Pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo, ki ga najdete v našem obširnem prodajnem programu vam dostavimo z lastnim voznim parkom. Nudimo garancijo zadovoljstva kar pomeni, da imate možnost vračila vsega pisarniškega pohištva, če z njim niste zadovoljni. Ob nakupu vam nudimo podporo preko telefona in elektronske pošte. Na podlagi naših 25 letnih izkušenj v prodaji raznega pohištva, vam svetujemo ter pomagamo izbirati izdelke, ki so za vas najprimernejši. Obiščete nas lahko tudi v našem razstavno prodajnem salonu v Sežani, kjer si boste ogledali razstavne eksponate in se tako prepričate o kvaliteti izdelkov, ki jih nudimo. Ko opremljate pisarno je potrebno dobro razmisliti katero pohištvo potrebujemo in koliko jo bomo uporabljali. Običajno se pisarne opremijo s stoli, mizo, regali, predalniki in omarami. Tudi sedežne garniture oziroma trosedi niso več redkost v pisarnah. Nekatere pisarne so opremljene še z vitrinami, obešalniki in podobno. V zadnjem času je popularno moderno pisarniško pohištvo, ki ima ravne čiste linije in pričara eleganten videz prostora. Pisarniško pohištvo je dobavljivo v različnih barvah – od naravnega lesnega dekorja do živih barv, ki so prava popestritev. Z opremo v svetlih barvah se običajno opremljajo manjši prostori, saj svetli elementi prostor optično povečajo in ga odprejo. Prav tako je svetlo pohištvo priporočljivo v prostorih, ki nimajo dovolj naravne ter umetne svetlobe. Za večje prostore z zadovoljivo količino svetlobe pa običajno uporabljamo svetlo in temno opremo. Temni toni dajejo prostoru pridih tradicionalnosti in luksuza.

Pisarniško pohištvo

Pisarniška miza je predstavlja enega izmed nujno potrebnega pohištva v pisarni

Pomemben kos opreme v pisarni je pisarniška miza. V naši ponudbi jih najdete v različnih stilih, velikostih in barvah. Na voljo so vam majhni preprosti modeli, ki so primerni za majhne pisarne ali pa se mize uporabljajo kot dodatna delovna površina. Lahko pa se odločite za mizo, ki ima izvlečno polico na katero se postavi tipkovnica ter police in predale kamor lahko pospravite vse drobnarije, ki bi drugače na mizi ustvarjale nered. Za lepo urejeno in stilsko pisarno, vam priporočamo, istočasno izbiro opreme, saj boste na ta način lažje kombinirali med seboj različne elemente. Materiali, ki so uporabljeni za pisarniške mize so mdf, steklo, kovina in iveral. Mize so največkrat narejene iz iverala, ki ima videz naravnega lesa. Nekateri modeli pisarniških miz so sestavljeni iz različnih materialov, ki se med seboj lepo dopolnjujejo. Odličen primer je model Dany, ki zelo prilagodljiva miza. Na nogah ima kolesca, zaradi katerih je premikanje preprosto, nudi pa tudi enostavno spremembo položaja same postavitve. Ima stransko omarico s tremi predali in dodatnimi policami. Krovna plošča je steklena, omarica pa je iz iverala v barvi sonoma hrast.

Direktorski pisarniški stoli so najboljša izbira za udobno sedenje v naši ponudbi pohištva

Poleg miz so vam na voljo najboljši pisarniški stoli. Primerni so za pisarne ter otroške in mladinske sobe. Po obliki so moderni ter klasični, dobavljivi so v vseh barvah. Nekateri modeli imajo različne funkcije, ki izboljšajo udobje pri sedenju. To so dvižni in multi block mehanizmi, nastavljiv naklon sedišča, naslon za roke ali noge. Položaj pri sedenju je zelo pomemben, saj vpliva na splošno počutje. Pri nepravilnem položaju sedenja trpi celotno telo, zaradi česar je posledično produktivnost pri delu zmanjšana. Direktorski pisarniški stoli so najboljša izbira za vse, ki v pisarni preživite veliko časa. Oblazinjeni so s tkanino ali umetnim usnjem, zato so zelo preprosti za čiščenje. Material, ki je uporabljen za oblazinjenje je kvaliteten, prav tako njegova izdelava. Podnožje je plastično ali kovinsko, odvisno od zahtevane nosilnosti.

Direktorski pisarniški stol

Pisarniški regal je del pohištva, ki je namenjen shranjevanju dokumentov

Pisarniški regal, predalnik in omare uporabljamo za shranjevanje dokumentov in drugih pripomočkov, za katere je miza premajhna. Pisarniško pohištvo za shranjevanje različnih stvari je na voljo v različnih barvah in dizajnih. Omare sestavljajo police, nekateri modeli pa imajo tudi predale. Pisarniško pohištvo, ki ga izberemo mora biti predvsem funkcionalno, seveda pa nam mora biti prav tako vizualno všeč. V pisarni preživimo kar nekaj časa zato, se moramo v njej počutiti dobro, da smo kar najbolj produktivni. Pohištvo mora biti vzdržljivo, saj so mape in registratorji, ki so na policah zelo težki. Vsa oprema, ki jo imamo v našem prodajnem programu je izdelana iz vzdržljivih kvalitetnih materialov, ki imajo dolgo uporabno dobo. Ker smo v kvaliteto vseh izdelkov tako prepričani, nudimo na vse izdelke garancijo, kar pomeni, da imate možnost vračila v roku 14 dni, če z njimi niste zadovoljni. V naši spletni trgovini si lahko podrobno ogledate vse izdelke, ki imajo navedene vse potrebne tehnične podatke in ostale podatke, ki olajšajo odločitev za nakup. Poleg izdelkov so navedeni dobavni roki, kar vam vsaj približno veste koliko časa bi morali na pohištvo čakati. Ko se odločite za nakup, izdelek preprosto dodate v košarico, program pa vas vodi do blagajne in plačilnega postopka. Po oddanem naročilu boste prejeli elektronsko pošto, z vsemi podatki o naročenih artiklih. Če v roku dveh ur naročila ne prekličete, gre avtomatično v obdelavo in je posredovan proizvajalcu. Ko vaše naročilo prispe v naše skladišče, ga pripravimo za dostavo. O dostavi vas obvestimo en dan prej, da se dogovorimo za uro.

Morda ti bo všeč tudi...