Plise zavese

V podjetju Strle d.o.o. lahko izbirate tudi med različnimi zunanjimi in notranjimi senčili. Dan danes je zelo popularna uporaba zaves plise. Zavese plise so podrobno predstavljene tudi na našem forumu. Zraven plise zaves vam ponujamo tudi navadne zavese in žaluzije. Izbirate pa lahko tudi med široko ponudbo zunanjih senčil. Ponujamo vam kakovostne rulete in natančno izdelana in trpežna polkna.

Zavese plise forum

Enostavna montaža plise zaves je opisana tudi na forumu

Kot je zapisano že na forumu zavese plise dobro razpršijo svetlobo. Mogoče jih je namestiti tako na okna kot tudi na vrata. Zavese plise so nameščene poljubno – lahko jih namestite nekje v sredini vrat oz. oken, spodaj ali zgoraj in jih nato odpirate od zgoraj navzdol oz. od spodaj navzgor. Izbira je vaša. Plise zavese bodo v prostoru ustvarile čudovito intimno vzdušje. Uporabite jih lahko tako doma, kot tudi v poslovnih in drugih javnih prostorih.

Širok izbor platen iz katerega lahko plise zavese izdelamo

Izbor platen iz katerega bo plise zavesa izdelana, je velik. Oglejte si forum in se opremite z idejami in predlogi, ki bodo ustrezali izgledu vašega prostora. Na voljo so vam platna v različnih barvah in z različnimi vzorci. Odločite se za tistega, ki vam je najbolj pri srcu in še dodatno opremite vaš že tako najljubši prostor v stanovanju.

Enostavno vzdrževanje in hitro čiščenje plise zaves

Preprosto je tudi vzdrževanje in čiščenje plise zaves. Navadno je dovolj da jih obrišemo z vlažno krpo. Plise zavese so izdelane iz antistatičnega platna, so zelo trpežne in odporne ter se lahko tako pohvalijo z dolgo življenjsko dobo.

Več o plise zavesah lahko preberete na našem forumu

Zavese pliseVas zanima več o plise zavesah? Oglejte si forum na naši spletni strani in se odločite za nakup plise zaves, ki so vam najljubše. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti. Veseli pa bomo tudi vašega obiska naši poslovalnici v bližini Kamnika in Vrhnike. Z veseljem vam bomo odgovorili na na vsa vprašanja, ki se vam pred nakupom plise zaves še zastavljajo in tako pripomogli k pravilni odločitvi o nakupu plise zaves za vaše potrebe in potrebe vašega doma.