Pedikura doma

Pedikura doma– pedikura na domu za udoben korak

Pedikura doma je pomembna za urejene nohte in stopala, ki vplivajo na naše zdravje. Poletje je pravi čas, da se znebite trde kože na stopalih in uredite nohte na nogi. Pedikura na domu je enostaven način, da pridete do lepotnega tretmaja, ki si ga zaslužite. Vas zanima več? Berite dalje.

Pedikura doma preprečite trdo kožo na nogah

Ne glede na spol, vsi smo nagnjeni k nastanku trde kože na nogah. Poletje, vročina in poletni sandali še pospešijo potrebo po pedikuri na domu, kot jo nudi Lassana. V studiu Lassana Domžale nudimo klasično in medicinsko pedikuro s kopeljo, pilingom, odstranjevanjem trde kože in dodatno možnostjo lakiranja. Vse to tudi kot storitev – pedikura na domu!
Čeprav se ne moremo izogniti stanju na nogah ter obremenitvam, lahko poškodbe kože preprečimo s pedikuro doma, kopeljo za noge in pravilno higieno. Oprema za pedikuro vsebuje strgalo za trdo kožo, ščipalec za nohte, sol za pripravo kopeli za nohte, kremo za trdo kožo ter nogavice za nočno nego. Strokovnjaki za pedikuro na domu pri Lassani poskrbimo za sanacijo vraščenega nohta, odpravo vraščenih nohtov na nogah in odpravo trde kože na stopalih. Spoznamo se tudi na posebne pedikure, kot je pedikura pri sladkorni.

Pedikura doma

Pedikura doma – tudi za sladkorne bolnike

Sladkorni bolniki morajo posebno pozornost nameniti pedikuri doma pri sladkorni bolezni. Poleg odstranjevanja otiščancev, bradavic in trde kože ekipa Lassane poskrbi tudi za refleksno masažo stopal, na vašo željo pa tudi za lakiranje nohtov. Ne prepuščajte pedikure laikom, privoščite si profesionalno pedikuro na domu. Pri pedikuri doma je pomembno, da nohte pravilno postrižemo in negujemo obnohtno kožico, da bi preprečili vraščene nohte na nogah. Opremo za pedikuro si lahko priskrbimo v kozmetičnem salonu ali drogeriji ter poskrbimo za svoja stopala ali pa se prepustimo strokovnjakom Lassane pedikura Domžale.

pedikura na domu

Morda ti bo všeč tudi...