Poliranje čolnov

Pravilna nega čolna je izredno pomembna, če hočemo, da nam čoln dolgo dobro služi. Vzdrževanje čolna zahteva kar nekaj časa, vendar boste s primernimi čistili in sredstvi za zaščito in poliranje čolnov hitro in enostavno opravili delo. V prodajnem programu Marine podjetja Glaso d. o. o. boste našli pestro izbiro izdelkov za poliranje čolnov, pripomočkov in gobic za poliranje čolnov, izdelke za čiščenje in zaščito čolnov, različne polirne paste, vključno s polirno pasto za poliranje aluminija in ostale izdelke za nego plovil. Paste za poliranje, ki jih boste po ugodni ceni kupili pri nas, bodo poskrbele, da bo vaš čoln zasijal v popolnoma novih barvah. Oglejte si našo ponudbo polirnih past za poliranje čolnov in poliranje aluminija ter opravite spletni nakup hitro in enostavno.

poliranje čolna

Naj poliranje čolnov postane užitek z uporabo kvalitetnih polirnih past

Poliranje čolnov bo s primerno polirno pasto pravi užitek. V naši ponudbi polirnih past za poliranje čolnov boste našli kvalitetne polirne paste, ki učinkovito odstranijo umazanijo in poskrbijo za prekrasen videz vašega čolna. Polirna pasta Light Cut omogoča odstranjevanje manjših nepravilnosti na površini in sledi brušenja. Kakovostna polirna pasta za poliranje čolna je odlična rešitev na svetlem in temnem gelcoatu, saj omogoča visoki sijaj in dolgotrajno zaščito v enem. Za poliranje čolnov lahko uporabite tudi Meguiar’s Flagship premium vosek za vrhunski lesk in zaščito. Je enostaven za nanos, odstrani pa tudi svežo površinsko umazanijo in lažje oksidacije ter fine praske. Čolne lahko polirate s strojem za poliranje ali ročno. Pri poliranju s polirnim strojem bodite pozorni na to, da za strojno poliranje uporabite primeren nastavek za poliranje. Tudi brusna politura Meguiar’s color restorer bo hitro in varno odstranila lažje oksidacije, madeže in umazanijo, zbledele in oksidirane barve pa bo učinkovito osvežila. Prav tako jo lahko uporabljamo za strojno poliranje s strojem za poliranje s primernim nastavkom za strojno poliranje ali ročno. Poliranje čolnov bo enostavno in hitro tudi z Meguiar’s One Step Compound polituro, ki je polirna pasta in vosek obenem. Za poliranje aluminija oziroma površin iz aluminija priporočamo uporabe polirne paste za aluminij, ki jo lahko prav tako najdete v naši ponudbi. Polirna pasta za aluminij in čiščenje ostalih kovinskih površin, kot so baker, krom, cink, nikelj in medenina zagotavlja visok sijaj.

Bogata ponudba izdelkov za poliranje, čiščenje in nego čolnov

Ne spreglejte naše ponudbe izdelkov za poliranje čolnov, čiščenje in nego čolnov ter gumenjakov. Pri nas lahko dobite tudi pripomočke in nastavke za poliranje, polirne gobice in krpe. Obiščite našo spletno trgovino in si oglejte tudi ostale izdelke.

Morda ti bo všeč tudi...