Polkna

Polkna za oknaV podjetju Strle d.o.o. vam ponujamo široko izbiro polken, komarnikov in notranjih senčil. Ker se zavedamo, da ima vsak človek svoj okus je naša ponudba res pestra in zanimiva ter vam tako omogoča kakovostno izbiro, ki bo ustrezala vašemu okusu in vašemu domu. Izbirate lahko med lesenimi ali alu polkni. Na voljo so vam tudi pvc polkna. Okovje za polkna, ki ga ponujamo pri nas je kakovostno in trpežno, življenjska doba polken pa bo tako dolga.

Polkna so trpežna, natančno izdelana in kakovostna

Polkna se lahko pohvalijo z velikim številom pozitivnih lastnosti. Seveda polkna služijo regulaciji svetlobe, ki vstopa v prostor. Polkna pa lahko služijo tudi kot okras na vaši fasadi. S tem namenom vam ponujamo veliko izbiro polken različnih barv, ki se bodo odlično podala k fasadi, ki ste jo izbrali.

Alu polkna so preprosta za vzdrževanje

Aluminijasta polkna so preprosta za vzdrževanje in čiščenje. Odporna so na vse vremenske in druge mehanske vplive, ki so jim izpostavljena ter se tako lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo.

Kako je potrebno vzdrževati lesena polkna?

Tudi lesenim polknom lahko življenjsko dobo s pravilnim vzdrževanjem podaljšamo. Pomembno je, da jih redno čistimo in tudi barvamo. Pri barvanju je potrebno uporabiti barve, ki so obstojne, odporne na vlago in na druge lesne škodljivce.

Okovje za polkna je kakovostno in trdno

Okovje za polkna, ki vam ga ponujamo pri nas je kakovostno in trdno. Primerno je za montažo tako na lesena, aluminijasta ali pvc polkna.

Zraven polken vam vgradimo tudi komarnike

Da zagotovimo še večje udobje bivanja v vašem stanovanju lahko v polkna vgradimo tudi komarnike, ki vas bodo ščitili pred vdorom komarjev in drugega mrčesa, pretok zraka pa bo ostal nemoten.

Polkna

Ponudbo polken in okovja si lahko ogledate na naši spletni strani

Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o kakovostni ponudbi polken in o trajnosti okovja za polkna. V primeru dodatnih vprašanj smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti. Na vprašanja bomo odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali do pravilne odločitve pri nakupu polkna. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko s prijaznimi prodajalci pogovorite o naročilu polken, ki bodo ustrezala vašemu okusu in vašemu domu.

Morda ti bo všeč tudi...