Pranje belega perila

EkopranjePranje belega perila je prav tako zahtevno kot pranje črnega perila. Obe barvi namreč izredno hitro zbledita, ne glede na to, da upoštevamo vsa pravila pranja občutljivih peril. Pri pranju belega perila za ohranjanje beline pogosto dodajamo belila in druge kemikalije, ob tem pa ne pomislimo na dejstvo, da lahko imajo vse kemikalije, ki jih uporabljamo pri pranju perila, negativen učinek na naše zdravje. Vse pogosteje smo priča pojavljanju alergij na koži, za katere ne poznamo pravega vzroka. Dodajanje močnih kemikalij v postopku pranja lahko prav tako negativno vpliva tudi na barvo občutljivih oblačil, zato se moramo pranja lotiti drugače. Ena izmed najboljših rešitev za preprosto in učinkovito pranje brez dodajanja nevarnih kemikalij je uporaba naprave ECO PRANJE, ki je namenjena domači uporabi. Naprava se priključi na pralni stroj, je okolju prijazna in nam omogoča tudi denarni prihranek. Uporabimo jo lahko za pranje vodoodbojnih in drugih občutljivih oblačil tudi v primeru občutljivejše kože, saj zaradi pranja brez prisotnosti detergentov preprečuje možnost, da bi oblačila po pranju dražila kožo.

Pranje črnega perila z uporabo naprave ECO PRANJE

Pranje črnega perila postane z uporabo naprave ECO PRANJE povsem preprosto opravilo, pri katerem nam ni potrebno skrbeti, da bo črna barva že po nekaj pranjih zbledela. ECO PRANJE je naprava, ki sterilizira in ubije kar 99,6% mikrobov in bakterij, ne da bi pri tem povzročila negativne učinke na zdravje. Pripomore k bolj čistim in mehkim oblačilom, ogromno pa doprinese tudi k ohranjanju živahne barve oblačil, kar je pomembno predvsem za pranje črnega perila in pranje belega perila. Za učinkovito pranje prepotenih oblačil po naporni vadbi ali v vročih poletnih mesecih je uporaba ECO PRANJA najbolj optimalen način pranja, če želimo pri tem doseči najboljše rezultate in popolno čistočo oblačil.

Pranje belega perila z madeži na površini

Pranje belega perila je v primeru prisotnosti madežev na površini perila zelo zahtevno opravilo. Vendar ne, če pri pranju belega perila uporabljamo napravo ECO PRANJE, ki razgradi vso umazanijo in hkrati razkuži perilo. Rezultati pranja in sterilizacije z uporabo aktivnega kisika, ki ga uporablja tudi naprava ECO PRANJE, so zares izjemni, opazimo pa jih tudi pri pranju občutljivega perila. Napravo lahko uporabimo tudi za pranje peril za novorojenčka in se tako izognemo uporabi detergentov, ki bi dražili občutljivo novorojenčkovo kožo. Obiščite nas v podjetju EKO TEHNOLOGIJA, kjer vam bomo z veseljem predstavili uporabo naprave ECO PRANJE.

Ekotehnologija pranje perila