Predpražniki za poslovne prostore in industrijske obrate

Predpražniki za pred vrata so nekako samoumeven predmet, a vseeno nosijo pomembno nalogo. Preprečujejo prinašanje umazanije in vode v notranjost, hkrati pa s svojo teksturo tudi preprečujejo drsenje, kar je pomembno za varnost zaposlenih in gostov. Vsako podjetje potrebuje čistilne predpražnike, ki so vpojni in zanesljivi. V podjetju Lindström dobite odlične predpražnike za pred vrata, ki pa jih dajemo v najem. S svojo storitvijo omogočamo občuten prihranek pri stroških čiščenja. Naj vam razložimo, zakaj.

Celovita rešitev najema predpražnikov

Ideja našega podjetja se je začela pri ponudbi delovnih oblačil, kmalu pa smo ji dodali tudi predpražnike, ki so pomemben del opreme. Namesto da predpražnike za pred vrata kupite, jih pri nas najamete, kar pomeni, da stalno vzdrževanje prepustite nam. Ponujamo zunanje predpražnike, notranje predpražnike, predpražnike za hodnike, ergonomske predpražnike, zunanje gumijaste predpražnike in posebne predpražnike za blato. Brez težav vam uredimo eleganten izdelek, ki se lepo ujame s celotnim dizajnom vaših prostorov in hkrati zagotavlja najvišji standard kakovosti. Dostopni smo zelo raznoliki množici strank, saj se vedno trudimo za personaliziran pristop in zagotavljanje rešitev za vaše konkretne potrebe. Z nami boste prepričani v vsakodnevni brezhibni videz prostorov. Vsi predpražniki bodo redno očiščeni, vzdrževani in pravočasno zamenjani. Poskrbimo za nabavo, dobavo čistih predpražnikov in odvoz umazanih.

Zunanji predpražniki in skrb za čistočo

Pri vnosu umazanije v prostor imajo največjo vlogo zunanji predpražniki. So glavno “sito”, skozi katero gre vsak človek, ko vstopi. Zato je pravilna namestitev in uporaba izredno pomembna za čistočo v notranjosti in s tem povezani so tudi stroški čiščenja. Kar 80 % umazanije v prostore pride skozi vhod, zato se je težave treba lotiti prav tam. Z dobrimi zunanjimi predpražniki lahko očitno prihranite pri času in sredstvih za čiščenje. Seveda ni nepomembno tudi dejstvo, da čistoča pomembno soustvarja vtis vašega podjetja. Zagotovo si ne želite, da bi pri poslovnih partnerjih zaradi zanemarjenosti izgubili spoštovanje. Dobro vpojni predpražniki poskrbijo, da je ta skrb odveč.

Vprašanje varnosti

Čistilni predpražniki imajo tudi druga nalogo – skrbeti za varnost. Znatno zmanjšujejo možnost zdrsov in padcev, če so iz pravih materialov in pravilno nameščeni. Vsi Lindström predpražniki so izdelani po visokih mednarodnih standardih in zagotavljajo varnost za vsakogar, ki vstopi. Posebna gumijasta spodnja stran preprečuje drsenje, visoka najlonska vlakna pa so zelo učinkovita pri zaustavljanju prahu, blata, peska in vode.

Poleg zunanjih predpražnikov so za varnost v nekaterih podjetjih (predvsem v proizvodnji) potrebni ergonomski predpražniki. Ti so namenjeni delavcem, ki veliko časa stojijo. Predpražnik jim zmanjša obremenitev pri delu, obdelan pa je tudi s protimikrobnimi sredstvi, ki preprečujejo razvoj smradu. Na voljo so tudi antistatični predpražniki, za zahtevnejše pogoje pa tako imenovani industrijski predpražniki.

Profesionalni videz z dovršeno opremo

Predpražniki so nujni za varnost, a imajo tudi močan estetski vpliv. Vsak lepo urejen vhod in prostor potrebuje čistilni predpražnik primernega videza. Na srečo smo poskrbeli, da so v naši ponudbi zares lični predpražniki, tako na vhodu kot v notranjih prostorih. Lahko izberete kaj iz standardne kolekcije ali pa si domislite povsem svojega videza, upoštevali bomo vaše želje. Vsak predpražnik za pred vrata ali za notranji prostor bo narejen po meri za vas.

Predvsem večji predpražniki so namenjeni estetski dopolnitvi in pa tudi oglaševanju. Lahko so zelo moderni, se ujemajo z oblikovnimi smernicami podjetja. Pri ustvarjanju si pomagamo s programom LiveDesign, da lahko dobro preverimo, kako bo določen predpražnik videti v okolju. Brez dragih prenov notranje opreme si tako lahko na hitro popestrite videz prostorov, da boste videti profesionalno in sodobno. Tudi standardnim predpražnikom lahko dodamo oglasno okno za talno oglaševanje, kjer bo izpisano vaše sporočilo. Gre za dober način za pritegnitev pozornosti s hitro komunikacijo. Odlični vpojni predpražniki tako dobijo še večjo težo, saj kar na enkrat postanejo multifunkcionalni.

čistilni predpražniki

Prednost naše storitve

Še enkrat naj poudarimo, da čistilnih predpražnikov ne prodajamo, ampak dajemo v najem, pri čemer dobite izjemno dodatno vrednost. Skrbimo za zalogo, vzdrževanje, popravila in zamenjave. V celoti torej prevzamemo te naloge, da se lahko vi raje posvečate dejavnosti, s katero se primarno ukvarjate. Že veliko različnih strank je prepoznalo našo vrednost. Med zadovoljnimi strankami so poslovne zgradbe, delavnice, trgovine, kozmetični saloni, lekarne in drugi objekti. Prepričani smo, da lahko pomagamo tudi vam, zato nam zaupajte svoje zahteve, da vam pripravimo ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti.

Kako do nas

Če vas naša storitev zanima in bi radi izvedeli še več, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran, kjer boste našli veliko koristnih informacij in tudi slikovne primere. Pokličete nas lahko na telefon +386 8 2057 381, kjer vas pričakuje strokovna in prijazna služba za stranke. Če že imate ideje in bi se nam radi oglasili prek e-pošte, pa nam pišite na pisarna.slovenia@lindstromgroup.com. Naši svetovalci odgovarjajo v najkrajšem možnem času in so polni dobrih idej.

Morda ti bo všeč tudi...