Pedikura cena

Pedikura: cena permanentne francoske pedikure izjemno ugodna

Cena pedikure in manikure v Kozmetičnem salonu Nika – tudi permanentne – vas bo prijetno presenetila. Zakaj sploh pedikura? Manikura je postala obvezni del nege nohtov, mnogi pa še vedno pozabljajo, kako pomembna je tudi pedikura. Manikura poskrbi za estetski videz vaših rok, estetska pedikura pa zagotavlja, da so urejena tudi stopala in nohti na nogah. Seveda pa estetska pedikura ni edina možnost. Cena je odvisna tudi od tega, za katero vrsto se odločite. Tako estetska pedikura, na primer permanentna francoska pedikura, kot drugi tipi se sicer v našem salonu izvajajo po izjemno ugodni ceni.

pedikura manikura
Profesionalna pedikura: cena vas bo navdušila

Vas zanima resnično ugodna cena oziroma najcenejša pedikura? Cena, ki vam jo ponujamo, je izjemno nizka, obenem pa vas čaka profesionalna pedikura. Cena je ugodna pri vseh tipih. Zelo nizka je cena permanentne francoske pedikure, ki spada med najbolj priljubljene vrste estetske pedikure, dostopna cena pa vas čaka tudi, če nas obiščete zaradi določenih težav s stopali (t. i. medicinska pedikura). Cena vključuje strojno obdelavo nog, ki je precej natančnejša in hitrejša kot ročni postopek. Trda koža na peti bo odstranjena v hipu. V ceno pedikure je vključeno tudi urejanje nohtov na nogi in odstranjevanje obnohtne kože. Cena zajema še poliranje in lakiranje nohtov. Še posebej praktična in estetska rešitev je lahko permanentna francoska pedikura, katere cena vas bo zagotovo osupnila. Cena je namreč presenetljivo nizka.

pedikura cena kozmetični salon
Kako poteka permanentna francoska pedikura in cena postopka

Ugodna cena permanentne francoske pedikure ni edini razlog za njeno priljubljenost. Cena permanentne francoske pedikure je še posebej ugodna na dolgi rok, saj vam permanentna francoska pedikura prihrani kar nekaj skrbi, časa in energije. Cena permanentne francoske pedikura je tako investicija v dolgotrajno urejene nohte. Če imate radi klasične, vedno modne rešitve, je prava izbira permanentna francoska pedikura. Nohti bodo urejeni, vendar ne pretirano vpadljivi, zato je permanentna francoska pedikura primerna tudi za poslovno okolje. Cena postopka je bila še pred nedavnim precej zasoljena, vendar je danes to drugače. Cena je postala dostopna praktično vsaki ženski, ki želi biti urejena – podobno kot cena manikure. Permanentna francoska pedikura sicer poteka tako, da na nohte nanesemo rahlo svetleč, svetlobno obstojen gel. Nato se permanentna francoska pedikura nadaljuje s poudarjanjem konic z belim odtenkom. Permanentna francoska pedikura poskrbi, da so vaši nohti vedno urejeni in da se ne bodo cepili, obstojna pa je celo do 6 tednov. Cena in profesionalnost storitev v Kozmetičnem salonu Nika, kjer vam je na voljo tudi manikura, vas bosta prepričali!

Morda ti bo všeč tudi...