Pedikura cenik

Pedikura – cenik z ugodnimi cenami pedikure različnih vrst

Cenik pedikure v Kozmetičnem salonu oblikujemo z mislijo na stranke. Pogled na cenik vas prepriča, kako ugodna je naša pedikura. Cene na ceniku so izjemno nizke, strank pa ne privablja le cenik, ampak vas čaka tudi izjemno profesionalna pedikura. Cenik vas bo presenetil z nizkimi cenami, presenečeni pa boste tudi nad bogato ponudbo, katere pomemben del je prav pedikura. Naš cenik in kakovost ne razočarata.

Kako poteka pedikura, cenik in druge informacije

Cena oziroma cenik pedikure sta odvisna od tega, za kakšen tip pedikure gre. Cenik vključuje različne tipe pedikur. Med možnostmi na ceniku je zelo priljubljena Zen Spa pedikura. Cena te pedikure je ugodna, kar velja tudi za cenik drugih vrst. Vas zanima, kako sploh poteka pedikura? Manikura je večini bolje poznana, mnogi pa pozabljajo, da je za urejenost pomembna tudi pedikura. Cene storitev na našem ceniku so zanemarljive, če upoštevate učinek. Še posebej pri težavah s stopali je pomembna redna pedikura. Cenik oziroma cene so oblikovane tako, da ne boste imeli skrbi, tudi če bo potrebna pogostejša pedikura. Cena na ceniku je v nekaterih salonih precej zasoljena, medtem ko je naša cena zelo dostopna, o čemer vas prepriča cenik. Ugodna cena vam je zagotovljena, tudi če vas zanima intenzivna pedikura. Cenik vas tako ne bo odvrnil od obiska našega salona. Cena na ceniku vključuje kopeli, pilinge in maske za mehčanje kože, njeno obnovo, čiščenje ter izboljšanje prekrvavitve, sledi še estetska pedikura. Cena zajema tudi urejanje in lakiranje nohtov – ena od možnosti, ki jih najdete na ceniku, je klasična francoska pedikura. Tovrstna klasična pedikura je primerna za različne priložnosti. Francoska pedikura je lahko tudi permanentna, torej nadpovprečno obstojna – permanentna francoska pedikura zdrži celo do 45 dni, cena permanentnega lakiranja pa je pri nas prav tako ugodna.

manikura pedikura kozmetični salon Nika

Izjemno ugodna profesionalna pedikura – cena, ki vas bo prepričala

Je klasična pedikura za vas preveč umirjena? Možne so tudi drznejše rešitve, za katere bomo z veseljem poskrbeli v našem salonu, kjer se izvaja profesionalna pedikura (Kamnik, Ljubljanska 19a). Cenik oziroma cena je ugodna, ne glede na vaše želje – klasična ali bolj razgibana ureditev nohtov. Francoska pedikura je le ena od možnosti na našem ceniku, seveda pa je možna tudi manikura. Pedikura in manikura je kombinacija, s katero ubijete dve muhi na en mah, cena na ceniku pa je v tem primeru še posebej ugodna. Naš salon je prava izbira za vse, ki vas zanima ugoden cenik, dostopna cena pa je dopolnjena z vrhunsko kakovostjo manikure, pedikure in drugih storitev!

klasična pedikura

 

Morda ti bo všeč tudi...