Pakirni material najvišje kakovosti po najbolj ugodnih cenah

Pakirni material je zgolj ena od številnih ugodnosti, ki jo najdete v naši raznoliki ponudbi. Smo eden od najbolj prepoznavnih in cenovno ugodnih dobaviteljev in distributerjev pisarniškega materiala pri nas. Nismo pa omejeni zgolj na eno vrsto artiklov ali zgolj na ozko tržno nišo. Smo namreč prepričani, da si kupci zaslužite zgolj najboljše, in naša ponudba pisarniškega in pakirnega materiala to dokazuje. Mimo so časi, ko smo med pakirni material uvrščali zgolj dolgočasne in monotone rjave kartonaste škatle. Zdaj združujemo koristno s prijetnim in poleg visoke vzdržnosti in kakovosti ponujamo tudi estetiko in dovršeno oblikovanje. V naši ponudbi najdete razne oblike in tipe pakirnega materiala, pa tudi dodatne pripomočke, ki jih potrebujete pri pakiranju, kot so olfa noži, škarje in označevalci cen. Ti tako imenovani numeratorji so naprave na ročni pogon, ki vam pomagajo na izdelek nanesti ceno. Omogočajo zelo enostavno označevanje cen, obenem pa jamčijo kakovost in učinkovitost. Lahko se odločite za enovrstičen ali dvovrstičen numerator, ki vam pomaga označiti ceno, datum ali kode.

Pakirni material

Med embalažo kartonske škatle čudovitih barv in oblik za urejen dom

Včasih so bile embalaža zgolj kartonske škatle in človek ni mogel veliko izbirati. Danes je ponudba veliko bolj raznolika in pakirnega materiala nam na srečo ni treba več omejevati zgolj na funkcionalnost. Potrudili smo se, da smo v naš repertoar vključili različne vrste izdelkov za vsak žep, ki so lahko tudi lepo darilo. Kot eden največjih prodajalcev in distributerjev pisarniškega in pakirnega materiala pri nas lahko ponudimo vse za pakiranje na domu oziroma v pisarni. Med embalažo so kartonske škatle najrazličnejših barv, ki so vse bolj priljubljene tudi v domači uporabi za opremljanje doma in shranjevanje različnih domačih predmetov. Med kartonskimi škatlami za selitev najdete različne velikosti, ki se vse ponašajo z izjemno vzdržljivostjo. To vam bo v veliko pomoč pri selitvi in iskanju. Uporabite jih lahko tudi za shranjevanje ali arhiviranje, ter nenazadnje tudi nošenje stvari.

Zaščitite pošiljke s kartonsko embalažo za knjige in plastično folijo z zračnimi mehurčki

V vašem podjetju pa lahko knjižne pošiljke in ostale občutljive materiale zaščitite s kartonasto embalažo za knjige ter plastično folijo z zračnimi mehurčki. Zapakirati izdelke na domu je mnogim težavno, saj vzame veliko časa in lahko vodi v poškodovanje pošiljk in materialov med pakiranjem in shranjevanjem. V ponudbi imamo pakirne materiale visoke kakovosti, ki bodo omogočili varno in predvsem enostavno pakiranje na domu ali v domačem podjetju. Tako vaši izdelki ne bodo izpostavljeni poškodbam, ohranil se bo njihov izgled in kakovost. V naši ponudbi so visokokakovostni pakirni materiali, med katerimi so tako folije kot škatle. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in debelinami ter dodatno naročite tudi numeratorje za cene za označevanje izdelkov ali kartonov. Tako postane pakiranje izdelkov bolj enostavno in hkrati zabavno, saj vam naš asortima omogoča hitro in poenostavljeno pakiranje. Mehurčkasta folija vam omogoča, da vse izdelke, ki jih pakirate doma ali v delavnici, zaščitite, da se ne bi razbili, polomili ali odrgnili med transportom. Z uporabo te folije zagotovite, da je prevoz izdelkov varen, vaš kupec ali prejemnik pa prejme vse stvari nepoškodovane. V naši ponudbi najdete folije različnih dimenzij in debelin, po različnih cenah.

Mehurčasta folija

Urejene omare in police zagotavljajo kartonske škatle za shranjevanje oblačil

Med našimi pakirnimi izdelki najdete tudi kartonske škatle za shranjevanje oblačil. Vse bolj pogosto se namreč selimo in imamo na voljo vse manj prostora za velike in okorne garderobne omare. Pa tudi prostor moramo smotrno uporabiti, zaradi česar je bolje, da oblačila v različnih sezonah odstranimo na varno ter jih nato ob menjavi letnih časov zopet dobro ohranjena vzamemo iz kartonskih škatel za shranjevanje oblačil. Primerne so tudi za selitev, pri čemer pa potrebujemo tudi ustrezno kakovostne in močne lepilne trakove. Kakovosten lepilni trak je namreč izdelek za uporabo zlasti v pakiranju, pa tudi za dekoracijo daril in zaščito raznih knjig ali učbenikov. Zato je primeren za profesionalno in domačo uporabo. Ponujamo vam najbolj kakovostne lepilne trakove, ki zlepa ne bodo popustili. Nepogrešljiv so za pakiranje, zlasti pošiljk, ki se lahko poškodujejo. Poleg raznovrstnih tipov in vrst izbirajte tudi med samolepilnim trakom na odvijalcu, kar olajša zavijanje. Zato je zlasti uporaben v trgovini in tudi delikatesah ali tekstilnih trgovinah oziroma prodaji na drobno. Naši lepilni trakovi so primerni tudi za ljudi z alergijami, saj vsebujejo lepilo brez topil, so pa tudi izjemno odporni. Izbirate lahko med različnimi barvami in modeli ter debelinami, pripravili pa smo tudi nabor cen za vsak žep. Najdete nas na svetovnem spletu, kjer imamo eno najbolj založenih spletnih trgovin na svojem lastnem portalu. Prepričajte se o pestrosti, raznolikosti in dovršenosti naše ponudbe, pri čemer nas odlikuje tudi izjemna enostavnost poslovanja in prodaje. Veseli bomo tudi vašega osebnega obiska ali telefonskega klica. Oglasite se nam, ne bomo vas pustili čakati in se vam bomo takoj in popolnoma posvetili, da bomo našli ponudbo, ki vam najbolj odgovarja. Čakamo vas!

Morda ti bo všeč tudi...