Posoda za vodo, 1000l – varčujte z dragoceno pitno vodo

Posoda za vodo oziroma rezervoar ali zbiralnik je edinstven pripomoček pri varčevanju z dragoceno pitno vodo. V osnovi so lahko »posode« podzemne, torej vgrajene v zemljo, izbiramo pa lahko tudi med nadzemnimi rezervoarji oziroma posodami z različnimi volumni, tudi 1000l. Naše 1000l posode za pitno in odpadno vodo so oblikovane tako, da uporabniku ne omogočajo le varčevanja s pitno vodo, temveč mu omogočajo tudi varčevanje s prostorom. Temu primerne so tudi standardne oblike 1000l posod– klasični sodi za odpadno vodo, ki jih lahko brez težav uporabimo za zbiranje deževnice, to pa kasneje uporabimo za zalivanje vrta. Takšni posodi za odpadno vodo moramo zagotoviti le ravno mesto, da se ne prevrne, seveda pa je v primeru morebitne zmrzali posodo potrebno izprazniti. Ker lahko izbirate med različnimi oblikami 1000l posod za pitno in odpadno vodo, se bo posoda lepo vključila v okolico, zaradi temnozelene barve pa posoda tudi ne bo izstopala iz okolice. V podjetju Armex vam nudimo posode 1000l in tudi druge prostornine posod za pitno vodo, odvisno od tega, kako veliko posodo potrebujete.

Posoda za vodo

1000l posode in rezervoarji z večjo prostornino

Vsak strah, da ne bi našli željene prostornine posode, je povsem odveč. V večini primerov so posode za odpadno vodo na voljo tudi s prostornino 1000l, medtem ko lahko pri rezervoarjih za pitno vodo izbiramo tudi med večjimi prostorninami. Za hranjenje pitne vode je odlična izbira rezervoar Carat, ki je na voljo z različnimi prostorninami – od 2700l pa vse tja do 10000l. Je stabilen in močen, izdelan iz materiala, ki je primeren za pitno vodo. Za odpadno vodo oziroma za deževnico lahko izberete posode s prostornino 1000l, ki so primerne za postavitev tako na vrtu, kot tudi v kleti. Po odličnem razmerju med ceno in učinkovitostjo slovi naš rezervoar Top, ki ima zelo dolgo življenjsko dobo, tudi nad 25 let. Po potrebi ga je mogoče tudi razširiti s pomočjo predoblikovanih priključkov in oznak za priklop, prav tako pa je tudi zelo enostaven za transport zaradi nizke teže in praktične velikosti posode. Primeren je za deževnico, postaviti pa ga je mogoče na vrt ali v klet. Tudi druge posode za vodo iz naše ponudbe imajo prostornino 1000l.

Posoda s filtrom za hitro in preprosto čiščenje deževnice, 1000l

1000l posode za vodo s filtrom so cenovno ugodna alternativa, primerne pa so, če nameravamo vodo uporabiti za namakanje ali ponikanje. Takšnim posodam rečemo tudi filtrske posode, njihova prostornina pa je lahko bistveno večja od 1000l. Za dodatno filtriranje deževnice je mogoče kupiti tudi filtre, kot je naš trojni hišni filter za vodo. Dodatni filter je idealna rešitev za zaščito vode pri njenem vhodu v objekt, uporablja pa se lahko tudi v prehrambeni industriji, v gospodinjstvu, v kemični in farmacevtski industriji, pa tudi drugod. Posode za vodo in filtri so najbolj primerni in tudi najbolj učinkoviti pripomočki, kadar si prizadevamo za prihranjevanje dragocene vode.

posoda za vodo 1000l

Odpadna voda – posoda, ki izpolnjuje tudi najvišje zahteve

Če iščemo posodo za odpadno vodo, ki bo izpolnjevala najvišje zahteve, je kvadratna močnejša posoda za vodo iz naše ponudbe prava izbira. V katalogu lahko preverite, ali je na voljo tudi s prostornino 1000l. Milijon krat dokazano gre za najboljši tradicionalni sod za deževnico za vrt, ki ima zelo debelo steno in je robustno izdelan. Posoda za odpadno vodo predstavlja najbolj priročen in najbolj enostaven način za zbiranje odpadne vode. S 1000l prostornino posode lahko privarčujemo s pitno vodo, saj za zalivanje uporabljamo deževnico. Posoda za vodo prihaja v kompletu s pokrovom in pipo, namestitev pa je zelo preprosta, saj posodo za vodo preprosto postavimo na ravno podlago. V podjetju Armex si lahko ogledate tudi ponudbo filtrov za vodo, ki so primerni tudi za aplikacijo v gospodinjstvu.

Posoda za vodo, ki prihrani prostor na vrtu

Stiska s prostorom lahko predstavlja veliko težavo, kadar opremljamo dom in njegovo okolico. V podjetju Armex vam predstavljamo ne le 1000l, temveč kar 3000l rezervoar Garten, ki zbira odpadno vodo, prihrani pa pri prostoru na vrtu. Po modulih je tudi razširljiv, njegova velika prednost pa je, da če ga ne želimo imeti na vrtu, ga lahko postavimo tudi v klet. Kadar potrebujemo več kot 1000l prostornine posode za odpadno vodo, je Garten prava izbira v vseh pogledih. Dopolnjujeta ga prozorna cev za odvzem vode in prikaz polnosti rezervoarja, njegova barva pa preprečuje razvoj alg. Posoda ima pokrov, ki skrbi za preprost način čiščenja, hkrati pa predstavlja zaščito v primeru, da bi v stik s posodo prišli tudi otroci ali živali. Varnost je vedno na prvem mestu! Vse posode za pitno vodo iz naše ponudbe so ne glede na prostornino, ki lahko znaša 1000l ali več, povsem varne za uporabo, pozabili pa nismo niti na preprost način čiščenja posod. Danes je še posebej pomembno, da varčujemo s pitno vodo, zato je nakup posode za vodo v tem primeru najbolj optimalna in dolgotrajna rešitev.

Morda ti bo všeč tudi...