Pohištvo za pisarne: vsa oprema za pregledno shranjevanje

Pohištvo za pisarne se zdi morda neizurjenemu opazovalcu na prvi pogled precej podobno. Vendar pa obstajajo pomembne razlike med posameznimi opcijami. Izbire pohištva se morate zato lotiti premišljeno, saj oprema pisarne pomembno pripomore k boljšemu delovnemu vzdušju in k večji produktivnosti.

Na kaj moramo paziti, ko se izbira oprema pisarne?

Verjetno se želite izogniti temu, da bi morali pohištvo za pisarne nenehno menjati, zato je vsekakor pomembno, da se pri nakupu osredotočite predvsem na kakovost. Izbirajte kakovostne materiale za pohištvo, katerih funkcionalnost in videz bosta ostala zanesljivo praktično nespremenjena celo po številnih letih uporabe. Razmajano, poškodovano in kako drugače »neugledno« pohištvo za pisarne zagotovo ne bo naredilo dobrega vtisa na stranke ali poslovne partnerje. Pogosto je tudi oprema pisarne tista, ki vpliva na podobo določenega podjetja v očeh javnosti. Nedvomno pa ni važen zgolj estetski vidik pohištva. Obenem moramo misliti na to, da bo oprema pisarne čim bolj funkcionalna, posledično pa bo omogočala karseda nemoten potek dela. Kaj natančno mislimo s tem? Funkcionalnost pohištva za pisarne je povezana predvsem s shranjevalnimi površinami. Pregledno arhiviranje nam namreč v daljšem časovnem obdobju prihrani ogromno dragocenega časa, ki bi ga morali sicer namenjati iskanju pomembnih dokumentov. Tako je pametno, da se že na začetku poslovanja vzpostavi jasen sistem, del tega pa je nedvomno ustrezna oprema …

Pisarniška omara

Kovinsko pisarniško pohištvo je stabilno in trajno

Oprema pisarne seveda zajema najrazličnejše kose (mize, stole itn.), pri izdelavi katerih se uporabljajo različni materiali. A ko gre za tiste elemente, ki so namenjeni shranjevanju/organizaciji, je načeloma najboljša izbira kovinsko pohištvo za pisarne. Prednost tega materiala je, da zagotavlja visoko stopnjo stabilnosti pohištva v primeru večjih obremenitev. Tovrstna oprema pisarne je za povrh privlačna zaradi minimalistične, elegantne estetike, ki je v večini poslovnih okolij rešitev, s katero težko zgrešimo. Vsekakor pa je v tem primeru zagotovljena precej daljša življenjska doba pohištva kot pri večini drugih materialov, vzdrževanje pa je zelo nezahtevno.

Pisarniški regali, predalniki in kovinske pisarniške omare

V ponudbi podjetja Zak d. o. o. vam je na voljo vse potrebno pohištvo za pisarne, namenjeno sistematičnemu arhiviranju. V ponudbi vas čakajo pisarniške omare, predalniki in regali. Pri slednjih je mogoče izbirati med stacionarno in premično verzijo. Premična oz. prevozna izvedba je na ročni ali električni pogon. Tovrstna oprema pisarne vam omogoča, da zares kar najbolje izkoristite razpoložljivi prostor. Če se zanimate za omare, boste lahko izbirali med modeli z eno- ali dvokrilnimi vrati, rolo vrati in drsnimi vrati. Možne so še kombinirane omare s predalnikom ali pa s policami in razdelki, ki so med drugim izredno uporabne v knjižnicah in podobnih ustanovah. Kovinsko pohištvo za pisarne je dobavljivo v najrazličnejših dimenzijah, od najmanjših pa do največjih. Tako si lahko pri nas zagotovite tudi opremo za manjše prostore, kjer morate biti nadvse previdni, da ne pride do prenatrpanosti. Gre za sestavljive sisteme pohištva, katerih montaža je hitra in preprosta, podobno pa velja za morebitno demontažo. S prodajo omenjenih artiklov se ukvarjamo že vse od leta 1991. V obdobju našega delovanja smo sodelovali z najrazličnejšimi naročniki in jim pomagali pri zagotavljanju ustreznih rešitev za njihove potrebe. Poleg manjših naročnikov se na seznam naših kupcev uvrščajo še številne državne ustanove, kot so na primer knjižnice, šole, arhivi in muzeji, pa tudi banke, trgovine in športne organizacije. Pri oblikovanju svoje ponudbe dajemo vedno prednost vrhunski kakovosti v kombinaciji s karseda pestro izbiro, obenem pa si vseskozi prizadevamo, da vam zagotavljamo čim ugodnejše cene.

Funkcionalno pohištvo za pisarne, barvno prilagojeno vašim željam

Želimo, da bi oprema pisarne v celoti ustrezala vašim estetskim pričakovanjem. Tako vam pri številnih artiklih poleg standardne izvedbe ponujamo še opcijo barvne prilagoditve pohištva po naročilu. Barvne palete si je možno ogledati na naši spletni strani. Pisarniški regali in drugi kosi pohištva bodo torej resnično usklajeni z estetiko, kot ste si jo zamislili. Za povrh imate tisti, ki vas zanimajo regali, možnost izbire med lakirano ali cinkano verzijo. Slednjo imamo vseskozi na zalogi, zaradi česar bo dobava še posebej hitra. Nasploh pa si seveda prizadevamo za čim krajše dobavne roke. Omenimo naj še, da so občasno na razpolago rabljeni kosi pohištva za pisarne, ki so vedno v izvrstnem stanju. Kljub odlični ohranjenosti pa je tu cena zares ugodna, zato se vam splača razmisliti o tej opciji. Naša ponudba poleg pohištva za pisarne med drugim vključuje še varnostne trezorje in inox elemente za kuhinje (mize, stenske omarice, konzolne police, pomivalna korita itn.). Varnostni oziroma protivlomni trezorji so sicer pogosto nepogrešljiv sestavni del opreme pisarne (zagotovo še posebej v ustanovah, kot so banke), saj vam omogočajo, da boste resnično brez skrbi glede tistih najdragocenejših predmetov. Pri trezorjih je mogoče izbirati med tremi varnostnimi stopnjami glede na evropsko normo CEN-EN 1143-1: STAR-0, STAR-1 in STAR-2. Pri posameznih modelih obstaja še možnost sidranja v tla, kar zagotovi še večjo stopnjo varnosti. Na voljo smo vam za vsa dodatna pojasnila.

Morda ti bo všeč tudi...