zaščitene s posebno zaščitno folijo, ki zagotavlja, da napis na njih ne zbledi ali se kako drugače odstrani. Kvalitetno močno lepilo pa poskrbi, da je takšna nalepka pritrjena tako dolgo, kot se izdelek uporablja.

Zaščitne nalepke za večjo varnost izdelkov na poti do kupcev

Izdelki so na poti od proizvajalca do končnega potrošnika najbolj ranljivi, saj jih je, če niso dovolj dobro zaščiteni, mogoče zamenjati oziroma nepooblaščeno uporabiti. Da bi preprečili takšne zlorabe, je mogoče izdelek dodatno opremiti z zaščitnimi nalepkami, ki poskrbijo, da je vsakršna nepravilnost na izdelku takoj opazna. Zaščitne nalepke, ki se namestijo na ključne dele izdelka ali embalaže, so specialne nalepke, ki ob odlepljenju razpadejo na dva dela. Oba dela je praktično nemogoče spet zalepiti skupaj, ne da bi bilo to opazno že na prvi pogled, saj se na obeh delih izpiše besedilo, kot je “void” ali kaj podobnega. Dober primer uporabe takšne specialne nalepke je avtomobilska vinjeta, ki ob odlepljenju razpade na dva dela in tako učinkovito preprečuje, da bi se prenašala iz enega avtomobila na drugega.

3D in druge specialne nalepke podelijo izdelku dodano vrednost

Nalepke je mogoče uporabiti tudi za polepšanje izdelkov. Privlačno predstavljeni izdelki veliko hitreje pritegnejo pozornost in povečajo možnost, da se kupci odločijo zanje. 3D nalepke so posebne nalepke, ki že fizično izstopajo, saj je na natisnjen znak ali napis nalita prozorna plast, ki poudarja barve in vsebino nalepke. Take nalepke imajo zaradi dodatnega nanosa tudi zelo dolgo življenjsko dobo in se lahko uporabijo tudi na prostem. Izdelkom pa je z uporabo specialnih nalepk moč dodeliti še druge privlačne lastnosti, saj se nalepke lahko popestrijo še z bleščicami in prijetnimi vonjavami, ki se sčasoma sproščajo in ustvarjajo posebno uporabniško izkušnjo.

posebne 3d nalepke

Vse na enem mestu za celovito predstavnost izdelkov in podjetja

Prepoznavnost podjetja je eden izmed ključnih pogojev za dobro poslovanje. Naše podjetje se že vrsto let ukvarja z izdelavo cele palete izdelkov, ki učinkovito pripomorejo ne le k večji prepoznavnosti, temveč tudi h kvalitetnemu delovanju podjetja. Izdelava nalepk, s katerimi se označujejo, zaščitijo ali polepšajo izdelki, je zgolj ena izmed naših specialitet. Pri tem je potrebno poudariti, da je nalepke mogoče izdelati iz različnih materialov, tudi iz tekstila, in da je njihovo izdelavo mogoče povsem prilagoditi potrebam naročnika.

Poleg kvalitetno izdelanih nalepk pa za dobro prepoznavnost vašega podjetja poskrbimo še s kakovostno izdelanimi tiskovinami, embalažo in dodatnim promocijskim materialom. Za te izdelke uporabljamo digitalno tiskanje, ki ima pred klasičnim načinom več prednosti. Digitalno tiskanje namreč omogoča tiskanje neposredno iz digitalne osnove, zaradi česar so lahko naklade poljubne velike oziroma majhne in to ne vpliva na ceno tiskanja. Z uporabo digitalnega tiska je tako mogoče zelo hitro dobiti tiskovine, pri katerih je lahko vsak primerek personaliziran.

Za dobro prepoznavnost vašega podjetja poskrbi še pester promocijski program, ki ga imamo na voljo. Kvalitetno izdelani obeski, magneti, priponke, spominki in 3D nalepke so lahko prav tista pika na i, ki zaokroži dobro celostno podobo podjetja in prepriča vaše stranke.

Morda ti bo všeč tudi...