Plenice za novorojenčke in dojenčke – pravilna izbira

Plenice za novorojenčke cenaPlenice za novorojenčke lahko bodočim staršem povzročijo kar precej preglavic. Če ne vemo, katere izbrati, je lahko odločitev zelo težka. Zelo pomembno je, da preverimo, katere plenice za novorojenčke so najprimernejše in katere so primerne za dojenčke. Izbiramo lahko med takšnimi, ki so namenjene večkratni uporabi, prav tako pa so na voljo tudi plenice za novorojenčke, namenjene enkratni uporabi. Največ preglavic nam povzroča prav izbira primerne velikosti plenic za novorojenčke in dojenčke – ko nam uspe izbrati pravo velikost, je kmalu potrebno velikost ponovno spremeniti, saj plenice za novorojenčke oziroma dojenčke rastejo skupaj z otrokom. Če izberemo raztegljive, se bo njihova velikost na nek način prilagodila otroški ritki, vsekakor pa morajo biti dobro vpojne. Odločimo se lahko za naravne plenice za novorojenčke, ki so izdelane iz materialov, ki ne dražijo občutljive kože. V trgovini podjetja Tosama si lahko ogledate pestro ponudbo, v kateri boste našli tudi plenice za novorojenčke oziroma dojenčke, izbirate pa lahko tudi med naravnimi plenicami in pralnimi plenicami z ugodno ceno.

Plenice za dojenčke – za popolno prileganje

Plenice za dojenčke se morajo tako kot tiste za novorojenčke, dobro prilegati otroški ritki. To pomeni, da ne smejo biti prevelike ali premajhne, saj potem svoje naloge ne bodo opravile z odliko. Ne pozabimo, da so zlasti dojenčki zelo aktivni, z njihovim plazenjem pa lahko tudi plenica spremeni prvoten položaj. Poleg velikosti in vpojnosti se osredotočimo še na izbiro materiala. Izberemo lahko naravne, tako za dojenčke, kot tudi za novorojenčke, odločimo pa se lahko tudi za pralne plenice. Katere so najboljša izbira, lahko preverite tudi pri strokovnjakih iz podjetja Tosama. Za vas smo pripravili ugodno ceno pralnih in drugih plenic za novorojenčke in dojenčke.

Plenice za novorojenčke, ki bodo prepričale tudi otročke

Pralne plenice za dojenčkePlenice za novorojenčke lahko nekaterim otrokom ustrezajo, drugim pa ne, zato je pomembno, da opazujemo predvsem spremembe na otroški koži. Enako velja tudi za dojenčke. V kolikor izbrana plenica za novorojenčke ne ustreza koži, se bodo na izpostavljenih predelih pojavili srbeči izpuščaji, otrok pa vam bo poskušal srbečico pokazati z jokom in praskanjem. V trgovini Tosama boste našli popolnoma vse – takšne za enkratno uporabo, tiste za večkratno uporabo (pralne), naravne in druge. Ker smo poskrbeli za ugodne cene, bo nakup v naši trgovini prijetna izkušnja, pri kateri vam ne bo potrebno poseči globoko v žep. Za vsa dodatna vprašanja o plenicah za novorojenčke in za dojenčke smo vam kadarkoli na voljo.

Morda ti bo všeč tudi...